PUT A CAP ON IT

FORD TRANSIT

BlobServer-1.gif
Sponsoreret

Jeg er så heldig, at jeg snart fylder 18 år. Når man er 18 år, er man vel nærmest voksen, ikke? Jeg er derfor begyndt at tænke på kørekort, og at flytte hjemmefra. Heldigvis, får jeg i 18-års fødselsdagsgave, et kørekort af mine forældre. Jeg er også begyndt at kigge på lejligheder med min kæreste, og vi har for nogle måneder siden, skrevet os op til flere lejligheder i Næstved by.

Ford har en bil, nemlig Ford Transit Van. Det er en stor bil med massere af plads til både møbler, når der skal flyttes, og instrumenter, hvis du, som jeg, spiller i et band eller andet, hvor du har brug for plads til baggage. Et vennepar af mine forældres, har en Ford Transit Van, som jeg ser meget frem til at låne, når jeg har fået kørekort, og skal køre møbler fra mit barndomshjem og til min lejlighed, når jeg flytter, næste sommerferie.
Ud over det, kan du købe en masse ekstraudstyr til bilen. Du kan købe det smarte Auto-Start-Stop system, som du kan spare både brændstof og penge på, og Smart Regenerative Charging-teknologi, der KUN oplader batteriet, når der er behov for det.
Ford Transit van, sælges hovedsagligt som varevogn, og er især anvendt som erhvervskøretøj.

Da jeg snart fylder 18, er jeg selvfølgelig begyndt at kigge på biler. Jeg har kigget på en masse små biler, som selvfølgelig er billige, og hvor der er plads til mig. Jeg ønsker selvfølgelig også en miljø-venlig bil, som også kører langt på literen. Derfor har jeg kigget på en Ford Ka, som faktisk opfylder alle de krav, jeg har, til en bil. Den er lille, billig og lækker. Den kan fås i mange, flotte farver, og jeg har selv set mig lun på “Ford Ka Midnight”, som selvfølgelig er SORT.

Generelt, vil jeg opfordre alle, der leder efter biler, til at tage et kig på Ford. Der er helt sikkert lige den bil, DU leder efter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PUT A CAP ON IT