OUTFIT - BLACK/WHITE

JANE KØNIG ONCE AGAIN

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Kom hjem fra skole i fredags og fandt dette i min postkasse, og jaaaaa, hvor blev jeg lykkelig! Nye, smukke, smukke ting fra Jane Kønig!
Jeg kan desværre kun give jer links til ringen, da de andre ting ikke er på hjemmesiden endnu. Jeg er vild med de lange øreringe, havde dem på, da jeg var ude at spise i fredags. De giver et enormt smukt og fint look. De små bladøreringe, har jeg NÆSTEN i forvejen. De ligner lidt disse – men det er faktisk ikke helt dem. Men vil helt bestemt råde jer til at kigge forbi Jane Kønigs hjemmeside.

Jeg er virkelig vild med alt inde på Jane Kønig. De har også ringehalskædervedhængarmbånd, og øreringe (link til det hele)
Stort set alle smykkerne på siden findes i sølv, guld og sort rutanium – som er MIN favorit. Meget råt – men stadig fint. Tag forresten lige et kig forbi Jane Kønigs facebookside lige HER.

Forresten, så skal I lige vide, at hvis I tilmelder jer Jane Kønigs nyhedsbred, modtager I efter kort til via mail. en gavekode på 100 kroner til webshoppen! Men skynd jer, for gavekoden virker kun frem til den første januar – det kunne bleve nogle gode gaver til venner og familie!

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT - BLACK/WHITE