FARMOR

LOVE FOR MUSIC


Jeg tror egentlig at alle, der læser med, godt er klar over, hvor meget, jeg elsker musik. Lige siden jeg var helt lille, har min far og mor hørt høj 90’er rock, og jeg elsker det. Jeg synger selv rigtig meget, og har gjort det, sådan cirka altid. Og jeg er lidt en forvirret baby, når det kommer til genre, for jeg kan simpelthen ikke bestemme mig – alt musik er jo dejligt! I fik bare et par gode numre, som jeg lytter til for tiden. Det er hverken mine yndlingssange, eller de værste jeg ved – bare lige dem, jeg kunne komme på, he he.

Så denne dags kærligheds-indlæg går ud til musikken. Jeg elsker dig! Du gør hele verden til et bedre sted!

Hvad er jeres yndlingssang?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARMOR