JANE KØNIG

NYT KONCEPT – TORSDAGS TOSSERIER

Photobucket

Starten på et nyt koncept, som jeg kalder “torsdags tosserier” – her vil jeg, hver torsdag poste billeder af nogle af de mærkelige ting, jeg er indehaver af.

FØRSTE DAG: Alle Harry Potter bøgerne. Jeg er en totalt Harry Potter-nørd. Allerede som 7 årig læste min far Harry Potter for mig, og da jeg var 10 læste jeg selv bøgerne. Da jeg gik i 6 klasse læste jeg to af bøgerne på engelsk, og hvis jeg engang i mellem får en “læse-periode”, er det altid Harry Potter der trækker i mig. Det er cirka et år siden, jeg sidst læste Harry Potter And The Deathly Hallows på engelsk – på mindre end en uge – jeg kan ikke lade være, når jeg først er gået igang. Jeg er besat af hele det magiske univers. Jeg har netop i dag set to af filmene, og jeg kan stort set alle replikkerne. Min far og jeg har siden jeg var helt lille, haft “Harry Potter” aftener, hvor vi så filmene sammen – og sådan lærte jeg cirka alle filmene i hovedet.

Hvad siger I til mit nye projekt “torsdags tosserier? Er det for tosset? eller er det GO?

35 kommentarer

 • Laura

  TOTALT GO! Rigtig god og anderledes måde at lære dig bedre at kende på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Bugge

  Det er et tosset GO – overdrevet fedt! Og hvem kan andet end af elsket Harry Potter?? (oversat: er den vildeste HP-fan og ønsker stadig at blive optaget på Hogwarts i en alder af 18. hahahaha)

  Keep going! Din blog er for lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega sjovt, GO!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  GO GO GO søde lærke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pisse meget GO, hvor er det en god idé! Og som der allerede nævnes i en kommentar, en rigtig sjov og anderledes måde at lære at kende dig på. Er selv en kæmpe Harry Potter-nørd, så thumbs up 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er et fedt koncept! Torsdag bliver en dejlig dag fra nu af! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Det er tosset. Men det er også go! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er GO – på den tossede måde! 😉
  Også selvom jeg aldrig rigtig er blevet fanget af Harry Potter universet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Virkelig fed ide!!<3
  -Overvejer at sarte en blog selv, så ville lige spørge om hvordan din er blevet så kendt?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Har bloggen længe, og åbenbart blogget om det, folk vil se og læse 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at se endnu en potterhead!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt sikkert – er nede med torsdags tosserier!
  Og jeg venter altså også stadig på mit brev fra Hogwarts, selvom jeg er 21 og netop startet på uni, men man kan vel drømme? 😉

  Og de bøger er bare tusind gange federe på engelsk! Læste The Order of the Phoenix på engelsk i 5. klasse og så mig aldrig tilbage mod de danske udgaver, men har nok læst alle bøgerne en 10 gange hver og set filmene lige så mange gange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey

  Go!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Super fed idé som de andre også siger. Det skal nok bliver sjovt!

  http://www.steendahl.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Kære Lærke
  Synes for det første din blog er vildt fed, og elsker det nye koncept! Har bare lige nogle spørgsmål- Hvordan kan du have få læst alle bøgerne som 10-årig, da den sidste bog først udkom i 2007? Og fået dem alle læst op som 7-årig? Det er noget nær umuligt, da den sidste først kom ud da du var 12 år! Bare noget der undrede mig, håber der er et svar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Det var jo ikke den sidste jeg fik læst højt som 7-årig? Og jeg har ikke sagt noget om at det var den sidste bog jeg læste i 2007?? Læs teksten ordentligt, så finder du svar! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette H. K.

  Fedt – har selv samme svaghed for Harry Potter, og en stormfuld dag som i dag, er det perfekt med stearinlys , varm kakao og harry Potter bøgerne 😀 Selvom jeg bliver ældre, er Harry Potter bøgerne bare geniale ! Og fedt med en tosset torsdag – hvor man viser det som ikke er så typisk 😀

  – Hosbond

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor vildt. Jeg har det præcis på samme måde som dig, og jeg læser stadig bøgerne og ser filmene selvom jeg har set dem ti tusind gange ;-))

  – sjov måde at lære dig at kende på!

  http://Www.vanillasense.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Fedt koncept – men efter min mening, ikke tosset nok.
  Hvornår blev det pludselig originalt at have læst alle Harry Potter bøger som lille?
  Det er IKKE originalt. Ikke for at være negativ, for jeg elsker din blog, men som Harry Potter fan, bliver jeg lidt stødt af at du får det til at lyde som om det er noget vildt tosset og specielt ved DIG når stort set alle der er vokset op med bøgerne lever i samme fascination.

  Just saying.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Øøøh. Det er generelt konceptet “tosdags tosserier”, der kommer til at være tosset. Spar mig for de negative kommentarer, det har jeg ikke brug for – se dog lidt sjovt på det hele, så bliver det hele bare meget federe!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Kjaer

  Supernice idé! Er først lige begyndt at lure din blog, og synes den er rigtig fin. Kom gerne med mange flere indlæg 🙂

  Og dejligt at du også er helt vild med Harry Potter! Har været igennem det samme som dig, læste også bøgerne selv da jeg var helt lille og siden da, har ingen bøger fanget mig på den dér helt specielle måde som de kan. Mange synes at de er nogle fjollede børnebøger, men jeg er virkelig glad for at jeg læste dem i så ung en alder, da der er rigtig mange vigtige moraler med, og jeg lærte en hel masse omkring livet på godt og ondt.

  Rigtig god stil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med ideen og jeg elsker Harry Potter! Glæder mig til at høre mere om dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Svane

  Skøn og sød ide 🙂
  min far læste også harry potter for mig, som lille, plagede altid om “et kapitel mere please”!!! de er så gode!

  ha en dejlig aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega meget GO – elsker selv Harry Potter serien såsåså meget og har gjort det siden jeg var helt lille! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tosse torsdag – tosse godt!

  Jeg er helt vild med det. Så lærer man dig også lidt bedre at kende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt koncept – det skal du ikke stoppe med!
  Og det kilder altid lidt i maven når jeg opdager at jeg ikke er den eneste HP-fan der tør stå ved det!!
  Se lige gaven fra min brors USA tur: http://www.rinairene.dk/2012/09/den-fedeste-gave-til-en-harry-potter-fan.html .. det siger lidt!!

  http://www.rinairene.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANE KØNIG