SERIE-HJÆLP #1

LÆRKE, VI VIL SE DIG

Foto den 06-09-2013 kl. 12.19
Ja, men det bliver ikke lige nu… Altså, jeg får rigtig mange kommentarer om, at I gerne vil se outfitposts med mig. Jeg ville rigtig gerne give jer, hvad I vil have, men problemet er bare, at jeg ligenu forsøger at finde mig – Lærke, og det gør jeg bedst, ved at fokusere på det indre, og ikke det ydre.
Derfor får I mest gamle billeder, eller photobooth, men sådan vil det jo ikke være for evigt… Der skal NOK komme en dag igen, hvor jeg poster nye billeder, så I kan få lov til at se, hvordan jeg ser ud nu…

Men udover det, så har jeg jo nok også ændret min blog lidt i retning af en “ikke-så-meget-modeblog-og-mere-en-personlig-blog”. Og sådan er det bare. Men om en måneds tid, måske, så vil I få outfits at se igen. Savner jer og jeres kommentarer!

Og så vil jeg gerne takke jer, fordi I bare er søde og dejlige.

7 kommentarer

 • Caroline

  Det er en rigtig god ide, at finde sig selv. Bare giv dig god tid, og de indlæg du laver lige nu, er også super hyggelige. En personlig blog er altid skøn. Jeg kunne godt tænke mig hvis du lavede et indlæg om ting du godt kunne tænke dig i en kommende lejlighed, eller hvordan dit liv ser ud om 10 år. Noget i den stil. Det er skønne indlægs nemlig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Glemte lige: Du kan måske også skrive noget om dit nye gym? Så behøver du ikke tage så mange billeder af dig selv. :* Jeg håber du har det godt, og finder dig selv. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Helt forståeligt – jeg prøver også at finde mig selv:)
  Glæder mig til at se dine outfits, men elsker virkelig også dine personlige indlæg, så lav endelig også nogle af dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Du får jo kun flere kommentarer hvis du laver nogle indlæg som er værd at kommentere på. Skøn blog, men må være enig med resten af dine læsere, at det ville være skønt at se noget nyt i stedet for de samme billeder hele tiden.
  Intet ondt herfra og fuld forståelse for at du har brug for at finde ud af hvem du selv er.
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SERIE-HJÆLP #1