please don't stop the music

modeblogprisen

1782026_10203285115273783_2065999977_nSom de fleste af jer nok ved, var i går dagen, hvor modeblogprisen 2014 fandt sted. I år foregik eventet på Børsen, og jeg fulgtes derind med Sille og hendes kæreste.
Derinde mødtes jeg med Marie og Sophus, og en masse andre søde og smukke bloggere.

Marie vandt årets “Visuelle koncept”, og jeg blev så forbandet stolt af hende. Fantastisk, smuk, dejlig, sød og dygtig søster, jeg har mig. Efter priserne blev fordelt, tog vi videre i byen. Jeg burde nok have sagt stop på daværende tidspunkt, da jeg fik en lille smule for meget champagne til eventet. De hele endte ud i at mine forældre måtte hente mig (fra Holme-olstrup), klokken 02.oo, og jeg lå i min seng og sov klokken 03.00.
Well, alt i alt en god aften i går. Jeg er ihvertfald glad for at jeg var med til at fejre min dygtige søster. Meget stolt lillesøster hér.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

please don't stop the music