BABIES

TØJSALG I MORGEN

Photobucket

 Okay, I morgen går det løs! Olivia, Sille, Marie og jeg sælger ud af vores garderober!

Det starter klokken 12, og slutter klokken 15, og vil være på adressen:

Prisklassen er forskellig, og afhænger af stand og mærker. Der er tøj, sko, jakker og andet fra bla. H&M, Acne, Cheap Monday osv.

HUSK at medbringe godt med kontanter, der bliver solgt rigtig, rigtig meget forskelligt, og vi er mange bloggere, der sælger ud:

Marie Jedig “Vilde kaniner
Lærke Jedig “andtheblack”
Sille Sørensen “SilleWho”
Olivia Salo “OLIVIA

Adresse: Garnisonsvej 26, st th, Næstved

Transport: Dette event vil forgå hos Olivia, og det er nemt at komme dertil! Fra stationen skal man tage bussen 603, der hedder Næstved, og stå af ved Næstved kaserne. Det ligger i samme bygning som Næstvedrette,n og lige ved siden af skatehallen.

Håber meget på at se jer til hygge, i morgen, mellem 12 og 15!

11 kommentarer

 • Åh. SÅ ærgerligt, at man bor på fyn!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du bliver jeg snart sur over alle de indlæg med jeres salg.. I piner mig, fordi jeg ikke kan komme :(. Fuck Jylland altså. Jeg vil hellere være fra sjælland!
  En eller anden dag, så er jeg der pludselig!

  nckopp.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • filosofie

  Hvor er det lækkert med liv på bloggen, efter få dages stilhed – hvor er det ærgerligt, at I afholder det på sjælland og min pressede kalender og økonomi ikke har plads til et visit. Håber I får hygget og tjent en masse penge på jeres lækre sager 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Jeg har desværre været rigtig presset og stresset af mange årsager, har været til audition og andet, der har gjort min hverdag lidt hård. Men ØV at du ikke kommer, det er altid godt med søde læsere.. Håber du får en god dag alligevel <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er desværre alt for langt for mit vedkommende,
  ellers ville jeg rigtig gerne være kommet (;
  håber i får et rigtig godt salg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABIES