MAKE-UP BY MARIE JEDIG

JANE KØNIG

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Jeg har lavet et lille samarbejde med Jane Kønig, og jeg er verdens lykkeligste menneske lige nu (?!) fik i dag tilsendt disse smukke øreringe, som kan findes på Jane Kønig hjemmeside lige her. Blev vildt glad, da jeg så den lille fine æske i min postkasse, og løb straks ind og tog billeder til bloggen, facebook og instagram, haha.

Synes stilen på øreringene er fantastisk. De er både smukke, rå, stilfulde, søde, sprøde, og meget fine! Elsker farven for sindssygt. Jeg har faktisk forelsket mig i alt inde på Jane Kønig. De har også ringe, halskæder, vedhæng, armbånd – og selvfølgelig øreringe. (link til det hele)
Stort set alle smykkerne på siden findes i sølv, guld og sort rutanium – som er MIN favorit. Meget råt – men stadig fint. Tag forresten lige et kig forbi Jane Kønigs facebookside lige HER

Hvad synes I om øreringene?

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKE-UP BY MARIE JEDIG