I NEVER SHOWED YOU....

NIKE AIR MAX

Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

En masse nye ting i aktion. Sweateren og nederdelen fik jeg af min mor og far i julegave og skoene har jeg netop købt i dag. Har egentlig hele tiden været lidt “imod” disse sko, da alle lige pludselig erhvervede sig dem, men jeg synes virkelig de er fine til et helt sort outfit.

I dag har jeg ikke lavet det helt store, jeg har taget billeder af Marie til hendes blog, og så har jeg spist morgenmad og hørt høj musik. Er helt latterligt smadret i kroppen, efter træning i går. Mine arme, ben og mavemuskler er helt fucked lige nu, ha ha. Om 2 timer er det ind på København til Eventyrteatret, så jeg kan i dag alt i alt se frem til 6 timers offentlig transport – og 3 forskellige toge samt 1 bus for at komme derind – i snevejr, fuck!

Udover det, så ved jeg VIRKELIG ikke, hvad jeg skal gøre med mit hår. Jeg har nu farvet det af tre omgange, for at prøve at få min naturlige hårfarve (blond) tilbage, hvilket kun har resulteret i, at mit hår er blevet sindssygt slidt og lysere end hvad jeg havde tænkt – alt det, kun fordi at de orange skær ikke vil skride af helvedes til (hov)  oppe i toppen af hovedbunden. 3 hårfarvninger, men næææh, nej. Jeg har brugt sølvshampoo, men det er som om at det kun er det hår, der er fint i farven der vil tage imod det, så nu er det næsten blåt, imens min hovedbund er orange. Er der nogen der har nogen idéer til hvad jeg kan gøre derude? SÅ SKRIV MEGET, MEGET GERNE EN KOMMENTAR NEDENUNDER! Tak!

Og ps. nej, mit hår er ikke blevet klippet, det går stadig til brystet, det er bare gemt i sweateren!

Og god tirsdag <3

60 kommentarer

 • Mette

  Du er virkelig så fin og yndefuld!
  Lad dit hår være som det er nu – det er i hvert fald skide smukt på billederne her!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Mange tak, Mette! Men jeg tror sgu desværre at jeg må gøre et eller andet! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lærke 🙂
  Jeg har selv haft samme problem, faktisk med overgang fra samme mørke farve som din var før og så til platinblond. Farven midt imellem er næsten umulig at få frem synes jeg. Hvis den skal være midt i mellem, vil jeg råde dig til at gøre det igennem striber, der har to næsten ens farver. Man kan nærmest ikke se striberne, og det giver et pænere resultat. Hvis ikke det fungerer at gøre selv, vil jeg anbefale frisør. Jeg afblegede den mørke farve ud af mit hår og det blev frygteligt ødelagt, så nu er det frisøren der farver min bund.
  Ps. Silver Shampoo har efter mine erfaringer ingen effekt på “orange” hår, da den kun fjerner gulligt skær, og den orange farve er mere permanent da håret ikke har taget ordentligt imod farven på grund af slid 🙂
  Jeg synes du bør prøve med nogle lyse striber i de nuancer dit eget hår har. Det bliver oftest pænt. – Held og lykke med det, og håber det var til hjælp! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nike air max 😉 De er ik lige mig, men de klær dig sgu!

  // http://www.lesoe.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor har du købt dine sko henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik engang en bombeblanding i mit hår da jeg gik fra sort-lyst hår – da jeg ville af med det gule/orange skær. Kan love for det virker. Frisørs kalder det lidt forskellige ting, men prøv at nævn det. Det er ligesom silvershampoo, bare det er 1000 gange mere effektivt. Men kan godt være det skal i et par gange, da det nok første gang går ud efter nogle uger. Den første dag er dit hår helt blå/grå/lilla skær, men det går ud efter 2 hårvaske. Var SÅ glad for mit hår da den var i, men da min frisør ikke havde mere farvede jeg mig tilbage til mørk. 🙂 håber det kunne hjælpe. Det hjalp virkelig meget for mig. Og mit gik fra sort, så det var meget værre i det orange skær end dit 🙂 smukke Lærke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Desuden skulle det ikke være skadeligt for håret lige som afblegning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fede billeder og jeg elsker skoene! 🙂
  http://www.regitzeløkke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella

