DE 4 PERFEKTE

MUSIK TORSDAG #2

Denne torsdags kunstner, er den norske sanger og alt muligt andet-mand, Jarle Bernhoft.

Hans første album udkom i 2008, og siden da, er det gået rigtig meget op ad bakke for ham. Han er enormt dygtig, og det er min kæreste, der først fik øjnene op for ham, og derefter viste mig nogle af hans sange. Sidste år var jeg faktisk til koncert med ham, sammen med min kæreste og svigermor, og det var helt fantastisk!

For oven har jeg linket til nogle af hans rigtig gode sange, men I burde seriøst tage et kig på nogle af hans andre sange, for det er han virkelig værd! Desuden, burde I virkelig overveje at tage til en koncert med ham, næste gang, han kommer til danmark, for det er en helt særlig oplevelse, da han kan nogle ret vilde ting.

Se mit “musik torsdag”s-indlæg fra sidste gang her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE 4 PERFEKTE