BEING A BLOGGER

THE BEST PART OF BEING A BLOGGER

Dette indlæg er henvendt til alle mine fantastisk søde, rare, dejlige, positive læsere, som sidder derude, og følger med i mit liv.

I tirsdags lavede jeg et meget voldsomt indlæg, om alle ulemperne ved at have en blog. Jeg var træt af haters, og jeg følte, at “nu skulle det være” så jeg lavede et langt og meget personligt indlæg om mine oplevelser med haters. Indlægget kan ses her

Men i dette indlæg, vil jeg gøre præcis det modsatte: Jeg vil nemlig takke alle mine trofaste læsere derude, som gang på gang læser og kommenterer ualmindeligt søde ting. TAK, tak tak! Jeg er SÅ taknemmelig for, at der er nogen der gider følge med i, hvad jeg skriver, og jeg bliver glad for hver ENESTE søde kommentar, jeg får. Jeg godkender ikke bare, og tænker “endnu en kommentar, jaja” – jeg kigger på kommentaren, smiler, tjekker ip-adresser og gerne kommentar-ejerens blog ud, og til sidst svarer jeg så tilbage (når jeg altså har tid). I gør mig glade. Jeg har cirka 9 læsere, der kommenterer stort set HVERT indlæg, og det er bare så WOW, at I gider – og tro mig, jeg husker alle mine total-trofaste læsere, og I ved selv, hvem I er.

Der er desværre nogle læsere, som blev meget ramt af mit indlæg fra i tirsdags, og det er jeg virkelig ked af. For indlægget var jo netop KUN henvendt til mine haters, og hvis I som søde og positive læsere har følt jer ramt, uden grund, er jeg virkelig ked af det. Ingen af mine søde læsere burde føle sig ramt, med mindre der måske har været grund til det. SÅ UNDSKYLD til de søde derude, som har følt sig ramt, uden grund!

Endnu engang tak for dejlig, rosende, positiv respons fra jer derude. Tak, tak, TAK, og kærlighed.

Billederne er forresten taget af Marie i vinters, og lige nu ligger jeg pisse hamrende syg derhjemme med influenza of slem halsbetændelse.

41 kommentarer

 • du er simpelthen så talentfuld, så du fortjener at blive skamrost!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Emilie

  Du virker som en rigtig dejlig pige Lærke!!
  Keep up the good work – læser altid din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  God bedring smukke Lærke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I jedig’er er så søde og rare.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Kære søde Lærke!
  Du er en af de bedste bloggere, læser altid dine indlæg, og bliver inspireret gang på gang! Kombinationen af fede outfitts, fine tanker og hverdags snak giver din blog noget helt specielt! Du er så smuk og din stil er virkelig speciel og fin, og du skal bare blive ved med det du laver – for du er pisse god til det! Håber snart at du bliver rask ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  du er simpelthen for sød Lærke!!!

  Har fulgt dig lige siden du startede og det samme med din søster.. i er mine ynglingsbloggere.. da jeg føler i har så meget sjæl i det i laver!

  I er så talentfulde og virker som utrolig kærlige mennesker..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en fornøjelse at følge dig – du er så sød og behagelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AKS

  Dejligt med sådan et positivt indlæg som følge af det andet. Du gør det simpelthen så godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du fortjener kun ros, lærke! Du er så dygtig. Jeg har fulgt din blog siden du startede, og jeg bliver så inspireret af dig. Så meget respekt herfra!!
  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er en af mine absolut yndlingsbloggere! Så venlig, taknemmelig, åben og pisse smuk! Keep on going 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så enormt fantastisk til at blogge, og så skal du skam også have ros! Og det for du nu, for du er en vildt smuk, fangende og ikke sidst, (den række kunne fortsætte i en uendelighed) er du utrolig inspirerende!
  God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kommentere ikke så tit på bloggen, men du er virkelig en af mine yndlingsbloggere! jeg elsker når der kommer nye indlæg fra dig, bare bliv ved med den gode stil! Du er fantastisk til det!

  -Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår fuldt ud alt det du kom ud med i det indlæg, det er så fair og så forståeligt! Men tak for lige at gøre helt klart hvem det var rettet imod. For jeg ved at jeg i hvert fald ikke er din hater haha. Elsker din blog, søde smil, lækre hår og fede stil. Så keep up the good work please 🙂 hehe

  knus Maria
  http://www.smilingonamonday.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Poulsen

  Selvom jeg ikke altid kommenterer – så læser jeg alle dine indlæg! Du virker bare som verdens dejligste pige Lærke, jeg får bare sådan løst til at være veninder med dig hver gang jeg læser – så sød og smuk <3
  Fortsæt sådan længe endnu, bliver så glad af at læse med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lærke,

