OUTFIT OF THE DAY

ROOM WITH A VIEW

IMG_3074

IMG_3030

IMG_3062IMG_3052IMG_3024IMG_3023IMG_3016IMG_3053IMG_3069IMG_3026

IMG_3038

Lidt room-detail-billeder, fra mit nymalede værelse! Jeg er helt vild med det! Min nye, lækre dobbeltdyne og nye hylder, passer vildt godt ind, synes jeg selv – hvad synes I? Jeg synes selv, at jeg har nogle fine detaljer – tøjstativet er mit yndlings –  det er hjemmelavet, og kan derfor ikke købes nogle steder, hvilket gør det lidt mere specielt – kan godt lide dets lidt robuste udseende, og så passer det jo fantastisk ind i mit sort-hvid-show, jeg kører lige pt.
Hylderne er også fantastiske – de er meget tynde, så der kan derfor kun være pynteting på dem, så som billeder, eller neglelakke.

Alle de tegnede billeder på den ene hylde, er tegnet af min dygtige søster, og dyrerne på den øverste hylde, er tegnet af min mormor for mange år siden!

Men hvad jeg er mest interesseret i, lige nu, er jeres mening – bare for sjov! Hvad synes I, om mit nye værelse?

37 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF THE DAY