PRETTY COMFY OUTFIT

THEY SHOOT HORSES, DON’T THEY?

1491695_555138644571792_1739051145_n
“Jamen, man skyder da heste?”, er Talentskolens første produktion i samarbejde med Grønnegade teater. Jeg glæder mig rigtig meget til at kunne fortælle jer mere om hele projektet, men lige nu, kan jeg kun fortælle jer, at der bliver arbejdet hårdt, og at vi har spilledatoer disse dage: 20., 21., 22., 27. Februar, og 1., 6. og 7. Marts. Vi skal øve stort set alle dage i februar, og jeg synes selv at det er noget af det fedeste, ved at lave en forstilling. Sammenholdet, vi får i gruppen og alle dagene med stress og slid, som til sidst virkelig betaler sig.

Forstillingen er baseret på den amerikanske bog og film “They shoot horses, don’t they”, og filmen og bogen forgår i 30’erne omkring den store depression. Hvis I vil vide mere, må I jo komme og se, når vi viser det. Jeg skal nok komme med nærmere information med tider og lidt mere forklaring på, hvad det hele er for noget.

3 kommentarer

 • Ser frem til at høre mere om hele projektet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Lyder spændende, er også selv med i et musicalprojekt for tiden 🙂
  Kom til at tænke på, hvordan du kan klare alt det stress og pres, der er i forbindelse med sådan noget, når du er særligt sensitiv? For mig bliver det hurtigt for meget, og jeg tror ikke engang, at jeg er særligt sensitiv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Jeg kan heller ikke klare det hele på én gang. Det ender tit med tudeture om aftenen, når jeg tænker på alt det, jeg skal nå på så kort tid!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRETTY COMFY OUTFIT