JEG SÆLGER UD

SCHOOL GIRL

 photo IMG_0517_zps0e200660.jpg photo IMG_0537_zpsfc0efd85.jpg photo IMG_0539_zps625e74f9.jpg photo IMG_0544_zps2d86bf38.jpg photo IMG_0549_zpse7f235d6.jpg photo IMG_0559_zps9c29ff4d.jpg

Dress – Envii, sweater – vintage, bag – Alexander Wang, Socks – H&M, shoes – Vintage.

Outfit fra forleden dag, da Sandra, Marie og jeg tog et smut på café og hyggede. Jeg har faktisk ikke kørt det her look, siden jeg gik på Herlufholm, hvor vi gik med skoleuniform, men jeg tænkte, at jeg lige ville prøve looket igen. Det var desværre cirka 100 gange for varmt til det, ha ha.

Nå, nu til noget nyt: I fredags, var jeg med min veninde, Amalie til frisør. Jeg fik farvet håret i striber, så det nu matcher min egen hårfarve, og blev så også klippet til kravebenene. Jeg elsker det allerede, men I må altså vente med at se resultatet, til i morgen, hvor jeg fortæller om det hele, samt viser håret…
Og mere nyt at fortælle: Jeg har fået endnu et hul i øret, øverst oppe i højre øre. Jeg har egentlig haft det 2 gange før, da jeg var mindre, men har bare været enormt dårlig til at “passe på det”

Well, det var egentlig bare det, jeg hurtigt ville fortælle. I morgen kommer der hår-indlæg, og I skal glæde jer til at se, hvordan frisøren har tryllet!

11 kommentarer

 • Mathilde

  Hvornår gik du på Herlufholm? Og hvordan var det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Fra 6-7 klasse. Jeg brød mig ikke rigtig om det. Følte, at jeg blev tvunget til at være ligesom alle de andre, der gik der. Så jeg gik ud i 7 klasse og skiftede til Næstved fri skole, og sprang så 8. Klasse over 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det forstår jeg godt. Kan også forestille mig, at det er svært at være 100% sig selv gennem sådan en skole.
   Synes det er sejt du har fulgt dit hjerte hele vejen igennem. Også ved at gå ud af gym, hvilket mange jo bare ser som noget man skal, for at få et lykkeligt og succesfyldt liv.
   Men jeg er sikker på, at man kun får et godt liv, hvis man lytter til sit hjerte! <3

   Knus Mathilde
   Mathildesunivers.blogspot.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvornår gik du på Herlufholm? Det kunne jeg godt tænke mig at høre lidt om.

  amaliexamalie.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Fra 6-7 klasse. Jeg brød mig ikke rigtig om det. Følte, at jeg blev tvunget til at være ligesom alle de andre, der gik der. Så jeg gik ud i 7 klasse og skiftede til Næstved fri skole, og sprang så 8. Klasse over 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et behageligt og utroligt fint outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med dit outfit, og din Brenda gør det lige lidt mere råt, hvilket jeg godt kan lide 🙂

  nckopp.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor fint 🙂 men ja, det må være hammer varmt!! Jeg har tænke på noget; går dine fødder også indad, når du går? Har set på flere billeder, at de altid ender sammen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SÆLGER UD