LIKE A HURRICANE

BABIES

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Her ser I mit nye, fine legetøj, som jeg fik i fødselsdagsgave.
Jeg elsker dem begge, og jakken er nok noget nær det smukkeste, jeg nogensinde har set. I får den at se på en dag, så dør I – ligesom jeg gjorde. Tasken har jeg længe haft en hemmeligt crush på, men egentlig ikke sagt så tit, så jeg var heldig, at min søster har god smag, for fuuuuuuck, den er lækker!

Tasken er en Balenciaga Day, som kan købes her(min egen er købt på trendsales, det vil jeg råde jer til, hvis I leder efter en dyr taske) – jeg fik den af min storesøster
Jakken er fra Alexander Wang og den er købt lige her, – jeg fik den af mine forældre.

Hvad synes I om mine nye skønheder? xx

25 kommentarer

 • Som den-nok-ikke-eneste kan jeg sige med en million udråbstegn, at jeg er pisse misundelig. Jeg har selv været forelsket i disse to herligheder siden for altid. Du er så skide heldig, at du har sådan en dejlig familie, der kan forkæle dig så meget :-).

  nckopp.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • filosofie

  Pricey mærker er normalt ikke mig, da jeg ikke altid synes man får det man betaler for – men hold da kæft en lækker, smuk og elskværdig taske du har fået dig der! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Jakken er rigtig flot – men jeg forstår ikke fascinationen af den. Jeg synes den ligner så mange andre flotte vinterjakker man kan få, men denne her er speciel fordi der står et specielt mærke i nakken? Jeg kan godt se logikken i, at når man køber dyre sager, får man (ofte) også mere for pengene – men jeg forstår ikke fascinationen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Designet, kvaliteten, snittet og stoffet finder du ikke ret mange steder. Det kan tit betale sig at købe de dyre jakker. Der er altså noget ved snakken. Så er man også tvunget lidt mere til at style den og elske den i stedet for de billige, som man smider ud efter en sæson! 🙂 Det synes jeg i hvert fald.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Præcis, Nanna!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   “de billige, som man smider ud efter en sæson” – dette finder jeg ikke særlig logisk. Jeg forstår, at mange knytter sig mere til deres mere prestigegivende, bekostelige beklædningsdele, men det er absolut ikke alle, der er med på denne “brug-og-smid-væk”-kultur, blot fordi de ikke har råd til en jakke til flere tusind kroner. Du kan ikke så enkelt sige, at dét er sandheden – at man er mere glad for sit dyre tøj, for det smider man ikke ud. Hvorfor sælger så mange bloggere så ud af deres dyre garderobe, hvis de er så tæt knyttet til den, som du hævder, de vil være?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Giver dig fuldstændig ret sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  elsker, elsker, elsker din nye taske 😀
  det er virkelig en skøn og rig søster du har dog 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Fuuha, nogle dyre gaver. Jakken er super flot. Dog er jeg ikke vild med tasken og dens form.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvad fik du af din kæreste? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Jeg har fået en tur til KBH med biograf, selvvalgt restaurantbesøg, og en gave, jeg selv må vælge og finde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alina Bak Koch

  ej hvor er du bare heldig! gid det var mine ting!

  http://blackxsplash.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow nogle fine, fine gaver! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Lærke, jeg har nu fuldt din blog over en længere periode – du er virkelig en dygtig blogger. Men nu har jeg simpelthen fået nok af at du konstant på facebook, instagram og herinde skal nævne at du enten konstant er syg, har en dårlig dag osv osv. Du er konstant negativ, og nej jeg er ikke en Næstved hater, jeg kommer fra jylland. Men mig og mine veninder kan simpelthen ikke lade vær med at lægge mærke til hvor opmærksomheds søgende du er og du kan ikke sige det er andet end det. Fordi hvorfor skal resten af Danmark vide du er syg og har haft en dårlig dag? det skal de fordi du har brug for opmærksomhed. Jeg syntes det ærgerligt at en dygtig blogger som dig, skal være så negativ. Håber virkelig du vil tænke over det. – det er ikke fordi det har noget med det her indlæg og gøre, jeg ville bare skrive det et sted hvor du med sikkerhed læste det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Min blog handler om mit liv. Og i mit liv er jeg meget syg – don’t read my blog, girls???

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Haha, mega optur på over ironien i, at sådan en ligegyldig og usand kommentar bliver smidt til en indlæg, hvor du giver tydeligt udtryk for taknemmelighed og glæde over dine smukke gaver.

   Tillykke med de fantastiske gaver! Jeg glæder mig til at blive inspireret endnu mere af dig, når du (forhåbentligt ;-)) smider flere billeder ind hvor du tager tingene i brug!!

   xoxo

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Tak, Josefine! Hvor er du bare sød!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe s.

   Enig josefine! virkelig irrelevant kommentar, man kan jo lade være med at like facebook siden, og læse bloggen, og måske bare kigge billeder, hvis det er sådan man har det. Kan virkelig ikke forstå hvorfor man overhovedet bruger tid på at skrive en kommentar som den overstående, det giver simpelthen verdens mest negative stemning i kommentar feltet, er min personlige holdning i hvertfald.

   Har selv den lækre taske, og jeg har brugt den hverdag i snart et år nu, det er et kærlighedsforhold, så tillykke med dagen og glæd dig til dit forhold starter ! det bliver skønt!

   Knus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Lærke, fine fine gaver!! Jeg tænkte lidt om du ville lave et indlæg med julegave ønsker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Jo, det kan du tro, jeg vil! Jeg gør det en dag i næste uge! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  Mega fede gaver, nøj!
  Håber ikke dette er et for personligt spørgsmål, du kan bare ignorere det, hvis det er 🙂 Men hvad laver dine forældre? Det er en meget dyr gave, (synes jeg) så tænkte om du er vokset op i en form for over-middelklasse? Det er kun af ren nysgerrighed. Tillykke med de flotte gaver, og elsker din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvad størrelse er din jakke i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIKE A HURRICANE