THE LOVE FOR MY PARENTS

TO RUSSIA WITH LOVE

Kærlighedsugen er endnu ikke slut, og derfor synes jeg, at det vil være indlysende at lave et indlæg om dette emne.

“I juni skrev præsident Putin under på en lov, der forbyder al oplysning om homoseksualitet i Rusland. Hvis du bryder loven, risikerer du at havne i fængsel.

Loven har pustet liv i homofobien i Rusland. Nynazister og højreekstremister ser den som en blåstempling af, at de frit kan forfølge, overfalde og tæske homoseksuelle. 

Homofobi og hate crimes er uacceptabelt. Det er diskriminerende, barbarisk og i strid med menneskerettighederne.”

Kan det virkelig være rigtigt, at vi – mennekser i det 21’ende århundrede – stadig ikke kan finde ud af at opføre os ordentligt? At en ting som homosexualitet overhovedet kan forbydes? Vi er alle lige, uanset hvem vi er, hvilken hudfarve vi har, og hvilken seksualitet vi har. Og uanset, hvem vi elsker. Handler det ikke om at være lykkelig?

Jeg laver dette indlæg i håb om, at der vil blive mere fokus på dette emne, og at der er flere, der vil skrive under. Som jeg gjorde.

Skriv under her

 

10 kommentarer

 • Caroline

  Jeg har også skrevet under, og jeg er fuldstændig enig med dig!
  Rigtig godt fokus, og en skøn kærlighedsuge. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Skau Akosua Styrishave

  Den er underskrevet! Pisse fedt at tage den slags op på bloggen, Lærke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg synes det er helt sygt, hvad der sker i Rusland lige nu, og jeg har skrevet under også… Men hvilken forskel går det, at jeg har skrevet under på det? Putin trækker nok ikke loven tilbage, bare fordi 50.000 danskere synes han skal.

  Derudover synes jeg ikke rigtig, at dette er et emne om kærlighed, men nærmere had – hvilket ikke rigtig passer ind i en kærlighedsuge.

  Undskyld, hvis kommentaren lyder hård! Det skal slet ikke forståes på den måde, jeg undrer mig bare 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Rigtig godt og aktuelt indlæg – fedt at se den slags på bloggen!
  Har selvfølgelig skrevet under!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ines Jensen

  Den er fuldt ud skrevet under. Har selv et stort problem med det. Måske kan du gætte det. Men det er noget jeg bliver mobbet med. Jeg er så glad for at du tager det emne op, Lærke! Det betyder alt for mig. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ines Jensen

  Den er fuldt ud skrevet under! Jeg har selv et meget stort problem, som jeg bliver mobbet for. Måske kan du gætte det. Jeg bliver så ked af det, når sådan nogle love bliver lavet. Det betyder alt for mig, at du tager det emne op! <3
  God søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE LOVE FOR MY PARENTS