OUTFIT OF THE DAY

GIRL WITH A PEARL

pearl
Jeg fik denne halskæde af min søsters gudforældre i konfirmationsgave for snart mange år siden. Jeg blev rigtig glad for gaven dengang, men tænkte samtidig: En perlehalskæde?? Er det ikke noget, gamle mennesker går med? Der gik så nogle år, og hér den anden dag fandt jeg halskæden frem igen. Jeg tog den på med det samme, og blev helt forelsket i den, og tænkte at jeg egentlig bare er vildt glad for at jeg har passet så godt på den, alle disse år, så jeg nu kan bruge den. Kæden er kort, og det giver faktisk en virkelig fin effekt. Jeg er blevet helt forelsket i perler for tiden, det fungerer bare så godt til sort tøj!

6 kommentarer

 • Jeg har det på helt samme måde med mine perler.
  De har været gemt væk i mange år, men nu er de altså kommet frem igen – og min mormor er så glad for det! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare fin! Jeg er også helt vild med perler for tiden, men synes netop det kan være lidt svært at finde noget der ikke ser for “konet” ud :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Jeg tror bare det handler om at style, så man tager noget fedt og stilet tøj på – så kan det næsten ikke blive for konet 🙂 God aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Du er den sejeste blogger Lærke!!
  Må vi evt. se et billede af din konfirmations kjole? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF THE DAY