OUTFIT + NEW HAIR

NEVER TOLD YOU

IMG_8281
I
 har efterspurgt et “Random facts”-indlæg, men med facts, jeg aldrig før har fortalt. Så dette indlæg vil også være sjovt at læse for mine gaaaaaamle læsere. Jeg vil forsøge at fortælle noget, I ikke vidste i forvejen!

Jeg har et ret tydeligt ar, over venstre øjenbryn, som man egentlig mest kan se på billeder – jeg fik arret, da jeg var 4 år. Jeg er højre-venstre-retarderet, og bliver altid lige nødt til at tjekke, hvilken hånd, jeg skriver med, før jeg ved, om det er højre eller venstre. Jeg er desuden højre-håndet. Jeg går som en mand, og det er virkelig noget, jeg prøver at ændre, ha ha. Jeg elsker Allan Olsens musik – ret kikset, synes de fleste.  Jeg har altid mindst én elastik om håndleddet, og jeg glemmer altid at tage den af, hvis jeg skal have taget billeder til bloggen for eksempel. Min yndlingsdag på året er Juleaften. Jeg kan ikke lide løg. Jeg elsker oksekød, hader gris – bortset fra bacon (haha). Jeg græder næsten hver dag(hvis ikke hver dag) – ikke fordi jeg altid har noget at græde over, nogle gange er det glædestårer, andre gange er det fordi jeg er stresset, eller jeg ser en film, eller savner… Jeg har et rigtig tæt forhold til alle i min familie. Jeg siger først til folk at jeg elsker dem (sådan for real, når jeg ikke er fuld, eller andet), når jeg ved at jeg vil dø for dem. Når jeg kører i tog om morgenen, skal jeg høre musik – helst noget med et ret vildt tempo. Min farmor døde, da jeg var 14 år og hun er det eneste tætte familiemedlem, jeg har mistet – heldigvis.

2 kommentarer

  • Patricia

    Jeg er også højre-venstre-retarderet (elsker udtrykket!), og folk har altid synes at det var noget pjat.. Men så er jeg ikke alene! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT + NEW HAIR