  Ærlig talt så synes jeg ikke, det hører nogle steder hjemme, at der findes så snæversynede mennesker. Jeg kan godt forstå, at du havde brug for at komme ud med dine frustrationer i foregående indlæg. Jeg tror sgu, jeg havde gjort det samme.
  De som har skrevet, de vil stoppe med at læse din blog pga. forrige indlæg, har jo tydeligvis ingen idé om, hvordan det føles, at få smidt så meget pis i hovedet, som du har gjort igennem dit bloggerliv. På et tidspunkt må man sgu sige stop. Og dit stop var så at skrive foregående indlæg.
  Jeg kan ikke andet end at respektere dig for det. Og du har måske mistet 4 læsere i alt (for størstedelen af dem, der har skrevet, at de vil stoppe med at læse din blog, stopper jo ikke), men samtidig har du fået mere respekt fra dine andre læsere. Du gjorde sgu det rigtige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Personligt synes jeg bare, at det var super fedt, at du tog sådan et ”følsomt” emne op! Men udover dette, så vil jeg bare, sende en kæmpe, stor bunke ros i retningen af dig Lærke! Du gør det simpelthen så godt :-)!

  http://beingblackster.tumblr.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg plejer normalt ikke at kommentere på din blog, men jeg følger trofast med i den, når du opdaterer.
  Jeg vil bare sige, at jeg har stor respekt for, at du kommer ud med dine meninger. Det er vigtigt at få raset ud sommetider og de haters har godt af at få lidt igen!
  Jeg synes, du er en super inspirerende blogger og jeg vil fortsat følge med i din fantastiske blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diem

  Hej Lærke,
  Jeg har ikke været en fast læser, eller jo det har jeg faktisk.. bare ikke “followed” dig på bloglovin (hvilket jeg vil gøre nu) Mange læsere siger du efterligner din søster Marie, og du står i skyggen af hende, og det vil jeg bare sige at det gør du ikke. Du skiller dig ud ligeså meget som hun gør. Du er sød, kreativ, inspirerende både modemæssigt og personlighedsmæssigt! Bliv endelig ved med det super gode blogging! :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du også Marie har simpelthen de bedste blogs! Og så er I jo utrolig smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Philippa

  Søde søde Lærke, både du og din blog er virkelig en kæmpe inspiration. Elsker at sidde herhjemme bag skærmen og læse med! Du er en fantastisk blogger, så tak fordi du gider give dig tid til at dele dit liv med mig og alle andre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er afhængig af både dig og din søster. I gør simpelthen sådan et godt stykke arbejde. I er forskellige på alle mulige måder, men stadig helt ens!
  Og hvor faaan er den jakke fra? Synes jeg har set den på bloggen før, men kan ikke finde den :(. Lækker er den bestemt!

  nckopp.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du fortjener ros til skyerne, Lærke! Du er en fantastisk blogger, og ligeså er din personlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg! Jeg føler mig slet ikke ramt af indlægget i tirsdags, nærmere synes jeg det var rigtig sejt gjort af dig at skrive det indlæg. Jeg kan godt forstå du fik nok af hatersne.
  Stor respekt til dig Lærke!

  blog-sille.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du gør virkelig et godt stykke arbejde, og det er en fornøjelse at følge med i dit liv. Du virker så sød og dejlig, og du er så sindssyg inspirerende! Jeg har fulgt dig rimelig længe nu, og du skal virkelig bare blive ved! Ikke tag dig af alle dem, som nedgør de ting, du laver. Keep up the good work! Vi er en masse, som vil støtte dig!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Selvom jeg ikke altid kommentere på dine skøøøøøøønne indlæg, elsker jeg hvert et. Du virker som en virkelig fantastisk person, og jeg finder dig meget inspirende, især fordi vi er jævnaldre!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en fornøjelse at kigge med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke M

  DU er en af mine yndlingbloggere, elsker virkelig meget din blog!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt come back på et lidt ubehageligt indlæg sidst! Jeg elsker i øvrigt din frakke. Hvor er den fra? 🙂

  http://www.sofiescloset.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du smuk Lærke! Jeg er helt vild med pelsen.
  OG så virker du bare skide sød, du minder mig lidt om min egen lillesøster, det er dejligt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Augusta

  Du er virkelig en kæmpe inspiration!
  Opdagede først din blog (og din sis’s for den sags skyld), for omkring 3 mdr. siden, igennem en anden blogger.. kan dog stadig huske dagen, for jeg tror jeg brugte over en time på at sidde og læse “arkivet” igennem.

  Også et lille spørgsmål.. overvejer virkelig at afblege mit hår, hvordan tog du beslutningen? Og hvornår (alder) gennemførte du?

  Ved at du er ved at få det bedre (instagram) – ønsker dig alt det bedste!

  Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Du er skøn, Lærke! Intet mindre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura S. H.

  Hej Lærke,
  Har fulgt din søsters, og din blog i snart et år nu. Men jeg har aldrig fået overtalt mig selv til at sige hvor meget i egentlig betyder for min hverdag! HVER gang jeg åbner min computer er det bare en vane, at gå ind på jeres blogge. Og ikke fordi det har noget betydning.. fremlagde jeg faktisk om jer i engelsk forleden. Det var det eneste emne jeg ikke behøvede researche på.. hihi
  Kram fra Laura 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hvor er den der super flotte jakke fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEING A BLOGGER