CHRISTMAS IS OVER

HAPPY NEW YEAR – LOOKING BACK

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

– I Januar 2012 kom min far hjem fra Afghanistan, efter at have været afsted i et halvt år,jeg var i sommerferien på den mest fantastiske ferie, nogensinde, hvor jeg var i USA og besøgte Las Vegas, Los Angeles og Flagstaff, jeg begyndte i 2.g, jeg fik 4 halsbetændelser på meget kort tid, jeg fik nye, fantastiske venskaber, fik konstateret kyssesyge og brugte over et halvt år på at blive rask, jeg fik farvet platinblond hår, fik håret klippet, fik farvet håret mørkt og fik pandehår, jeg besøgte vidunderligt smukke steder, havde et års dag med min dejlige kæreste, min søster flyttede hjem igen, jeg kom ind på Eventyr Teatret, jeg traf store beslutninger, jeg var ked af det, jeg blev glad, jeg var sygemeldt, jeg fik hovedrollen i Gymnasiets skolekomedie, jeg kom ind på Bloggers Delight, jeg skrev dette indlæg.

Til sidst: Jeg vil gerne takke jer for at være de bedste, sødeste og rareste læsere i HELE verden, er meget glad og taknemlig for mit liv <3

GODT NYTÅR PÅ MANDAG!!!

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS IS OVER