VERY SILLY

SERIE-HJÆLP #3

dexter-6-avenging-angel-poster
Dexter

Se mine tidligere serie-hjælp her og her

Torsdagens serie er: Dexter. Jeg startede med at se Dexter, lidt før sommerferien. Jeg blev sygt grebet af det, og serien er på mange måder meget, meget forskellig fra de serier, jeg plejer at se.

Dexter en nemlig ikke en helt almindelig mand, selvom han ser sådan ud på facaden. Han arbejder og passer venner og alt muligt, uden der bliver vækket særlig mistanke. Men i virkeligheden har Dexter ikke nogle følelser. Han kopierer andres måder at reager på, fordi han ikke selv ved det. Dexter er seriemorder, men alligevel er han seriens good-guy. For han dræber nemlig kun andre morderer, der kun myrder “for sjov”.

Ja, wow, den serie lyder spændende… Ej, men det er den altså. Jeg så 8 sæsoner af serien på omkring halvanden måned, og det vil altså sige næsten 100 timer har jeg brugt på at se Dexter i min sommerferie. Jeg så de første 4-5 sæsoner på netflix, resten fandt jeg på nettet. GOOGLE, PIGER, FORSØG SELV AT FINDE UD AF DET

7 kommentarer

 • Line

  SÅ god serie! Forstår godt, at du anbefaler den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Elsker den serie!
  Og vi gemme vil alle en ond side 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også lige selv begyndt at se den, super god 🙂 jeg ser den inde på vodly.to 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Syntes også det var en mega god serie og Dexter var faktisk min yndlingsserie, indtil sidste afsnit blev sendt i søndags. Sæson 8 var i forvejen fesen, men efter sidste afsnit vil jeg ikke anbefale nogen at se serien.. Synd, det var ellers en fed serie, men sæson 8 og sidste afsnit har fået meget kritik – og det er berettiget. Jeg troede personligt at sidste afsnit var en joke, og kan stadig ikke forholde mig til det. Det er ærgerligt men det ødelægger desværre hele serien for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Jeg gider slet ikke se sæson 8 færdig, jeg så de første 3, men synes virkelig, at de var dårlige!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERY SILLY