FORSMAG PÅ DENNE JULS HØST

BALENCIAGA AND CELINE

IMG_4950IMG_4929
Det lykkedes mig desværre ikke at få nogle bedre billeder, men hér er mine gaver fra min søster, Marie og min kæreste, Rasmus. Jeg fik det lækreste mobil-cover fra Balenciaga, samt en virkelig smukt armbånd fra Celine. Jeg må lave et indlæg om det senere hen, når jeg kommer til min egen computer(hvis den altså begynder at virke igen), så I kan få et bedre blik på mine nye gaver. Jeg er virkelig glad for begge ting, men desværre har armbåndet en tendens til at gå op meget nemt, så det skal jeg have kigget på denne fredag(fredag d. 27. – indlægget hér er planlagt)

Jeg er virkelig glad for begge gaver, og er også virkelig stolt (hvis man kan sige det) af, at min søster og kæreste har arbejdet sammen i denne tid, hvor min kæreste jo har skrevet SRP og derfor ikke har haft tid til at finde på en julegave til mig.

Jeg har også fået en billet til Den Lille Havfrue, i juli, af mine dejlige forældre. Virkelig en vidunderlig gave. Jeg glæder mig til at skulle på tur og se den med min søster, til sommer!

Hvad har du fået i julegave? – Hvad var den bedste?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORSMAG PÅ DENNE JULS HØST