THE MONSTERS INSIDE YOUR HEAD

BEING A BLOGGER

IMG_0364
Photobucket
Photobucket

Som blogger møder man mange fordomme og mange mennesker, der på ingen måde kan sætte sig ind i, hvorfor man har en blog, og som måske undrer sig over, hvorfor man gider dele sit liv med andre.
Men sagen er: bloggere er sgu lige så meget mennesker, som alle andre. Vi interesserer os bare for noget andet, end andre måske gør. Som mennesker er vi så forskellige, og jeg har aldrig set grund til at have fordomme, eller hvorfor man dog skulle have et problem med andres glæder. Jeg elsker at blogge. Jeg elsker at dele mit liv og mine glæder med jer, der læser med – hvorfor skulle nogen have et problem med det? Grunden til, jeg tager netop dette emne op, er fordi jeg i den seneste periode af mit liv, har oplevet alt for meget modgang i mit bloggerliv. At blogge er mit job. Og det sjoveste er, at jer haters derude – I er grund til vanvittigt mange sidevisninger på min blog og dermed MONEY IN MY POCKET.

Det kan godt være at jer haters synes blogging er vanvittig ego-centreret – og ja, det er det sgu også. Men kom nu ud af boksen, og vis i er gode, modne mennesker, som godt kan glæde sig over andres lykke i livet. Det er sgu da også pisse ege-centreret, at snakke om, hvor god man er til at synge, til fodbold, til bla, bla, bla – men VI ER FORHELVEDE MENNESKER! Du skal gøre, hvad der gør lige præcis dig glad, og IKKE bekymre dig om, hvad andre tænker, når du poster dette billede, dette indlæg, eller sig dit og dat. Du skal bare være glad.

Men ak ja, for tiden, så har jeg oplevet SÅ mange ubehageligheder i sammenhæng med blogging. Ikke kun hos mig, men også med så mange andre. Et eksempel: jeg tjekkede instagram igennem i dag, og fandt en person, som jeg ikke følger derinde, hvor jeg så et billede af to piger med bare bryster, og med hænderne for – under billedet så jeg en kommentar: “Hej Olivia Kjær ;-)”, stod der. Jeg blev rasende (det skal lige siges, at ingen af personerne på billederne var Olivia Kjær, men der blev tydeligvis refereret til Olivias billeder, taget af Steffen og stylet af Marie, som lå på facebook her i weekenden) derudover skal det lige nævnes, at Olivia er en af mine bedste veninder, så det er klart, det pisser mig af, at folk er så umodne at skrive sådan, som var det en dårlig ting. Jeg håber at disse piger læser med her, og skammer sig. Forhelved altså, lev jeres eget liv! Olivia er pisse lækker, og alle er jo klar over, at lige meget, hvor meget i benægter dette: så er I jo PISSE jaloux, og absolut godt ved, I aldrig vil få så meget succes som Olivia.

Jeg har generelt oplevet mange, som er imod blogging for tiden. Folk der snakker på gym, og som kører hates på mig, min søster, og derudover mine veninder helt offentligt. I ved hvem I er, og TAG JER SAMMEN! Ingen – og jeg gentager INGEN, tvinger jer til at læse vores blogs, så få jeres fede øjne væk fra min blog, hvis I ikke bryder jer om den.

Så for ikke længe siden en blog, der lavede grin med blogs – meget sjovt og haha, tænkte jeg – indtil jeg kiggede den igennem. Det var en klar ydmygelse af én af mine veninders blog, og så var det ikke længere så sjovt og haha. Hvis man har bare en smule selvrespekt, ydmyger og gør man simpelthen ikke grin med andre SÅ tydeligt. Min veninde havde lavet en v-log, og på “den sjove” blog, gjorde pigen bag den blog, så grin med min venindes v-log, så tydeligt, at hun stort set bare lavede min venindes v-log bare med lidt hate oven i. Og det er faktisk sådan “den sjove blog” har kørt siden da. En offentlig ydmygelse af min veninde. Det sjoveste er, at hun jo er rimelig busted i at grov-stalke min veninde og hendes blog, ret fucking HAHA.

