MIN PASSION

MINE FAVORITTER

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Nogle af mine aller fineste og dyreste ting.

YSL ring: Jeg købte denne guddommelige ring, da jeg var i London med min søster, Marie for to års tid siden. Jeg synes virkelig den er fin. Dengang kunne man ikke få denne model i Danmark, og derfor var der virkelig få der havde den. Nu er den desværre kommet til danmark, og nu er der rigtig mange der har den. Det gør den mindre speciel, og det er sgu lidt ærgerligt – men that’s life, den er stadig virkelig smuk! Da jeg købte ringen kostede den omkring 1.5oo kroner.

Acne kjole: Denne Acnekjole fik jeg af Marie til min milepælsfest, som en ekstragave. Marie har altid forkælet mig for vanvittigt gavemæssigt. Hun giver mig så tit en masse af hendes brugte tøj, eller giver mig ihvertfald en god pris på noget af det tøj, hun sælger. Udover det køber hun nogle gange bare gaver ud af den blå luft. Da jeg fik 12 i musik årsprøve, gav hun mig for eksempel en Chanel neglelak. Hun er fandeme så sød og dejlig.

Balenciaga City: Denne smukke taske fik jeg af mine forældre i 15 års fødselsdagsgave. Den var egentlig tyrkis, en virkelig smuk farve – men jeg valgte så at farve den sort. Det er én af mine bedste fødselsdagsgaver nogensinde. Tasken kostede 8000 fra ny, men er købt på trendsales til en billigere pris (men den var stadig ubrugt, da jeg fik den)

Alexander Wang taske: Modelnavnet på denne taske er Alexander Wang Mini Brenda. Jeg fik den i fødselsdagsgave sidste år af mine forældre. Tasken er købt fra ny, og er derfor også cirka min dyreste ting i mit klædeskab. Tasken kostede omkring 3.500 kroner.

Ray Ban solbriller: Købte disse solbriller af Marie for omkring 2 år siden, og jeg har gået helt vildt meget med dem. Dog har jeg ikke brugt den så meget dette år, da jeg synes de er blevet en anelse for “mainstream”  Men go for rockede og smukke solbriller! Jeg købte solbrillerne brugte for 800 kroner.

Chanel øreringe: Jeg fik øreringene af min storesøster, Marie til min konfirmation. Jeg har desværre mistet den ene sidste år, og jeg er stadig pisse ked ad det. Er der nogle der ved, om man kan købe én ørering et sted? – eller én, der sælger? Please! Den er min ynglingsgave nogensinde, og jeg er virkelig ked af at jeg har mistet én. Øreringene kostede omkring 1500.

Sko: Acne Maya – Acne Draw – Sonia Rykiel – Acne Atacoma.
Mine yndlingssko af disse, er mine Acne Atacomas. De er smukke, enkle, voldsomme, klassiske og alt andet vildt, og jeg elsker dem. Skoene kostede omkring 3000 kroner fra ny.

De fleste af billederne er taget af Marie, og indgår i dette indlæg på hendes blog.

Har I en favorit?  

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN PASSION