CRAZY OBSESSION

NEW YEARS EVE 2013/2014

NEW YEARS EVE 2013/2014

NEW YEARS EVE 2013/2014 by laerkejj featuring black high heel shoes

Hvis I er ligeså meget i tvilv som jeg, så tag et godt kig på denne polyvore. Jeg ANER virkelig ikke, hvad jeg skal have på i aften, og derfor har jeg lavet en polyvore med rigtig mange valgmuligheder, og outfits til hvilken som helst stil. Jeg er vild med dem alle, men det er selvfølgelig en vinder fra min side (som I nok skal få at se på et tidspunkt.) Click på billedet for at se, hvor tingene er fra.

Har du nogle forslag til mig? Og hvad skal du have på i aften? Hvilket outfit er jeres yndlings?’

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAZY OBSESSION