I'M A MONKEY

JANEKØNIG X VILDEKANINER

MG_6922_V2MG_7025_V2IMG_3949janering
På mine fingre ses: Jane kønig skjoldring, Jane Kønig Rabbit Foot, Jane Kønig Bladring

ENDELIG skete det, vi alle har ventet længe på at se og høre om…. Nemlig samarbejdet mellem selveste Jane Kønig, og bloggeren, Marie Jedig fra Vildekaniner (som i øvrigt er min storesøster, he he)

De har i samarbejde produceret den smukkeste, smukkeste ring, som er blevet døbt “Rabbit Foot”. Navnets betydning, siger vel lidt sig selv. Det er Marie, der har været med til at designe, og så tager ringen udgangspunkt i en kaninfod, hvilket jeg ihvertfald godt selv kan se. Den er rå, men med et glimt af det fine, som Jane Kønig altid har i sine smykker. Netop derfor, er jeg helt vild med den.
Jane Kønig, som bestemt er min yndlings smykkedesigner (over alle), og så min dygtige storesøster, har simpelthen i fælleskab designet den, (efter min mening), smukkeste ring i verden. Jeg er så vanvittigt stolt af Marie, og jeg vil virkelig opfordre jeg alle til at gå ind og købe den right now.

Ringen koster 950 kr. og forhandles eksklusivt hos Jane Kønig, i deres butik på Gothersgade 54 og online HER. Det er også nu, at alle, der har tilmeldt sig nyhedsbrevet, får en kæmpefordel, som de kan læse om på deres mail.


Se lige den smukke video her

4 kommentarer

  • Mathilde G

    Jeg er så enig! Det er nok den smukkeste ring, jeg længe har set

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er så vild med den fine ring! jeg kan rigtig godt lide at den er rå og oxideret eller hvad nu det hedder, den ville passe så godt med mit ur. Kan godt forstå du er stolt af Marie!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M A MONKEY