BEAUTYWEEK #2

BEAUTYWEEK #3

IMG_4880IMG_4882IMG_4885IMG_4887

MAKE-UP

Det er selvfølgelig rigtig vigtigt, at du passer på din hud. Find ud af, hvad der matcher godt med din hudtone, dine øjenvipper, dine bryn – og find ud af, om du er allergisk over for eksempel parfume. Det er jeg faktisk. Men af én eller anden grund, kan jeg godt bruge make-up med parfume i. Til hverdag anvender jeg kun mascara, men hvis jeg skal noget særligt, bruger jeg alle ovenstående ting. Foundation, pudder, øjenskygge til mine bryn, øjenskygge til mine øjne, fast og flydende eyeliner samt mascara. Jeg sørger for at alle mine produkter er gode, og ikke er “den billige fra rema” – for det ved jeg nemlig, at min hud ikke kan tåle.

Foundation: Jeg er så heldig, at jeg ikke er en særlig bumset teenager – faktisk sker det kun sjældent, at jeg får bumser, så når jeg anvender foundation, er det kun for at dække, hvis jeg har noget mærkelige farver i ansigtet, eller har render under øjnene. Lad din hud få luft, og køb en ordentlig foundation. Det er surt at bruge penge på, men det betaler sig.

Pudder: Jeg hader selv, når man får shiny hud efter at have brugt foundation. Tag en pensel og lidt pudder og voila – no more shinyface for you.

Bryn: Jeg bruger ikke selv øjenbrynstegner, men i stedet en pæn farve øjenskygge, der passer til min hud og hårfarve. Jeg tegner op med en god pensel – en skrå pensel er bedst til dette, og så er den der! Jeg kan godt lide store og ikke plukkede øjenbryn, og jeg har heldigvis aldrig plukket mine, så jeg er tilfreds med tykkelsen og formen på mine bryn, det er kun farven, der skal justeres. 1-2 toner mørkere end det mørkeste af mit hår.

Øjenskygge: Det er vigtigt at finde den rigtige farve og måde at ligge øjenskygge på, for det er nemlig SÅ forskelligt fra person til person, hvad der er pænest. Jeg anvender selv denne Brune øjenskygge fra Chanel, hvor der både er mørke og lyse farver i. Undersøg med dig selv, hvad der er pænest til dine øjne.

Eyeliner: Ligesom med øjenskygge, afhænger din øjenform og farve meget af, hvordan det er pænest for lige netop dig, at ligge eyeliner. Om det skal være flydende eller fast, over eller under øjet. Jeg er selv mest fan af flydende eyeliner over øjet, enten så det går fra den ene ende af øjet, og til lidt ud over den anden ende, eller kun lige i “slutningen” af øjet.

Mascara: Jeg håber at alle I piger, der bruger make-up, allerede ved, hvilken mascara I skal bruge, og hvordan I skal ligge den. Jeg har ret lange øjenvipper, og behøver ikke særlig meget mascara, men jeg kan godt lide, at øjenvipperne bliver lidt tykkere og mere “klumpet”

2 kommentarer

 • Jeg bruger også altid øjenskygge til mine bryn! Mine veninder har aldrig gjort det og bruger en eyeliner særligt til bryn, men jeg synes det giver et for “hårdt” look, så jeg er også til pensel og øjenskygge på bryn! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Præcis 🙂 det giver et mere afslappet og naturligt look på mig, hvis jeg bruger øjenskygge!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTYWEEK #2