CHANGE

THE PHOTO SHOOTS THAT WENT WRONG

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Griner lidt for mig selv over disse billeder. Photoshoots’ne, som gik galt… Well, det siger næsten sig selv.

Første shoot er det søskendeshoot, Marie og jeg lavede for lidt tid siden. Billede et er det useriøse, billede to er det seriøse.

Andet shoot er et shoot min mor, Marie og jeg lavede, da min far var i Afghanistan. Et kærlighedsshoot.

Tredje shoot – Anna, Marie og jeg havde en fin idé, som endte i at vi frøs for meget, og måtte tage hjem. Det blev aldrig rigtig godt.

Fjerde shoot – Anna og jeg der ville tage nogle søde billeder, men gik galt, fordi vi fjollede for meget, og fordi hun havde mistet alt for mange tænder, haha. Der kom ikke ét godt billede ud af det.

Jaaa, selv bloggere har deres sjove tider, grimme billeder, fjollede stunder, og dårlige hårdage. 

Jeg har på det seneste fået et par kommentarer, om mine indlæg. At det “Er de samme indlæg jeg poster igen, og igen” – sagen er at, nej, det er det ikke. Jeg bruger altid ihvertfald en halv til en hel time minimum på HVERT indlæg, og ja, det kan godt være, jeg bruger de samme billeder engang i mellem, men jeg skriver altid en ny tekst, med et nyt emne, og lægger en masse personligt i mine indlæg. Helt ærligt, så er alternativet, at jeg slet ikke blogger. Jeg gør rigtig meget for at gøre jer glade, men jeg har altså et liv udover blogging, og jeg har det rigtig svært med mit liv for tiden, og alligevel har jeg forsøgt i en uges tid, at lave et indlæg til jer hver dag. Så i må bestemme: Til tider lidt gamle billeder, men med nye tekster og tanker – eller kun 1-2 indlæg om ugen?

Kan I huske disse photoshoots?

16 kommentarer

 • ingen klager herfra! gør det du synes virker bedst for dig. jeg elsker at høre meget fra dig, men du skal jo ikke presses til det. så længe DU er tilfreds med dit arbejde, kan de negative miner bare gå hjem og vugge!
  masser af kærlighed herfra, din smukke skabning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare nogle søde billeder. Og sjovt at se de “ikke så perfekte billeder” på bloggen også 🙂

  Jeg synes du skal køre bloggen præcis som du vil og gør, nogle mennesker har nok bare for lidt at gå op i, hvis de gider bruge tid på at brokke sig over et par billeder der går igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Om du poster gamle billeder eller ej betyder ikke så meget for mig. Jeg går mest op i teksterne, som du jo fornyer hver gang. Gør hvad DU har lyst til, og lad være med at gøre noget halvhjertet bare for at tilfredsstille os. Du er en fantastisk blogger, Lærke!

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  jeg foretrækker det første, men jeg kan ikke lade vær med at bide mærke i at du skriver at du gør alt dette for at gøre OS glade. sådan bør det ikke være, du bør blogge ikke mindst for din egen skyld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså sagen er at du selv bestemmer hvad du poster, det er der ingen regler for, men jeg må give de andre ret i, at det godt at kan virke lidt tyndt hver gang når du poster de samme billeder ofte, og nogle er gange er det også lidt det samme du skriver som du har skrevet før, f.eks. forrige indlæg med din hår situation.

  Men som sagt, du må jo selv bestemme, det er din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det virker næsten som om, at du bliver fornærmet over det. Nu har jeg ikke selv kommenteret på dine “ens” indlæg, men jeg er da sikker på, at dem der har kommenteret dem, ikke er nogle der skriver det, for at være irriterende eller nederen. Når du skriver det på den måde, som du gør, så virker det som om at “vi bare skal være glade for at du overhoved gider blogge” – husk at det er din blog, og du bestemmer hvad der står på dagsordenen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det lyder næsten som om at du bliver fornærmet over, at der er nogle der har kommenteret på dine “ens” indlæg. Nu har jeg dog ikke kommenteret på det, men jeg er da sikker på, at dem der har kommenteret, hverken har gjort det for at være irriterende, eller nederen. Når du skriver det, på den måde som du gør, så fremstår lidt som om “at vi bare skal være glade for at du overhoved gider blogge” – husk lige på at det er DIN blog og du bestemmer hvad der står på dagsordenen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Nu har jeg selv kommenteret sidste indlæg, og skrev også at jeg ville læse med alligevel. Men det er ikke noget der fanger ens interesse, når billeder ofte er de samme og teksten også er meget ensformet. Er ked af det er noget der går dig på når folk kommentere det 🙂 Du har tidligere spurgt, hvad vi gerne vil se mere af på bloggen, jeg fortalte bare hvad jeg ville se mindre af. Konstruktiv kritik, som ikke skulle tages personligt 🙂 selvfølgelig skal du være tilfreds med hvad der foregår, og det er jo også helt op til dig hvad der bliver postet eller ej- men læserne har vel også lov til at have noget sagt? 🙂
  Alt sagt med dyb respekt for meget af dit arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heller ingen klager her! Det er så fine og charmerende billeder – man bliver virkelig glad af at se dem:)

  http://www.breakfastwithhepburn.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg synes overhovedet ikke det gør noget at du poster billeder, som du har postet før.. Det gør andre bloggere da også.. Man kan jo ikke tage nye billeder af sig selv hver eneste dag (okay nogen gør det måske?) men come on… 😀 Jeg har intet imod at se det samme billede 2 gange.. Hellere billeder af dig end alt mulig andet… Brugt før eller ej. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg synes det er bedre med få indlæg af super kvalitet, med nye billeder og indholdsrig tekst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker din blog lærke, jeg følger dig her og på insta 🙂
  Jeg ville virkelig blive glad hvis du ville tag et kig på min blog, har lige lavet den 🙂
  http://camillahansen.bloggersdelight.dk/

  Mvh Camilla 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder! Massere af glæde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You two..

  I er simpelthen så smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AKS

  Du skal blogge fordi du har lyst og ikke af tvang. Som blogger får man mange rosende ord men man bør også være indstillet på at få noget negativt. Jeg synes også du genbruger en del billeder, men forstår sagtens at man ikke har tid til at tage billeder hele tiden. Fortsæt med bloggen som du gør og trods lidt negativitet, så er vi altså rigtig mange som nyder at læse med Lærke, det må du ikke glemme! Din blog er skøn 🙂
  Hav en dejlig aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg syntes fandme du gør det godt, bare gør hvad du føler du har tid til! 🙂

  Knus Maria
  http://www.smilingonamonday.blogpspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHANGE