SALE

SERIE-HJÆLP #4

Himym-how-i-met-your-mother-2777156-1024-768
How I Met Your Mother

Se mine andre serie-hjælp her her og her

How I met your mother er en ret klassisk serie, som kører i dansk TV og alle mulige andre steder. Jeg tror, de fleste af jer kender den, men jeg vil virkelig gerne opfordre jer til at se den helt igennem.

Serien omhandler de 5 bedste venner, Lily, Marshall, Barney, Ted og Robin, og man får et rigtig godt indblik i deres liv. Serien skal virkelig ses for at kunne forstås, så skynd jer at se den nuuuuuuu!

Jeg startede med at se serien for nogle måneder siden,og nu venter jeg faktisk bare på sæson 9! Find serien på nettet, søg på google.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALE