SCHOOL GIRL

I’M BACK FOR GOOD

Foto den 22-05-2013 kl. 23.21 #3
JEPS, jeg er tilbage på blogger-fronten, og jeg er spændt på at begynde igen. Jeg har holdt en pause fra bloggen af mange årsager. Jeg var træt af det, manglede inspiration, var ked af de mange lede kommentarer, følte mig stresset, og så videre og så videre….

Men nu er jeg egentlig klar til at komme igen. Jeg har lavet over 15 planlagte indlæg til den næste måned, og nogle af dem kommer til at være inspiration, outfits, 2013, hvordan jeg har det, og en masse polyvores… Jeg ved endnu ikke præcis, hvornår mine planlagte indlæg vil komme ud, men det må I jo bare tjekke på min facebookside eller på bloglovin‘…

Jeg kan ihvertfald fortælle, at I morgen kommer jeg til at vise jer mit nye hår, som lovet for snart mange uger siden. Jeg håber, at I stadig er interesserede, og vil læse med.
xxx

10 kommentarer

 • Yaay! Vi har savnet dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SigneDJ

  Jaaaaa 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh hvor er det godt at du er tilbage. Jeg har savnet dine indlæg. Please bare ignorer de åndssvage kommentarer du får, please. Vi andre kan jo herre godt lide dig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Dejligt at du er tilbage. Er der mulighed for at man kan læse de lede kommentarer du får? .. Det er total uforstående hvorfor du skal blive udsat for den slags.. Folk må virkelig være misindelige på dig..

  Jeg håber du med tiden bliver bedre til at ignorer de lede kommentarer!
  Du fortjener det bedste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Jeg sletter de fleste, så nej 🙂 der er jo ikke nogen grund til at blive ked ad det to gange 🙂 dem jeg ikke sletter ligger rundt omkring i kommentarfelterne 🙂 god lørdag! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Dejligt at du er tilbage! Dem der sender lede kommentare må godt nok være misundelige.
  Jeg har set på instagram, at Olivia og dig er blevet gode venner igen.. Hvor dejligt. Når i nu er det, er du så stadig lige så gode venner med Amalie, som før?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   <3 ja, det er vi! Og ja, Amalie og jeg er også stadig rigtig gode veninder. Men hun er desværre flyttet til København, hvilket gør det en del mere besværligt at holde kontakten! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCHOOL GIRL