KARISHMA HAIR

A BIT OF EXPLAINING

IMG_2306IMG_2299

Jeg lovede jer jo lidt forklaring på min pludselige forsvinden fra blogland. Som jeg allerede har forklaret, har jeg følt mig uinspireret.
Jeg har, for tiden, fået rigtig, RIGTIG(!) mange dårlige kommentarer på bloggen, hvilket egentlig bare har slidt mig ned, og gjort mig umotiveret… Jeg har også fået kommentarer og mails som:
“Er det ikke svært at leve op til din søster, Marie? – Hun har det perfekte liv” Og “Er det ikke svært at se din søster blive elsket højere af dine forældre end dig selv?” og “blogger du kun for at træde i din søsters fodspor og få succes?”

Svaret er: NEJ, NEJ, og NEJ. Min søster og jeg er MEGET forskellige, også mere, end I tror. Vi lever efter meget forskellige principper, og vi vil noget forskelligt med vores liv. Vores forældre elsker os lige højt, og har givet os kærlighed og støtte, uanset hvor vi har været i livet.

Jeg er altid blevet sammenlignet enormt meget med marie, her på bloggen, men faktisk aldrig af de mennesker, der kender os. Jo, vi ligner hinanden, og ja – vi går begge meget i sort, men vi har jo vidt forskellige måder at både blogge og klæde os på.
Marie bruger stort set alt sin tid på bloggen, for når hun ikke blogger, så tager hun billeder, eller godkender kommentarer, og så videre.
Jeg, derimod, blogger kun, når jeg selv har lysten, tiden og engagementet til det. Udover det, er Maries blog udelukkende en modeblog, hvor min blog vidst roligt kan puttes i en masse kategorier, men ihvertfald er den meget mere personlig, end Maries.
Jeg vil ikke sammenlignes med Marie længere, for det er jeg ærlig talt træt af. Ikke fordi, jeg ikke synes at hun er dygtig, smuk og sød, eller fordi jeg ikke er stolt af hende – for det er jeg! –  Men simpelthen fordi jeg gerne bare vil være Lærke. Ikke Lærke, Marie fra Vildekaniners lillesøster.

Men nu er jeg her altså igen, only god knows why, og jeg er ved at begynde på en frisk! Om kun få måneder, begynder jeg forfra, og jeg glæder mig. Jeg skal nemlig begynde på HF på Haslev Gymnasium og HF. Som de fleste nok ved, har jeg været gymnasieelev halvandet år på Næstved Gymnasium og HF, indtil februar 2013, hvor jeg droppede ud. Èn af de sværeste beslutninger i mit liv, men hold KÆFT, hvor er jeg bare glad for den. Jeg hadede det gymnasium som pesten, og det har kun gjort mig ondt, de sidste to år af mit liv. Jeg er lykkelig over at have sluppet væk fra det, og jeg GLÆDER mig til at begynde i skole igen!

Der fik I vidst en ordentlig forklaring på mit fravær de sidste par uger.

66 kommentarer

 • Sara Holm

  Kanont godt indlæg!
  Fortsæt det gode arbejde, for jeg glæder mig til at læse med i DIT liv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg læste seriøst dette indlæg med vantro. At folk gider bruge tid på at gøre andres liv dårligt er mig en evig gåde.
  Din blog er møgfed, og du har været savnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Du har aldrig været Lærke, Marie fra Vildekaniners lillesøster. Du er, og vil altid være, Lærke fra Andtheblack <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Respekt, Lærke! Hvor kan folk dog bare være nogle idioter. Hvad er deres formål helt præcist med det, som de skriver?! Men hvis de har sådan et stort problem med dig, hvor bruger de så deres tid på at læse din blog og skrive til dig? Hmm..
  Jeg skal selv starte i 2.g efter sommerferien, og jeg elsker gymnasie-livet! 🙂 jeg går i en fantastisk klasse og har nogle gode lærere. Men vi er jo alle forskellige og det er alle gymnasier jo også. Men det kunne være spændende, hvis du lavede et indlæg om dine år på gym 🙂

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg synes at du klarer det så godt smukke Lærke! Noget af det der gør din blog så fantastisk og unik er netop at den er så personlig. Ikke lad de onde kommentarer gå dig alt for meget på, for vi er i den grad også mange der synes at du gør det ekstremt godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Folk er jo intet mindre end syge i hovedet at de spørger dig om sådanne ting!
  De må selv have det virkelig dårligt siden de har behovet for at gøre andre kede af det. Tag dig ikke af dem. Glem de kommentarer. Du er jo dig – ingen andre – og det skal du holde fast i.
  Virkelig smukke billeder forresten! 🙂

  – Clara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna

  Du klarer det pisse godt, Lærke. Der er ikke noget at sige til, det er demotiverende at få smidt sådan nogle kommentare i hovedet. Er det så HF eller STX du starter på næste år? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen tilbage Lærke – det er et dejligt gensyn 🙂

  Jeg er ked af at høre, at du modtager så mange ubehagelige henvendelser.. Det er virkelig ikke i orden. Jeg vil gøre mit for at sprede god karma på din blog nu hvor du er retur.

  Rigtig god sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår ikke folk, som sammenligner jer, men kender det godt selv fra det virkelige liv med mine egne søskende! Så jeg forstår virkelig godt, at nok er nok nu… 🙂
  Jeg startede faktisk med at læse din blog, og anede ikke at Maries eksisterede, før jeg læste et indlæg, hvor du linkede til hendes blog. Så derfor har du også altid været Lærke fra And The Black i mit hoved, og ikke Maries lillesøster!

  I øvrigt super lækkert, at du er begyndt at blogge igen!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Hvor dejligt! Det er jeg glad for! Og mange tak <3 god dag og god ferie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lærke!
  Jeg kommenterer ikke så ofte herinde (og generelt..), men efter et hav af sådanne ukonstruktive og uhensigtsmæssige kommentarer, så bliver jeg lige nødt til at smide en masse positivt efter dig, for det synes jeg virkelig, at du fortjener.

  Jeg må indrømme, at jeg først begyndte at læse Maries blog og fandt dig gennem hende, men “andtheblack” er efterhånden en af de blogs jeg klikker oftest ind på. Jeg synes det er uretfærdigt og uheldigvis lige til højrebenet at sammenligne dig og Maries blog fordi i er søskende. Jeg tror desværre det er noget I altid vil opleve, men at sammenligne jer som personer og jeres forhold til jeres forældre via jeres blogs og whatever succes I nu har er virkelig respektløst! De ondsindede (og undskyld mig – dumme) kommentarer må du altså bare passere.

  Jeg synes “andtheblack” og “vildekaniner” distancerer sig meget fra hinanden, og det er min opfattelse, at du efterhånden har fundet din helt egen, personlige bloggerstil. “Andtheblack” er Lærkes blog, ikke “Maries lillesøsters” eller en “blacksterblog” – sådan ser jeg det i hvert fald 🙂

  Jeg bliver rigtig opløftet af at læse din blog, fordi du giver mig så meget mod på livet og at være tro mod sig selv. Du har godt nok haft hårde tider, men du er kommet så flot igennem dem ALLE på din helt egen måde, og det er vildt inspirerende.

  Derfor er jeg også helt sikker på, at du nok skal klare det helt fantastisk på HF.

  Alt godt herfra

  Kh Ditte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Jeg sidder med verdens største smil over denne kommentar! Den har gjort mig virkelig glad! Mange, mange tak for de søde ord! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Skjødt Jakobsen

  Super godt indlæg!

  Ligsom mange andre forstår jeg sku godt nok ikke hvorfor folk synes at de skal skrive sådan noget til dig. De må fanme ha’ et sørgeligt liv hvis det er noget de har lyst til at bruge tid på. Det er dybt formålsløst og på ingen måde relevante spørgsmål.
  Din blog er RØV fed og kan på ingen måde sammenlignes med din søsters! Du sætter dit helt eget personlige præg herinde hvilke gør den utrolig skøn at læse. Det ikke kun en modeblog, eller en livstilsblog – det er en Lærke blog.

  Så bliv endelig ved med dit fantastiske arbejde herinde Lærke – fra AndTheBlack 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie-Oline

  Hvad sker der for, at folk seriøst spørger, om ikke det er hårdt, at dine forældre elsker Marie højere!? Wtf er der med nogle mennesker! Hvordan kan man med respekt – ikke kun for andre, men for sig selv også – komme med sådan en kommentar? Og hvor har de fået det fra?

  Jeg glæder mig over, at du laver indlæg hver dag nu og nyder at læse dem! Min ultimative favorit blogger og instagram’er <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Sødeste <3 ja, folk er nogle svin… Men jeg må bare prøve, at ignorere de dumme mennesker i denne verden. Du er ihvertfald ikke én af disse mennesker <3 <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Kan godt forstå, at du har taget afstand fra alt dét! Øv, hvor er det nogle forfærdelige kommentarer. Hold hovedet højt – du klarer det pisse godt, bare at være Lærke. Det er jo hende vi kan lide at høre om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, hold da op! Jeg er helt forfærdet over, at folk kan tillade sig at komme med udtalelser, som om, de virkelig kender dig personligt, selv om de, sandsynligvis, nok kun kender dig gennem din blog.

  Jeg kan ærligt talt ikke huske om det var andtheblack eller vildekaniner jeg læste først. Men både din og Maries blog står højt på min liste. De er dog komplet uden sammenligning. Som du selv siger, er Maries blog primært en modeblog, hvorimod jeg ser din som en rosablog.

  Men som lillesøster, med så få år op til storesøster, vil man nok altid stå i skyggen af hende. Hvad enten man vil det eller ej.

  Du skal bare blive ved med, at være Lærke : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg elsker både din og din søsters blog, men der gik faktisk pinlig lang tid før jeg opdagede at i var i familie. Derfor har du altid været Lærke fra “and the black” for mig, og det har ikke ændret sig efter jeg fandt ud af i var søstre.

  Jeg ved præcis hvordan du har det, for jeg har selv en storesøster. Jeg er altid blevet sammenlignet med hende, folk har sagt at der er stort pres på mig pga min søster, og jeg er endda flere gange blevet kaldt Mini-Marie (ja, min søster hedder også Marie). Jeg er utrolig stolt af min søster, vi ligner utrolig meget hinanden og jeg elsker hende over alt på jorden, men jeg er bare super træt af at blive sammenlignet med hende. Det er som om folk ikke ser at vi er to VIDT forskellige personer

  Derudover vil jeg også bruge din opmærksomhed til at fortælle hvor fantastisk du er! Du er en kæmpe inspirationskilde for mig, og sikkert en masse andre unge. Jeg er dybt fascineret af din måde at komme over modgangen, som du har oplevet! Jeg kender dig ikke personligt – kun via din blog – men du virker som en super fed person, som man gerne vil have som sin veninde! Jeg forstår simpelthen ikke alle de idiotiske kommentarer og mails som nogle har skrevet til dig! Jeg bliver altid så glad når jeg læser din blog, med mindre det er et indlæg som dette – så bliver jeg en smule irriteret! Jeg ønsker dig al held og lykke på HF, og jeg synes du skal holde en så lang pause fra bloggen som du føler du behøver! Så må vi bare bide tænderne sammen og vente spændt på du starter igen 😉 Men jeg vil virkelig ikke have at du føler det som en sur pligt at blogge!!

  Nyd livet! Du er er ung, smuk, sød, sej, talentfuld og fantastik!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Som søskende vil man altid blive sammenlignet – og det kan være en kamp for os der er de yngste at træde ud af vores ældre søskendes skygger, især når man har vellidte og inspirerende søskende.
  Men det er en kamp der er værd at tage op!
  Som den yngste har jeg altid set op til min storebror og han har altid været og vil altid være et kæmpe idol for mig – derfor har jeg selvfølgelig også ladet mig inspirere af nogen af de måder hvorpå han agerer og tackler forskellige situationer. Men det gør jo ikke mig til en anden og ringere udgave af ham. For jeg er jo stadig mig. Fuldstændig som du ikke er Marie, men din bedste udgave af hvem du er. Hold fast i det Lærke – du er smuk, dygtig og inspirerende. Er glad for at vi kommer til at se mere til dig igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flotte billeder af dig Lærke!
  Dejligt, at du træder så meget i kraft som en individuel person – jeg glæder mig til at læse med fremover, hvor du forhåbentlig hviler mere i det du laver, fordi du nu ved at JEG hvertfald respekterer og anerkender dit arbejde fordi du er Lærke (fra And the black) og ikke Maries lillesøster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg undlader at gentage de ting, der allerede er blevet skrevet. For er enig i det meste. Jeg synes du har en rigtig god blog og jeg elsker at læse med. Godt indlæg, for det er sku pisse irriterende at blive sammenlignet med sin søster i hvad end man nu foretager sig i livet (kender det fra mig og min egen søster, hvor der kun er 1,5 års forskel).
  Jeg vil ønske dig held og lykke med HF og så jeg håber du bliver glad for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke lade være med at undre mig over, hvor folk får de mærkelige idéer fra? Det giver jo slet ingen mening, og jeg synes da aldrig, at hverken du, Marie eller nogen anden der kender jer, har givet udtryk for, at du prøver at leve op til hende, at dine forældre ikke elsker jer lige højt (wtf, hvor fanden kommer det fra?) eller at du kun blogger for at træde i hendes fodspor.
  De er da så langt ude, at de nok aldrig kommer tilbage igen. Jeg er virkelig i chok!

  Og så vil jeg sige, at jeg synes du gør det pisse godt. Jeg er vild med både dig og Marie, men på hver sin måde. Enhver kan da se, hvor vidt forskellige I er! Bare fortsæt det virkelig gode arbejde, og så bare stik de tumper op et sted, hvor solen ikke skinner!
  Al kærlighed til dig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  FEDT skrevet!!
  Der findes nok ikke noget værre end at blive sammenlignet md sin søster, og specielt ikke, hvis man minder lidt om hinanden udseendemæssigt, for indeni er man oftest så forskellige som dag og nat..
  Keep up the good work..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvfølgelig sammenligner folk jer, I er jo søstre. MEN jeg vil nu sige, at I er meget forskellige på mange punkter (nu kender jeg jo ingen af jer personligt, så jeg kan kun dømme udfra jeres blogs), så jeg forstår egentlig ikke grunden til, at folk prøver at “sætte dig i skyggen” af Marie. I er pisse dygtige på hver jeres måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Godt nok følger jeg både din og din søsters blog og jeg ved at i er søskende, men jeg synes det er ærgerligt, at man skal sammenlignes bare fordi man er søskende. Jeg har selv en tvillingesøster og jeg synes heller ikke det er sjovt at blive sammenlignet i visse tilfælde. Jeg begyndte at læse din blog først og faldt senere over Maries og det er nogle gode blogs. På hver sin måde. 🙂 Jeg nyder at følge din blog og gemmer den til sidst (gemmer det bedste til sidst) og jeg kan godt lide at du er mere personlig! Jeg synes bestemt ikke folk burde komme med negative kommentarer! Så skulle de hellere holde det for sig selv, men man må jo desværre tage det med også.. Slet de grimme kommentarer og nyd i stedet de gode! 😀 Og fortsæt endelig med din blog for jeg nyder at følge med og synes dine billeder er helt fantastiske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Seriøst hvad sker der for nutidens unge de har det grimmeste sprog, kommer med nogle virkelig spydige kommentarer og opfører sig bare generalt meget umodent på de sociale medier.
  Jeg bliver bare så vred..
  Lærke du er min yndlingsblogger og jeg elsker din ærlighed!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • At nogle overhovedet gider at bruge deres tid på at brokke sig, fatter jeg slet ikke. Jeg har selv en storesøster og ved hvor træls det er, at blive sammenlignet med hende af folk, der egentlig ikke rigtig kender mig eller hende.
  Keep it up, Lærke! Din blog er jo for lækker!
  Forresten så held og lykker med HF!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op. Hvad tænker folk dog på? Enkelte af kommentarerne skyldes vel almindelig ubetænksomhed, og der kan man da kun håbe, at folk ville lære lige at tænke sig om, før de kommenterer. Nogle af de andre kommentarer kan da kun komme fra folk, der er decideret syge i hovedet eller måske rettere grønne af misundelse. Der er vist kun en ting at gøre med det – delete og glem alt om det. Det har intet med dig at gøre…. Det er dem, der har et problem, ikke dig. Hyg dig med din blog og gør det, du vil…..
  Personligt er jeg meget imponeret over dine personlige og meget modige indlæg, som jeg tror kan være en stor støtte for andre unge i samme situation. Stort knus. Er SÅ glad for at du er i gang igen og glæder mig meget til at følge dig videre….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke mus, dig og Marie er SÅ forskellige på den gode måde. Men én ting har i da tilfælles; i er begge fantastiske mennesker, som jeg ser så meget op til. I er de søstre, jeg aldrig fik.
  Så hvis der er nogle der taler dårligt om dig, eller skriver negative kommentarer til dig, så tæsker jeg dem!!!
  Elsker jer begge utrolig højt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Du er den bedste veninde i verden og min sister from another mister <3 kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Harry

  Du er den sødeste Lærke i verden <3 jeg elsker at følge med på din blog, fordi den netop er så meget DIG og at den er så personlig :))
  Blev ved med det gode arbejde, har jeg kun at sige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Godt skrevet Lærke!! Du skal ikke tage dig af andre, der er så mange haters derude, de skal altid være negative. fuck dem. Jeg forstår dig samtidig godt, da folk fik mig ned med nakken begrund af min blog. Det kan virkelig tage hårdt på en. Efter sommerferien starter jeg på en frisk ligesom dig. Jeg støtter dig! Du er en stor inspiration <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna B

  Søde Lærke….
  Jeg er ikke god til at få kommenteret på dine indlæg normalt, men dette kræver altså en kommentar!
  Op i r*ven med de mennesker, som har det så dårligt med dem selv, at de kan finde på at kristisere andre og lige frem være onde! De kan vist ikke klare at det går dig godt 🙂
  Jeg synes du har den fedeste personlighed, som skinner igennem på bloggen og du er helt din egen – respekt for det! Hvor mange piger på din alder har så meget styr på deres liv og ved hvad de vil?! Synes det er så sejt at du droppede ud af Gym, fordi du fandt ud af at det ikke var noget for dig.

