MINE FAVORITTER

ANSWERS

Jeg er 170 høj, jeg vejer 49 kilo, jeg går altid med neglelak, jeg er en fattigrøv, jeg elsker at være ude at spise, jeg kan ikke fordrage mennesker som ikke vil andre det bedste, jeg elsker sort, at blogge er mit arbejde, min farmor døde for over 2 år siden af kræft, jeg elsker disney, og kan cirka alle disneysange udenad, jeg tager billeder med et Canon Eos 500D, jeg hader at have håret løst, jeg elsker Jane kønig smykker, jeg er helt vild med wok.

19 kommentarer

 • Spørgsmål: Hvad var det for en beslutning du tog forleden dag, som du skrev om på instagram? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Disney ftw! Jeg sætter en ære i at kunne synge med på alle Disney-sange i verden. Det bliver man aldrig for gammel til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hvor er du sød på de billeder, fine Lærke<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lærke
  Jeg har læst din søsters blog en del, men er først kommet forbi din nu. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har længe troet, at din blog ikke ville tiltale mig .. Men hold da op jeg tog fejl. Jeg elsker, at du er så personlig, og jeg beundre dit mod til at dele ud af dig selv! 🙂

  Hilsen en anden Lærke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Hej Lærke.
  Jeg vil lige starte med at sige, at jeg virkeligt godt kan lide din blog, så det er ikke ondt ment. 🙂
  Men jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke synes, det er specielt fedt, at du skriver din vægt, og det burde du kunne forstå, når du selv har lidt af en spiseforstyrrelse..
  Jeg lider af en ret alvorlig anoreksi, og selvom vi ikke vejer det samme og er lige høje, er det ret “triggering” (eller hvad man skal kalde det) at se på.
  Synes bare lige, at jeg ville informere dig om det, i tilfælde af, at jeg ikke er den eneste der har det sådan..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Er ked af at høre, du har det sådan. Men det er jo min blog. Og den er personlig. Sådan er det. Håber du får det bedre, jeg gør det for at vise, t jeg er kommet over min sygdom.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Du kan vist ikke helt være en fattigrøv når du går i tøj fra Acne, Alexander Wang osv. Og har dyre tasker og sko, hæhæ 🙂
   Tjener du penge på bloggen, og hvor meget – hvis man må spørge? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Er en fattigrøv med hensyn til, at jeg gerne vil have en masse dyre ting, som jeg ikke har råd til! Og ja, det gør jeg 🙂 hvor meget, holder jeg privat 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ida

   Jeg lider også af en spiseforstyrrelse (anoreksi med bulimiske tendenser) og jeg synes det virker mere som en.. “Jeg er meget høj og tynd og folk skal vide det” information end jeg synes det virker som en sejr over din spiseforstyrrelse. Hvorfor ellers lægge ud med sådan noget information?
   Jeg får det dårligt over, at man i dag næsten ikke kan læse nogle blogs uden at støde på “tyndt er smukt” begrebet. I hvertfald ikke hos jer Næstved Blacksters

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Man kan ihvertfald godt mærke du lider af en spiseforstyrrelser. Sådan der tænker raske mennesker jo ikke, søde Ida. Jeg giver bare noget Info. Bliver sindssyg af at folk har brug for at kommentere sådan noget der.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Desuden virker det også ret meget som om du synes tynd er smukt. Så det er vidst ikke bare “os Næstved blacksters”. Sorry, men kan det ikke være lige meget? Hvorfor har du brug for at sætte folk i bokse? Hvis du havde skrevet en ordentlig besked i en ordentlig tone, ville jeg med glæde råde dig gennem din spiseforstyrrelse, og hjælpe, men det dér er jo bare direkte uhøfligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LOLLLERBOB

  Du er da ikke 1.70? har set dig på Næstved gym, jeg er 1.67, og du er da et godt stykke lavere end mig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Jo, det er jeg 🙂 blev målt så sent som i går 😉 så du har nok taget fejl….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Nina

  Hej Lærke.
  Jeg ville bare høre, hvordan du kan være så tynd, og så være kommet ud af din spiseforstyrrelse? Jeg troede bare, at man skulle være normalvægtig, og det virker da som om, at du har vægtkriteriet for anoreksi. Virkeligt ikke noget dårligt ment i det her eller lignende, jeg er bare nysgerrig. Håber ikke jeg støder dig i det her spørgsmål 🙁
  Håber det går dig godt, og at du fortsætter med bloggen! Jeg nyder i hvert fald at læse den, og jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste.
  Hilsen Emilie Nina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Hej emilie. Ja, jeg er slank, men jeg vil ikke se mig selv i kategorien “undervægtig”. Mit BMI er på 17.6 (har lige fået målt det i skolen, så det er næsten normalvægtig. At have anoreksi, og at være tynd er to fuldstændig forskellige ting. En spiseforstyrrelse, som anoreksi, betyder jo, at man har en forstyrrelse, omkring mad oppe i hovedet. Noget psykisk. Og det har jeg ikke. Jeg spiser helt normalt, og tænker aldrig på, om jeg er for tyk, eller for tynd – derfor har jeg ikke en spise forstyrrelse. Pas nu på med at blande de to ting sammen, det er der så mange der gør! Man kan jo bare “være født” til at være slank 🙂 håber det besvarede dit spørgsmål! Knus Lærke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid Nikoline

  Hej Lærke.
  Har kigget på dine indlæg – og er helt vild med din lidt platin-blonde hårfarve:)
  Hvilken en bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Jeg fik det farvet hos frisøren. Don’t do it.Jeg tabte håret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sigrid Nikoline

   Ja – jeg ved det.. Elsker bare den der flotte blonde farve 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE FAVORITTER