AN UPDATE + how was your christmas?

FORSMAG PÅ DENNE JULS HØST

IMG_4924IMG_4940IMG_4952
Lidt af mine fantastiske julegaver. Første to billeder er Rosendahl skåle og vandkaraffel, samt HAY-bøjler og en kæmpe Hoptimist. Gaverne er fra min skønne svigerfamilie, og er virkelig noget, jeg har brug for, så det er jo helt fantastisk. Bestikket har jeg fået som en ekstra julegave fra mine forældre.

Dette var blot et lille indblik i nogle af mine ret så fantastiske julegaver – hvis I vil se resten, så tjek bloggen i morgen. Hav en fantastisk lørdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AN UPDATE + how was your christmas?