  Synes du fortjener lidt anerkendelse for den du er og din blog!

  Mange hilsner Nanna (26 år, ja jeg er ved at blive gammel) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det pisse godt skrevet! Jeg har den dybeste respekt for dig, hvilket skyldes at du lige præcis har mod nok til at skrive et indlæg som dette! Pisse fedt.
  I mine øjne vil du altid være Lærke fra Andtheblack. <3

  Jeg er glad for at du er tilbage! Fortsæt det gode stykke arbejde. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malou

  lærke du er så fucking sej! fortsæt det gode arbejde og selvom jeg ikke kender dig kan jeg som læser af både din og din søsters blog mærkeforskæld på jeres måde at blogge op. men som mange andre der har fundet din blog igennem maries har jeg fundet maries igennem din blog. jeg synes det er pisse fedt det du laver fortsæt med det 🙂
  knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vmk

  Jeg har fuldt din blog i meget lang tid nu, det har været virkelig rart at læse dine indlæg, jeg kan virkelig relatere til mange af dine følelser og er blevet meget inspireret af dig. Du er så smuk, både indeni og udenpå (virker det til). Du har det flotteste hår og de flotteste øjne, men det er jo egentlig ligemeget, bare du blogger godt.
  Jeg er vildt glad for, du er på banen igen og jeg glæder mig til at høre mere fra dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej sødeste Lærke. Jeg ved godt at dette spørgsmål ikke rigtig har noget med sagen og gøre men hvor ser du de nyeste afsnit af Pll?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej!

  Det er første gang jeg læser din blog og jeg var nær ved at få tårer i mine øjne af at læse dette blogindlæg. Tænk man kan finde på at sige grimme til en man overhovedet ikke kender – men kun ud fra bloggen. Når I så er søstre, så skal man da ikke sammenligne Jer, det er strengt!

  Med hensyn til du skal starte på HF – så ligner vi hinanden. Jeg stoppede selv på gymnasiet for 3 mdr. og skal starte på HF – Jeg havde det på præcis samme måde som dig!

  Held og lykke med bloggen samt HF! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Juel Mauritzen

  Jeg kender til det med at blive sammenlignet med sin søster, og det er ikke spor rart, så jeg ved hvordan du har det. Du skal bare vide, at du er sådan en fantastisk person! Jeg kender dig som Lærke, og ikke som Maries lillesøster Lærke. Nej, Lærke. Du er utroligt sød, og jeg kan klart se forskel på dig og din søster med hensyn til blogning. Jeg håber sådan på, at du vil fortsætte, for jeg er bare en af de VIRKELIG mange læsere du har, som synes du er helt igennem SKØN! Du er Lærke! Du er dejlig! Lad dig ikke gå ned mentalt af de negative kommentarer, for som man siger, så siger det mere om den person der skriver det, end om den person, som kommentaren er rettet mod. Jeg vil være en trofast og positiv læser ligesom så mange andre 🙂

  Kys og kram herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er vild med din blog søde Lærke! Det er skønt, at bloggen er så personlig. Man føler at man lærer dig at kende som person, og det gør at jeg ofte tjekker din blog.
  Jeg forstår ikke, hvorfor du skal have smidt sådanne kommentarer i hovedet. De personer ikke rigtig kloge.
  Vi er mange som nyder din blog og du gør det skide godt.
  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Hej søde lærke!

  Jeg har selv en søster som min bedste veninde, og for dem der ikke har det, ved ikke hvor stor en del man er i hinandens liv og hvor stor inspiration man er for hinanden.

  Det er klart det kan ses på dig og marie at i er inspireret af hinanden, i er søskende, opdraget i samme familie – og hvad er der i vejen med det?

  Men man må ikke glemme at det er af HINANDEN i bliver inspireret og ikke kun dig der ser op til marie (som folk åbenbart for det til at se ud til), for det er jo helt sikkert at hun ser op til dig og lader sig inspirerer af dig også – hun er helt sikkert også stolt af dig!

  Så det jeg prøver at sige er, at du ikke må lade det slå dig ud – det er jo tydeligvis det de er ude på – sikke møgunger!

  – Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KARISHMA HAIR