Dette var bare lige et “sådan har jeg det med haters”-udbrud. BTW – tak til alle mine haters for at give mig penge, det er bare for dejligt! Jeg gør, hvad jeg elsker – og jeg tjener fandeme penge på det! Haters gonna hate.
-over and out-

108 kommentarer

 • Pernille

  Du så fucking sej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har fuldstændig ret Lærke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Respekt! Haters spilder kun deres egen tid, og når dem der blev gjort grin med engang sidder og lever deres fucking drøm ud, vil de sidde tilbage og ønske at de også turde at gøre det f.eks bloggere gjorde. Bliv ved med det du gør Lærke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Så fik du lukket kæften på dem, du er sgu for cool. Hatten af for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Can I get an AMEN!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • enig enig enig!
  og man hader jo kun jer tøser fordi I er så hammer flotte 😉 det var en jokus. Hader jer jo ikke, men flotte det er I sgu fandme!

  kys og kram og ros herfra! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så sej, at du tager den slags op. Det er så personligt og så meget dig. Jeg elsker dig i modgang og medgang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du er så sindssyg sej. Jeg har SÅ PISSE meget respekt for dig. Alt hvad du står for, og at du tør stå for det. Kæft hvor er du stærk(!)
  Stor, stor respekt herfra.
  Jeg elsker din blog, læser den hver evig eneste dag. Har en masse veninder som også gør det, så du er ihvertfald elsket fra vores side af. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Er så fucking enig! Elsker virkelig det her indlæg, du er dejlig, ville ønske jeg kendte dig
  idabymikkelsen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  synes simpelthen det er så usmageligt, når folk skriver nedladende kommentarer på blogs!! det er vildt dårlig opdragelse! hvis ikke man har noget pænt at sig, så skal man fandme holde sin kæft. får helt dårlig smag i munden, når jeg tænker på de piger der kan sidde og være så hårde bag en computerskærm. puha!
  skal heller ikke være helt hellig selv – følger selv en blog, ikke for indholdet eller modens skyld, men fordi bloggeren morer mig (og nej, det er ikke meningen, at hun vil more nogen). men fra at følge med og til at skrive en nedladende kommentar til hende der er langt. og så langt vil jeg aldrig gå!

  Hold dit hoved højt lærke! nyder at følge din blog og er ked af, at du ikke opdaterer oftere (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har så evigt ret i det du skriver !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Så fantastisk et indlæg! Det er jo sådanne mennesker, som får folk til enten ikke at lave en blog, eller stoppe med at blog. Fedt indlæg Lærke! Og du, din søster og dine veninder skal i øvrigt bare blive ved med at blogge! KUN ros herfra. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis bare jeg kunne formulere mig sådan som du har gjort her, over for dem der bare ikke kan forstå at min blog er min hobby, selvom jeg på ingen måde har lige så meget succes som dig eller din søster 🙂
  Du er for sej og jeg elsker at følge med i hvad der sker på din blog 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Smith

  Kære Lærke,
  Jeg elsker altså din blog! Den er så givende i forhold til så mange ting. En kæmpe inspirationskilde, en dejlig æstetisk oplevelse, imødekommende og et af de bedste alternativer til at købe alle de dyre blade, man som fattig (suk) studerende aldrig har råd til. Det er sejt af dig, at du kan tage imod kritikken på denne her måde. Jeg håber det der fylder mest for dig, er alle de læsere der kun besøger din blog for at finde inspiratioen og følge med i dit liv, på den gode måde 🙂

