WILD RABBITS

I’VE BEEN GONE

IMG_1587Jeg vil gerne starte med at undskylde for min ikke-tilstedeværelse på bloggen den seneste uge. Mit hoved er fyldt med stress af ingen særlig grund, og jeg er seriøst deprimeret over det hér vejr. Mit hoved er træt og vil egentlig helst ligge under dynen hele dagen og lave ingenting. Det er utroligt, at mit humør er så vanvittigt påvirket af vejret. Jeg har det dårligt i hele kroppen og jeg er ked af det og føler mig uinspireret.

NÅ, men NU er jeg altså blogger-chick igen og der vil derfor komme massere af indlæg på bloggen fra nu af. Jeg mangler bare, som sagt, inspiration…. Derfor: HJÆLP!

Hvad vil I se på bloggen, giv nogle konkrete eksempler, og jeg vil så se, om jeg kan leve op til det. Vil I have flere videoer, men personligt, mere måde, flere nye køb, eller hvad ønsker I at se her på bloggen? Hvad vil få lige netop dig til at kigge med på bloggen hver dag? 

projekt “blogging HVER dag fra nu af”, er sat igang!

44 kommentarer

 • Maiken

  FLERE VIDEOER!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Dine all time favorites…. y-taske, y-bukser, y-bluse, y-sko, y-film, y-kunstner, y-neglelak, y-parfume … noget i den stil (ikke fordi man altid SKAL have en yndlings af alting, men man har ofte en klar favorit)

  new-ins er også altid godt! og måske noget “movies worth recommending” .. ved ikke om du er en stor film elsker, men sådan nogle indlæg synes jeg også altid er spændende at læse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Eleonora

  Videoer ville være fantastisk!
  Måske noget follow mé around. Elsker at se sådan nogle videoer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Måske nogle DYI indlæg eller film hvor du viser tøj, frisurer og makeup! Videoer gør virkelig at man mærker det er dig:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Outfitbilleder er altid en god idé!
  Ellers kan du jo skrive om det du går og laver, jeg synes også det er cool når du fortæller om dig selv. Det er fedt når du skriver om hvordan du har det, specielt når du er glad eller inspireret, men også når du er træt, trist eller depri pga vejret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Sohl

  flere videoer og nye køb bare hverdags outfit, dejligt at høre dr kommer flere indlæg fra min favorite blogger<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jaaaa, mere Lærke!
  Vil rigtig gerne se flere videoer, synes simpelthen du er noget af det sødeste i dine videoer. Jeg vil også rigtig gerne se mere til hvad der gemmer sig i din garderobe, og noget sommerinspiration kunne også være dejligt 🙂
  Du er en rigtig stor inspiration for mig, så jeg glæder mig til flere indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrikke

  I hvert fald flere videoer! Hvor du fx viser nye køb, DIY’s hvis du en dag lige laver noget. Og outfit billeder er jo altid fedt, eller du kan kreere en collage med inspiration til hvordan man får en stil lidt alla dig, men på budget (så os der ikke har et job kan følge med) ;P
  En collage med inspiration til konfirmation ville også være fedt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Når folk laver en room tour, er det naturligvis altid i “store træk”. Jeg ville elske at se nogle flere detaljer fra dit værelse.

  Det ville være lækkert, hvis du lavede et indlæg om, hvor man kan købe billige smykker, som ikke bras.

  Et indlæg om, hvis du fik 1000 kr. til H&M, hvad du så ville du købe.

  Forslag til hvad man kan lave, hvis man holder hyggeaften for et par veninder.

  Mere om dig og din kæreste for I er så søde sammen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Kunne være fedt hvis du lavede et indlæg om hvordan du styler dig selv når du skal noget !!. Altså hvad du først vælger og hvordan du så finder noget der passer til den valgt item etc 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Mmmmh, jeg skal prøve… Men i virkeligheden går jeg ikke ret meget op i, hvad jeg har på, og hvordan mit hår nu lige sidder og sådan 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Gerne en video hvor du laver den der tight knold som dig og marie tit har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Haha, det er altså bare noget, man skal prøve sig frem til, tror jeg! Er faktisk vildt dårlig til det! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så flot på det billede! Jeg kunne godt tænke mig flere “dagens”, videoer og evt. nogle yndlings-genstande i din garderobe? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Mere mode, mindre photobooth/”egobilleder”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Jeg spurgte ikke om, hvad I ikke ville se, jeg spurgte, hvad I VILLE se. Min blog er ikke kun en modeblog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie-Oline

   Jo, flere egobilleder!!!!!!!! We love them

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Hahahaha, søøøøøde

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker selv interior indlæg, synes de er utrolig inspirerende.
  Ellers bare en masse “inspirations” indlæg : )
  – og outfit, du har en vildt fed stil !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Lærke!!

  Flere videoer ville dejligt og hvad med en spørgerunde.

  Jeg vil også lige høre om du ikke vil hjælpe mig med en ting. Jeg skal konfirmeres den. 20 april og ved ikke rigtigt, hvordan mit hår skal sidde så derfor overvejer jeg at få klippet mit hår til lidt over skulderene, det skal lige siges at mit hår er omkring 55 cm.
  Så derfor vil jeg gerne vide om du synes jeg skal få klippet det kort 🙂

  Knus Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Det syntes jeg du skal vente med! Langt hår er super fint til konfirmation, men på den anden side er helt nyklippet hår også noget af det smukkeste! Så vent til efter din konfirmation, det er hvad jeg syntes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tak Lærke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura G.

  Men det er jo dig og ikke læserne der skal forme bloggen, tænker jeg. Selvfølgelig kan du godt lytte til læserne ønsker, men det er jo dig der styrer bloggen. Hvis du ikke har inspirationen, er der ingen grund til at blogge. Synes det er ærgerligt at du sætter et krav om at du skal lave et indlæg om dagen. Hellere bare blogge når du har lyst og er inspireret 🙂 Så mærker vi læsere også dig bedre, hvor du stråler mere og er mere glad! Bare et råd herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Det er jo mit arbejde 🙂 På et arbejde, er der jo også krav til, hvor, hvornår og hvor meget man skal være til stede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe A.

  Jeg synes at det kunne være rart med fest inspirerede outfits! – jeg står i samme situation hver gang, om det er for kedeligt, for meget – eller så er der bare intet tøj!

  Noget jeg rigtig godt også kunne bruge var budget tøj og outfits 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Fedt tøj på buget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Sommer!! Fx hvad du planlægger at tage med på ferie af tøj, bøger og blade, hvilke bikinier du synes er cool, hvilken musik du vil høre, hvad der cool at bruge sommeren på osv. Bare noget med sommer, du er ikke den eneste der savner det gode vejr :-))
  Men ellers så glæder jeg mig til at se, hvad der kommer af nye spændende indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altid dejligt at se dit kønne ansigt på bloggen:-). Derudover vil det være rart med et par polyvore idéer til sommer outfits. Ellers bare outfits generelt;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Meget gerne flere videoer, måske lidt flere spørgerunder.

  Måske kan du lokke din søster med i nogle videoer også? – jeg synes, I er så skønne. Virkelig bare super inspirerende begge to!
  Evt. også indlæg, hvor du fortæller om hvilket musik du går og hører 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Videoer, videoer, videoer….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Favoritsager, måske et par månedlige favoritter med tilhørende billeder og beskrivelser. Besøg hos andre bloggere, hvis du altså har tid og lyst. Roomtour. Polyvores – gerne i sommerhumør! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Dig lærke, du får mig til at se på bloggen. Du er utrolig inspirerende og dit fe-agtige udseende er så smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILD RABBITS