JUST ANOTHER IPHONE-POST

LIKE A HURRICANE

Min søster, Marie, hyggede sig i søndags, og lavede denne film. Hun er sgu så sød og dygtig. Det er mest et projekt for sjov, men synes hun har klippet det godt sammen. Hun er lige flyttet hjem igen, efter at have boet i Næstved i tre år, og det er rart, men også mærkeligt, at hun er hjemme igen. Hun har fødselsdag i morgen, og jeg glæder mig rigtig meget til at fejre hende, det har hun fortjent – min kærlighed til hende er uendelig, og hun er den bedste storesøster i verden.

7 kommentarer

 • Kærlighed så det brager! Det er så fedt, at I har det så godt sammen.

  nckopp.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Lærke, det en sindsyg fed blog du har! Den er virkelig dejlig at læse. Jeg har i de seneste dage ventet på et indlæg om dine fødselsdagsgaver især din flotte jakke, får vi snart den at se? – Hvis ikke vil du så ikke please fortælle mig modellen? Vil gerne købe den til min søster. (Det haster lidt) 😀 Tak, jeg håber virkelig at høre fra dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Jo, har lavet et indlæg med det nu. Men den koster desværre 4.550 kroner 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Læste på FB du skal til audition torsdag. Hvilken audition er det? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den video fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis mine søstre ikke havde overtaget computeren ville jeg helt klart se den, den virket nemlig ikke på min iPod !!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST ANOTHER IPHONE-POST