HOT BLOG CHICKS

THE MONSTERS INSIDE YOUR HEAD

Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket

Totalt akavet og dårlig kvalitets-outfit-billeder fra i dag. På de to første billeder skaber jeg mig bare, og på det tredje er jeg lige ved at hoppe.  Dårlig billedkvalitet skyldes, jeg havde valget mellem alt for mørke, eller alt for lyse billeder, og da mit hår forsvandt på de alt for lyse, endte jeg op med alt for mørke outfitbilleder – men vi overlever vidst alle. Alt mit tøj er vidst fra H&M – men I kan vel ikke engang rigtig se, hvad jeg har på? Sko, strømpebukser, nederdel, bluse og fucking varm sweater-agtig-ting.

Nu vil jeg ikke skrive mere, fordi min fucking-lorte-øv-røv-macbook har besluttet, nu for 4 gang at slette alt det jeg har skrevet. ØV.

GOD MANDAG <3

22 kommentarer

 • Caroline J

  Lærke, seriøst! Jeg har fulgt din blog i et stykke tid for at følge op på om det nu passer at du har det tøj på i skole(altså på NGH i 2.z) som på dine dagens outfit her på bloggen.. Seriøst tag dig sammen! Dit tøj i skolen er røb sygt og slet ikke så cool blogge- agtigt som du udgiver dig for herinde på bloggen. Men hvis nu du er ekstra sej og blogger agtig kan du jo lige tage et billede af dig selv nøgen. For så er du jo lige så sej som sin søster Marie. Det er jo så smukt. Vi ses imorgen på gym. god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Sikke da et surt opstød… Glem den kommentar, Lærke. Du er smuk, og din blog er herlig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Tak, søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Endnu en misundelig tøs, som ved hun aldrig vil få så meget succes som dig. Jeg er sgu da også pisse hamrende jaloux, men det betyder jo ikke, at jeg udvikler det til vrede. Jeg synes du gør det pisse godt Lærke og dine outfits er super fede! Det er klart, at man engang imellem skal have en slapper fra bloggen og gå i noget andet tøj, end det man giver udtryk for på bloggen, men forfanden, man bestemmer sgu selv hvad man har på. – Det eneste der bliver bevist her er, at hun følger dig fordi du interesserer hende. Hun har ikke andet at give sig til end at ”stalke” dig. – Og helt ærlig? Der er sgu da heller ikke noget bedre. <3

   nckopp.blogspot.com

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke, har du IP adressen på hende her? For så finder vi hende lige på Facebook, muha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie N

   Hold da op! Hvis du ikke bryder dig om Lærke eller hendes blog, forstår jeg ikke hvad du laver her. Desuden synes jeg at du skal bemærke, at der på intet tidspunkt er blevet nævnt noget om et “dagens outfit” i dette indlæg. KÆMPE thumbs up for dig og din blog Lærke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • line

   Hold da op et sørgeligt liv, hvis man gider og følge op på hvad andre har på i skole.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Haha, hvor er du bare sød at høre på Lærke! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du smuk og lækkert outfit! Dit hår er virkelg fint, elsker bølgerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Møller

  @Caroline J, gider du godt lukke din forpulede mund? Så ville vi alle være meget glade. Jeg synes det er nederen gjort af dig, at sidde og disse Lærke på den måde, det hører sig ikke til nogen steder. Det er utroligt hvad folk kan få sig selv til. Og hvad så hvis Lærke ikke har haft tøjet på? Det er forhelvede inspirations billeder, vi(jeg) bliver utrolig inspireret af hendes tøjstil. Jeg synes du skal give Lærke en undsklydning, og håbe på at hun kan bære over med din dumhed.
  Og nej, dette er på ingen måde nogen for for røvslikkeri, men der skal sgu være retfærdighed og respekt, for folk der giver så meget af sig selv. Du kan lade være med at læse hendes blog.

  Ps. Jeg undskylder for mit sprog, men det er skrevet i et meget hidsigt moment.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Hvor er du pisse dejlig, Sofie! – Men det er altså det tøj, jeg har haft på i dag, og det er det altid i mine outfitposts – men du har så evigt ret – Hvad SÅ, hvis det ikke var det jeg havde haft på???
   Tak for den skønne kommentar, endnu engang til dig, Sofie <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Møller

  Hehe, det er mig den “hidsige” igen.. Glemte at skrive at dit outfit er utrolig flot, og du er en smuk pige! Lad være med at høre på tøsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Lærke!
  Du er indbegrebet af “smukhed”, hvis det er et ord, og det gjorde ondt i mit hjerte at se den besked fra “Caroline J”. Mest af alt fordi jeg ved, hvor hårdt det kan ramme, men også fordi man tydeligvis kan mærke jalousien. Glem det, og blog videre som du gør! Du er fantastisk, og jeg er meget fascineret af dig og din søster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seriøst har du også problemer med din Macbook??? Jeg sidder og er virkelig indebrændt på min og har lyst til at smadre den ud af vinduet!
  Hahaha, sorry! Blev lige nødt til at skrive det, fordi jeg synes det var sjovt jeg ikke var den eneste med Mac-problemer lige i øjeblikket! 😉

  Ellers fedt indlæg! 😀

  //Marie – http://www.mariemacaron.blogspot.com (Blog om mit liv, fitness og løb)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg elsker 3. billede! Jeg synes virkelig at din blog er blevet rigtig god, og jeg bliver så glad når der er kommet et nyt indlæg, og de nye billeder af bla. dig og marie er godt nok utrolig smukke, I er virkelig nogle smukke smukke søstre.

  Hvad er dine fremtidsplaner egentlig (her tænker jeg rent jobmæssigt)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  ejjj et dejligt outfit lærke, og hvor er du dog smuk! elsker virkelig at følge med i din blog! 🙂 btw, lad ikke en taber som hende der caroline j gå dig på, der er mindst 1000 så mange mennesker der elsker din stil og blog! og synes marie har fat i noget af det rigtige, find hende på face! det ville være virkelig sjovt for alle, og får sikkert sat hende en skræk i livet!

  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op en underlig kommentar at få med på vejen, den skal du kun grine af..
  Dit hår er virkelig fint og fedt at se det med lidt fald i i stedet for det glatte. Det der er virkelig også flot til dig! 🙂 og så er dine outfits altid super fine, om du så har haft dem på i skole eller ej 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Svane

  LÆKKER!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOT BLOG CHICKS