NEW HAIR

KONKURRENCE

Photobucket

Okay, lille konkurrence her på bloggen. Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal iføre mig i morgen, til nytår. Jeg skal holde nytår hjemme hos mig selv, med min søster, Marie, og min kæreste, og vi skal have sindssyg lækker mad, og drikke sindssygt meget sprut, haha. Senere på aftenen tager vi til næstved til en stor fest.

Konkurrencen går ud på, at I skal kreere et/ELLER FLERE sæt til mig, og dem, der kender min stil bedst, giver jeg besked og sender en gave til i løbet af ugen.
Hvis I er rigtig gode, og kender mig rigtig godt, så laver I selvfølgelig en polyvore med nogle af de ting jeg har i min garderobe! I kan selv vælge om jeg skal have buksee, nederdel, kjole, høje sko, sneakers, smykker accessories eller andet på!

Håber I vil lege med, I skal bare linke til jeres polyvore nedenunder i dette indlæg! KYS fra Lærke <3

44 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW HAIR