JULEHILSEN FRA MARIE OG LÆRKE

CHRISTMAS IS OVER

Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mit outfit fra i går – kun iført NYT tøj, selv mit undertøj!
Well, jeg havde en fantastisk juleaften, hvor jeg fik FANTASTISKE gaver. 19 af slagsen ovenikøbet, wow. Min mormor, mor, far, søster og jeg hørte julemusik hele dagen, tog billeder, sang højt, grinede, havde det sjovt, så julefilm, lavede pandekager, lavede mad, spiste, dansede om juletræet, pakkede gaver op. Sådan som en juleaften skal være. Jeg fik  nederdelen, jeg har på af min kæreste, skoende af min mor, far og farfar, trøjen af Marie, og trøjen jeg har på inden under af min svigerfamilie. Derudover fik jeg blandt andet en Acne Sweater, en Alexander Wang Cardigan, tre par sko, en MASSE smukke soft bras, to kjoler, en forrest & Bob t-shirt, make-up, og en billet til WE WILL ROCK YOU, i marts. Forkælet møgunge, jeg er!

Nå, men i går hyggede jeg rigtig meget hjemme hos min kæreste med hans familie, og det samme skal ske i dag – vi skal til julefrokost med hele hans familie, og det bliver hyggeligt.

Hvad har I fået i gave? Og havde I en dejlig jul – hvad lavede I?
Julekys herfra! 

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEHILSEN FRA MARIE OG LÆRKE