  Hvor er din fine sweater fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Lærke, hvilket kamera bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Lærke, hvilket kamera bruger du? Kan det passe at det er et Canon Eos 500D?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Holm

  smukke smukke Lærke ! Hvor er dine hvide Nike Air max købt henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Har lavet præcis samme fejl, men det eneste der er at gøre, er at bruge silver shampoo. Jeg har brugt en afblegning der resulterede i orangehår og brugte derefter en askeblond hårfarve, som tog det værste. Bliv bare ved med at bruge silver shampoo, så skal det nok forsvinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prøv evt. at gå til frisøren. Det kan være ret dyrt, men de har altså virkelig styr på hvad de lave, plus man får et virkelig flot og holdbart resultat! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er din smukke nederdel fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Jeg ved det ikke, det er en gave 🙂 men kunne forestille mig at den er fra enten H&M, Gina Tricot eller noget i den retning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker dit outfit! Gode billeder 🙂

  knus
  http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg craver så meget for de sko!
  Du er så smuk <3

  nckopp.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Gik fra mørkt til lyst hår i slutningen af juni sidste år og har i dag stort set min helt egen hårfarve igen – på trods af jeg har svinget mellem at være platinblond og helt mørkhåret de sidste 5-6 år… Hvad jeg gjorde var, at undgå alle former for hårfarver i 2 måneder (da jeg altså blev sikker på at jeg ville have min egen hårfarve igen) herefter tog jeg fra den ene frisør i byen til den anden, for at få rådgivning om hvad der ville være det absolut bedste og sundeste for mit hår. Jeg endte med at tage til en frisør som ligger i Sønderborg (bor på Als, desværre) ved navn Plan B, det er en økologisk frisør, hvor alle deres produkter er fri for PPD, parabener, kræft- og allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer. På denne måde er deres hårfarver altså også utrolig skånsomme, og om det har haft nogen betydning for resultatet af mit hår, har jeg desværre ikke bred nok viden inden for emnet til udtale mig – men det hjælper da lidt på samvittigheden i hvert fald 😉

  Om ikke andet, så endte jeg i hvert fald med at få lagt en masse striber i hele mit hår – og det blev rigtig pænt allerførste gang, på trods af at mit skræksenarie havde været at komme til at ligne en af de der som render rundt med en blanding af alle mulige mærkelige nuancer i deres hår, fordi de har behandlet deres hår så dårligt… Det skal også siges, at jeg fik RIGTIG mange striber, vil næsten sige det grænsede til en “fuld-hårfarvning” men det var det dog ikke, og resultatet blev så flot. Samtidig med at jeg ugen efter tog på sommerferie i Tyrkiet, blev det også bleget lidt mere, men jeg sørgede stadigvæk for at pleje det hele tiden. Da jeg kom hjem, var mit hår altså en smule lysnet og egentlig havde det ikke været nødvendigt, men jeg gik alligevel til frisøren igen og fik lagt lidt flere striber i – dog slet ikke så mange som første gang. Mit hår var perfekt! Min naturlige hårfarve er mørkblond, men ikke sådan kommunefarvet – og frisøren ramte det mest naturlige resultat hun havde mulighed for.

  Det sidste halve år har jeg stort set ikke rørt hårfarver, okay lidt løgn – jeg har brugt denne her form for toningsshampoo 2 gange (første gang i september/oktober og senest her til jul) http://www.bilka.dk/toej-mode-parfume/personlig-pleje/haarprodukter/haarfarve/schwarzkopf-poly-color-toning-fv-11-haarfarve–72691200011(purchase_other_ds) Jeg har været meget begejstret for den (pris og skepsis taget i betragtning). Derudover klippede jeg selv knap 10 cm. af mit hår i efterårsferien (mit hår er cirka samme længde som dit) og har passet og plejet det rigtig meget siden sommers. De bedste opdagelser jeg har gjort gennem hele den her process er: 1.brug hårolie! 2.føn og glat dit hår mindst muligt, jeg ved det er en kliche MEN SERIØST det hjælper 3. Vask dit hår, så sjældent du kan (altså så længe det ikke bliver klamt 😉 brug evt. tørshampoo) 4. SPIS ØLGÆR TABLETTER! Og spis generelt sundt og varieret generelt. Jeg mener det – det har hjulpet mig såååå meget og mit hår er igen sundt og lækkert!
  – Det blev ret langt, men håber det kunne hjælpe, hvis ikke dig – så nogle andre 🙂 Hav en skøn dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline

   Kunne ikke være mere enig! At droppe hårvasken hver dag eller glattejernet! Det gør seriøst underværker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så fin lækre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Jeg har en rigtig dygtig veninde, som snart er udlært frisør, der søger modeller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej lærke.
  Er dine læber naturligt så “blege” i farven eller bruger du et eller anden læbestift eller sådannoget, det ser virkelig fedt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Jeg bruger intet på billederne her, men engang i mellem tager jeg lidt Foundation på læberne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hej Lærke, går du ikke i skole? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Jo, jeg går i 2.g på Gym, men jeg dropper snart ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lærke!

  Som @Bella nævner, skal du bruge at bruge det, som frisører kalder for ‘farvebomber’. Du kan eventuelt købe dem på beautycos.dk, der er der 2 for 200 hvilket er ret billigt for hos en frisør koster en enkelt gerne det samme. Det er blandt andet Revlon, der producerer dem.

  Det funger sådan at du faktisk bare farver dit hår i det. Du putter det i, mens du er i bad, lader det sidde 3 minutter og skylder det ud. Det fungerer faktisk ret meget som en hårkur. Det der så bare er i det er, at næste gang du går i bad, skylder du meget af farven ud, men det kunne klart være et alternativ til dig, til dit hår igen vil tage imod lidt permanent farve.

  Du kan også putte farven i tørt hår og lade det sidde en halv times tid og skylde den ud bagefter.

  Uanset hvad fungerer det rigtig godt, men det er som sagt ikke permanent, men hvis dit hår har taget skade af over-farvning er det måske også bare meget godt.

  Selv har jeg afbleget mit hår og derefter farvet det i en farvebombe derfra og har opnået perfekt resultat.

  Du kan eventuelt læse et indlæg om det på min blog histfa.blogspot.com 🙂

  Håber du finder en løsning. Kan I hvert fald kun varmt anbefale Revlons farvebombe.

  God tirsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Mit så også sådan ud, og jeg var utrolig ked af det over det og fik en dårligere selvtillid. Så min mor sendte mig til frisøren, og det er det bedste der er blevet gjort! Hun vidste lige hvilken farve, som ikke ville skade håret SÅ meget, men at det kunne gå galt og værst; falde af. Det gjorde de heldig-fucking-vis ikke! Så nu har jeg mit mørke og 1000000 gange sundere hår igen, og jeg er så pisse glad for det!! Der er lang vej, og jeg er nød til at have det lidt længere end ørene i et godt stykke tid, da det slidte bare skal væk!!
  Du ser smuk ud! Forresten spiser jeg Silcia tabletter(tror jeg det hedder) de er gode for hud, hår og negle, og min frisør anbefaler dem STÆRKT! Dem kan man få i Matas.
  Håber du ka. Bruge mit svar til noget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er skoene købt henne? Kan slet ikke finde dem nogen steder… 🙁
  Forresten vildt fin blog, det gør du godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • #teamkasper

   Du kan købe dem i Naked og på Nikes hjemmeside 🙂 Du kan købe dem næsten alle steder inde i København!
   Lærke, hvis du ikke vil have at folk skal købe dem, så lad være med at lægge dem på bloggen. Men skønt at se du værne om dit privatliv, ligesom din søster 🙂

   #teamkasper

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Omg, stop nu det der team Kasper? Hvem fanden tror du, du er??? Og det jeg mener er bare, at nogengange må folk sgu selv finde ud af, hvor man køber ting, ligesom JEG gør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   PS, jeg kan se din ip adresse, josefine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Kiel

  Lækre sko!
  hvor er du dog smuk!

  http://kiel-vitasemplice.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla$

  vil du ikke lave en video på et tidspunkt hvor du viser din daglige makeup rutine? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Jeg bruger kun mascara, så det er nok lidt kedeligt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Skovhuus

  Wauw Lærke! Du er SÅ smuk – ville bare lige fortælle dig det! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du gal du ligner marie meget på billede nummer 1.
  Og for satan hvor er du smuk på det tredje sidste billede. Jeg synes dit hår er flot, som det er lige nu. Men okay, ved jo ikke hvad billede redigeringen gør ved det, hvis de altså er redigerede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • disse billeder har fået mig til at skifte mening om skoene!!! du er så fin, lærke! 🙂

  http://EBAYxGOODIES.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glenn

  Hvis du vil have naturligt hår skulle du nok bare have ladet være med at farve det til at begynde med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • perfect sweater!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Vil også rigtig gerne vide hvor sweateren er fra? 🙂 Den er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne H

  Hvor er sweateren fra? hvad mærke står der i den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  HEJ LÆRKE. DU ER SÅ FIN PÅ DE HER BILLEDER.
  Hvor har du købt dine sneakers? Jeg vil så gerne have et par, men kan ikke finde dem….hjælp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Jeg har købt dem privat. Ved ikke hvor de kan købes 🙂 men tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke hvor er din smukke gennemsigtige paraply fra, som du har haft med på nogle outfit billeder?
  Knus Cille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkeligt fine billeder, og coolt outfit:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke sko, og smukke dig Lærke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Hej søde Lærke.

  Er det helt udelukket at du kunne finde på at fortælle hvilket mærke sweateren er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Jeg ved det ikke, altså. Sorry, men hvis jeg vidste der, ville eg jo fortælle det

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg er helt vild med din tøjstil! Det er lidt a la sådan en stil, jeg gerne selv vil ha’, men jeg kan bare ikke finde ud af, at sætte det sammen..
  – du er cool! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Du er virkelig cool! Du har en virkelig fed stil! – det er lidt a la sådan en stil, jeg gerne vil ha’, men har lidt problemer med at finde ud af at sætte det sammen, så det ser ud, som jeg gerne vil ha’ det til at se ud.. nogle råd?
  – men som sagt, du er virkelig cool!
  God tirsdag! 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I NEVER SHOWED YOU....