ULTIMATIVE WISHLIST

hello and goodbye

Fotografi den 23-01-14 kl. 15.47 #4
Jeg er ikke død, nej. Jeg har bare rigtig, rigtig, rigtig travlt for tiden. Jeg er på talentskolen fra jeg står op om morgenen, til klokken 18 HVER dag. De sidste 4 dage har jeg så også skulle noget LIGE bagefter teater, og er derfor slet ikke kommet hjem, eller kommet hjem efter 00.00. Derfor er der ikke nogen tid til blogging, og jeg kan heller ikke tage billeder, da jeg altså kun er hjemme når det er mørkt.
Jeg er virkelig ked af det, men jeg kan til gengæld fortælle jer at jeg vil planlægge indlæg på fuldtryk i aften, så I kan få lidt at se på. Jeg har blandt andet et outfit klar til jer til på søndag og en video til jer til i morgen. Jeg glæder mig til at min hverdag bliver knapt så stresset, så jeg har tid til jer igen… Desuden er min 30 days homemade challenge altså færdig, og derfor vil jeg høre: Har I nogle idéer til indlæg fra min side? Jeg tager imod med kyshånd, er på bar bund! Lover selvfølgelig at holde fast i mindst 1 outfit om ugen – helst mere!

16 kommentarer

 • Ser frem til at se din video:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  1. My face when…
  2. Videoblog med en veninde eller Marie – (eller det er vel dybest set det samme?)
  3. Tips til at komme igang med skuespil/teater
  4. Råd til at komme sig over depression og arbejde med usikkerhed. (Er godt klar over det stadig er noget du sikkert kæmper en masse med, men du virker til at være kommet langt, så kunne være dejligt at vide hvad der præcist har hjulpet dig)
  5. 10 random facts som aldrig er nævnt på bloggen før
  6. 5 drømmekøb
  7. Indlæg om din holdning til den progressive udvikling af de sociale medier – herunder hypen omkring instagram og bloguniverset.
  8. 10 bedste ting ved at blogge
  9. 5 bedste film/ eller bøger
  10. Hvad laver du i løbet af en dag på talentskolen?

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Hej Lærke.
  Det lyder så spændende med talentskolen, så det er helt forståeligt du har fokus på det!
  I forhold til indlæg, kunne du måske vise din makeup rutine eller de produkter du bruger. Det kunne også være indlæg om hvad der inspirerer dig og hvilken type mennesker der inspirerer dig. Eller noget om at du skal flytte hjemmefra? 🙂
  Masser af god karma herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Beauty indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg elsker at din blog er så personlig, og man føler man er en veninde på sidelinjen!
  Mine absolut yndlings indlæg er dine lange personlige, hvor vi rigtigt lærer dig, Lærke at kende.
  Jeg elsker dig og rasmus, og i er det sødeste par i blogland. Jeg går selv i 1.g, og en del af at gå på gymnasiet, er selvfølgelig at ville prøve kærligheden af osv. Jeg ville elske (!) at høre, hvordan dig og rasmus kom til at snakke sammen (tips til mit eget ikke-eksisterende kærlighedsliv), første date, om i nogensinde er uvenner?, hvad han sagde til at du bloggede, hvor længe i “datede” før i blev kærester, første kys og nogle af de bedste oplevelser i har haft :-)) Det ville jeg elske at læse!! <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så kan jeg godt forstå at du ikke får blogget helt så meget. Jeg glæder mig til de næste indlæg, de er altid så spændende at læse!

  Du kan fx. blogge om dit yndlings modeblad, eller de produkter du bruger til daglig

  http://ihenholdtilsarah.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Hvor er du sød – og dejlig forstående!! Og tak for de gode idéer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du gør det rigtig godt. 🙂

  http://www.dervarengangenpige.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde N

  1. what’s in my bag
  2. room tour, med detaljer
  3. din favorit musik, indenfor forskellige kategorier, fx feel good, stille, fest osv. (ved godt der har været noget før, men din smag har måske ændret sig)
  4. hvad gør du for at få dit hår til at se sundt ud?
  5. dine yndlings tøj -, sko -og makeupmærker
  6. bedste rejse
  7. drømme rejse
  8. inspiration til køb af sko, støvler, bikinier, nederdele, smykker osv.

  Elsker din blog, og læser den hver dag – den er perfekt!♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg synes lige, du skal have en applaus for din lille challenge. Den er du kommet skide godt fra, synes jeg. Indlæg JEG i hvert fald godt gad se på din blog:
  – yndlings makeup- og beautyprodukter
  – indlæg omkring dit og Rasmus’ forhold – I er så (!!) søde
  – filmanbefalinger
  – indlæg om trends, du synes godt om
  – indlæg om rejser, du har været på
  – indretnings/interior indlæg

  Beklager hvis du har lavet nogle af disse indlæg før! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ULTIMATIVE WISHLIST