SPØRGERUNDE

HOODIE

IMG_4992IMG_4994IMG_4983IMG_4981IMG_4991IMG_5000IMG_5002IMG_5006IMG_5007

Hoodie – H&M, nederdel – H&M, sweater – Acne, sko – Vagabond, taske – Alexander Wang

Outfitbilleder fra i går, da Marie og jeg skulle i centeret. Lige nu venter jeg på tog mod Eventyrteatret, hvor jeg i dag skal have dans of sang.

Denne uge bliver god. I morgen skal jeg passe min kærestes lillebror, på torsdag skal jeg besøge en gammel veninde i københavn, og på fredag skal jeg hygge med min veninde, og derefter skal vi i byen! Nu vil jeg smutte, mit tog går snart! Hav en dejlig tirsdag, og husk lige min spørgerunde, som jeg besvarer i morgen klokken 20.00! Link til indlægget HER

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPØRGERUNDE