BALENCIAGA AND CELINE

iphone 5c

IMG_4934
J
aaaa, så gjorde jeg endelig noget ved den dumme Iphone 4, som jeg tideligere havde, som var komplet ødelagt. Jeg købte, i sidste lørdags, denne Iphone 5C sammen med min mor, som en ekstra julegave. En fantastisk julegave. Jeg er blevet bedt af en læser om at lave en lille anmeldelse af den herinde. Jeg kan bare fortælle, at den er super fin og god. Den er pisse hurtig, og så ligger den utrolig godt i hånden, da den er mere “rund” i kanterne, end 4’eren og 5S’eren.  Jeg kunne kun vælge mellem grøn, blå, lyserød og hvis, og valgte derfor lyserød. Mobilen er faktisk mere coral/laksefarvet, og den har faktisk en virkelig fin farve!

2 kommentarer

  • Jeg købte også en 5c lige før Jul og jeg kan kun sige at du bliver så glad for den! Den er fantastisk!! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

    Kan du ikke tage dine billeder et andet sted end i denne der reol. Det giver et virkeligt dårligt lys, og de bliver ret slørede.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BALENCIAGA AND CELINE