HVIS JEG SKULLE PÅ ROSKILDE...

KARISHMA HAIR

Før:
noname
noname-1
Efter:

noname-2noname-3
Som de fleste af jer ved, var jeg for nogle uger siden til frisør, hvor jeg skulle have reddet mit slidte, afblegede hår. Jeg har farvet mit hår, rigtig mange gange, først mørkt så tilbage til lyst, så platinblond, så mørkt igen, og så til sidst, for et halvt år siden, forsøgte jeg at komme tilbage til min naturlige, blonde farve… Det resulterede desværre i et meget slidt hår, der knækkede, og jeg måtte derfor, for første gang i mit liv, klippe mig “korthåret” Ikke nok med det, så blev min farve aldrig rigtig pæn og naturlig, da jeg fik et orange skær i håret, og mine spidser ikke kunne tage imod farve, og derfor var helt hvide. Min bund så derfor meget mørk ud, og jeg gik med et hår i 3 forskellige farver, og med etager i håret, og tynde spidser, som var kommet, grundet sliddet. Der var desværre bare ikke rigtig nogle frisører, der kunne redde det…

Min veninde, Amalie, tippede mig så dette sted i Vanløse, kaldet “Karishma”. Det er en frisør, der handler med organisk hårfarve, og derfor tænkte jeg straks, at det måske var noget for mig, eftersom mit hår var så slidt og skadet, at det snart ikke kunne håndtere mere hårfave.

Der var den bedste stemning i den lille, hyggelige frisørsalon, og alle medarbejdere var sjove, dygtige, søde og fulde af humor. Titica, med hende smukke, røde, lange hafruehår, skulle forsøge, at redde mit hår. Hun startede med at klippe en del mere af det. Derefter klippede hun mine såkaldte “etager” til, og så begyndte hun med farven. Jeg havde ønsket en mere naturlige farve, så tæt på min bundfarve som muligt. Jeg fik både lyse og mørke striber i, og til sidst fik jeg en kur i håret, og Titica stylede det, som I kan se,  på det sidste billede. Nu skal jeg bare have gjort det samme 2-3 gange mere, og så vil mit hår igen, være nogenlunde naturligt. Jeg glæder mig bare til igen at være langhåret!

Jeg er sindssygt glad for resultatet, det er meget mere naturligt, det er blødt og det er tykt. Jeg troede virkelig ikke, at det ville lykkedes at redde mit hår, men Titica og frisør Karishma var mine helte!  Jeg vil råde ALLE andre, der har, eller er ved at have det samme problem som jeg. Tjek eventuelt Karishma’s facebookside her, eller deres internetside her, hvor i kan booke en tid. Karishma laver også negle, voksbehandlinger, exstentions og helfarver.

Se Amalies video om frisør Karishma her

4 kommentarer

 • Victoria i

  Jeg husker noget med at du naturligt har haft krøller. Har du stadig det (?) for på billederne ser det ikke sådan ud længere heller ikke når du har vådt hår 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Det har jeg stadig! I massevis. Faktisk flere end normalt. Men krøller kan ikke så godt komme tl live, når man føntørrer det. Og mit hår er stylet af frisøren på nederste billede, så det er ikke sådan, mit hår ser ud naturligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  MEGET bedre! Det klaeder dig med den laengde. Flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Emilie

  Det hår ser virkelig lækkert og sundt ud!! Har trods alt fuldt en del med i dine mange hår-forvandlinger, og jeg må sige at dette er en af de smukkeste. Du bærer det virkelig flot Lærke;-) You go girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIS JEG SKULLE PÅ ROSKILDE...