THEM BLONDE SISTERS

LAST WEEK INSTA

Skærmbillede 2013-10-28 kl. 20.18.53Skærmbillede 2013-10-28 kl. 20.11.28 Skærmbillede 2013-10-28 kl. 20.11.39 Skærmbillede 2013-10-28 kl. 20.11.54 Skærmbillede 2013-10-28 kl. 20.12.04 Skærmbillede 2013-10-28 kl. 20.12.39

Læserens måned

Den sidste uge, har jeg:
1: Haft 4x Balenciaga-fest i toget med Marie 2: Købt en ny, fantastisk kjole (som I nok skal se mere til hér på bloggen – jeg skal nok lave indlæg om den. 3: haft mit pandehår oppe, og haft høj knold igen. 4: Haft smokey-eyes og fået ny flot top 5: Passet Augusta 6: Drømt mig tilbage til da jeg var hvidhåret og langhåret

Følg mig på instagram for flere billeder – jeg hedder Laerkejedig

9 kommentarer

 • Trine Marie

  Hej Lærke,

  Lækre billeder! Hvor er toppen på den nederste billede til venstre fra (evt. et link)
  Mvh Trine Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Hej Lærke.

  Bliver nød til at høre hvor kjolen er fra, og om du evt. har et link? Selvom man kun kan se en lille del, synes jeg den ser helt elegant og sexet ud. Super flot til dig, og er sikker på kjolen også ser godt ud i fuld figur <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Jeg har skrevet i indlægget, at jeg vil lave et indlæg om den snart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Hej, på dit midderste øverste billede, er det en top eller en kjole, og hvor er den fra, og hvad kostede den? Mvh Jasmin ( :

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Jeg laver snart et indlæg

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita

   Kan du ikke bare sige hvor den er fra?? Der er 10 der har spurgt snart. Det kan jo være ligemeget med et indlæg om den, hvis du absolut skal vente med at lave det, til den er udsolgt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Nej. Det kan jeg ikke 🙂 desuden findes kjolen slet ikke i det snit, jeg har den i, da det er en prøve, jeg har fået

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THEM BLONDE SISTERS