JANE KØNIG ONCE AGAIN

JANE KØNIG COLLECTION

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Her er den så. Verdens smukkeste smykke samling. Alle smykkerne er fra Jane Kønig, og jeg elsker dem alle sammen. Jeg kan specielt godt lide mine ringe, som I kan finde her, her og her. Det ene par bladøreringe kan i finde her. Har ikke links til de andre, da de ikke kan findes på Jane Kønigs hjemmeside endnu.

Jeg har forelsket mig i denne farve – sort rutanium, og det er derfor, alle smykkerne er sådan. Jeg kunne dog også godt tænke mig nogle helt sølvfarvet smykker.

Jeg er blevet helt sindssyg med Jane Kønigs smykker, og jeg kigger næsten dagligt på hjemmesiden. Jeg har fundet lidt smykker, som jeg ønsker mig forfærdeligt meget, og som jeg MÅ have, så snart jeg igen har penge. Her, her er lidt ringe, som jeg ønsker mig. Gad godt have en sølvring, til at supplere mine “sorte” ringe, kunne se SÅ fint ud!  Derudover ønsker mig mig mest af alt DETTE armbånd – kan ikke få armene ned over hvor VANVITTIG lækkert det er, øv, øv øøøøv! Elsker også disse øreringe, giv mig, giv mig. De her er nu også ret godt med. Af halskæder ønsker jeg mig denne halskæde med dette vedhæng – klassisk, og lækkert til et fint, fint outfit.

Alt i alt – Jane Kønig er en fantastisk hjemmeside – de har også ringehalskædervedhængarmbånd, og øreringe (link til det hele)
Stort set alle smykkerne på siden findes i sølv, guld og sort rutanium. Tag forresten lige et kig forbi Jane Kønigs facebookside lige HER.

Forresten, så skal I lige vide, at hvis I tilmelder jer Jane Kønigs nyhedsbred, modtager I efter kort til via mail. en gavekode på 100 kroner til webshoppen! Men skynd jer, for gavekoden virker kun frem til den første januar – det kunne bleve nogle gode gaver til venner og familie!

4 kommentarer

 • Anonym

  Kære Lærke! Jeg elsker, elsker, elsker din blog!!! Jeg fandt den gennem din storesøster Marie’s blog. Jeg er helt vild med din blog og kigger den virkelig tit igennem. Du er så helt igennem smuk, og du har et enormt unikt udtryk på billeder. Min veninde og jeg har selv lige startet en anonym blog. Det ville betyde utroligt meget, hvis du bare gad kigge den. Det tager ikke mere end 5 min. og jeg bruger selv enormt lang tid på din blog. Det ville betyde alverden! Tusind tak på forhånd. Her er et link til vores blog: http://boorn2b.blogspot.dk/
  Knus knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Er det ægte sølv og guld detbliver lavet af siden det er så dyrt? 🙂
  Rigtig fine smykker! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Hartz

  Heyy, jeg har lige fået bladøreringen(stikørering) i konfirmationsgave. Men jeg ved ikke helt hvordan den skal sidde op af øret. Jeg kan ikke få den til at sidde fast. Ved du hvad man kan gøre, eller hvordan den præcis skal sidde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Ja, det ved jeg, men det er ikke lige til at forklare… Det kan umuligt være til, ikke at finde ud af?? Du skal bare sætte den op ad øret og justere tykkelse af øret.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANE KØNIG ONCE AGAIN