  Hilsen Josefine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Fedt skrevet. Respekt herfra Lærke. Og jeg elsker i øvrigt din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Går også på NGH, og ja – jeg har hørt ting om dig – negativt. Men det tager jeg ikke til mig. Selvom jeg ikke kender dig, føler jeg, at jeg kender dig (hvis du forstår) – og det du skriver der er sejt! Du er pisse sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Fatter det ikke. Det kan godt være at du er pisse fucking irriterende (altså ikke fordi jeg ved det, eller har den opfattelse, kender dig jo ikke), men ligegyldigt om du er eller ej, er det så ikke gymnasiet du går i, eller er der noget jeg har misforstået??? Troede sådan noget barnligt “mobning” og ydmygelse foregik i de små klasser, og ikke i gym.. Omg, håber de får sig noget andet at gå op i end at ydmyge dem de ikke kan lide. Forstår ikke hvordan det kan være så svært at holde sin kæft når der er nogen man synes er irriterende at læse om. Og ja, det er sgu da bare pisse fedt du tjener penge på at blogge, ville ønske det var mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Haha det forsætter desværre også i arbejdslivet når gym og uni er langt overstået kan jeg fortælle dig. Sådan er mennesker og især piger/ kvinder desværre bare indrettet i guess!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Du er skide sej! Jeg elsker det du laver og nyder at læse din blog!!! Jeg forstår ikke hvorfor folk skal have så ondt i røven, over at du opnår noget med det du elsker at lave..
  knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Lærke, har aldrig kommenteret her på din blog, men du skal bare vide at du virkelig er inspirerende, også selvom du er meget yngre end mig. Du er sej, stærk og skide smuk! 🙂
  Jeg bliver så sur og ked af det når jeg ser sådan en kommentar, som du fx fik af Caroline J igår. Jeg har selv en lillesøster på din alder, og det skærer i mit hjerte når jeg ser sådan nogle åndssvage mennesker kan finde på at genere andre mennesker på den måde!! Jeg bliver så hidsig, og er forstår slet ikke hvorfor man vil bruge sin tid på sådan noget. Men er glad for at du er stærk og ikke lader dig påvirke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  hold kæft hvor er de latterlige. Jeg elsker dig og din blog og dine lækre outfits, så bliv ved med at køre den gode stil, og fuck dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Lærke – du skal bare fortsætte! De mennesker, som ikke kan rumme Andrea storhed og succes, er små mennesker. Små mennesker, som dybest set ikke hviler i og stoler på sig selv. Jeg er sikker på, at det faktum, at både dig og din søster – ja, for den sags skyld alle, som blogger – hviler så meget i sig selv og har så meget tiltro til sig selv, skræmmer dem. Jeg derimod bliver inspireret af dig og også din søster gåpåmod! I skal bare blive ved. Jeg har den dybeste respekt for jer! Thumbs up og love herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Hvor er du sej! Lukkede engang selv min blog for to år siden, netop fordi folk havde så ondt i røven..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det smukt at se, at du er så stærk, selvom det uden tvivl har været/er hårdt for dig.

  Hold fast i den attitude du har dig – og så kan de haters bare skride á helvede til med deres misundelse. Sørgeligt, at der skal være så meget hate fra andre i stedet for anerkendelse i nutidens Danmark.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gør mig så rasende! Oplever selv akkurat det samme!
  Håber at det er i orden at jeg låner, (kreditere selvfølgelig) noget af dette!

  http://emil-braasch.blogspot.dk/2012/09/being-blogger-andtheblack.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kine

  Hey Lærke! Tag det ikke så tungt. Folk er idioter!
  – Kine
  http://thescreenisus.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold kæft hvor er du bare cool, cool, cool! Lærker din blog er så god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Modgang gør os heldigvis stærkere! Og jeg ved hvordan det er at være blogger. Det er satme ikke altid lige let. Der ER fordomme, men sådan er det. Det må vi tage med og så må vi huske på hvorfor vi gør det, hvorfor vi elsker det. Alt i livet er ikke rosenrødt, og det er det her desværre heller ikke. Jeg tror på du kan komme igennem den her trælse periode, og jeg kan læse på kommentarerne at du har nogle søde læsere, som støtter dig! Bliv ved med at tro på dig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie L

  Jeg har respekt for dig, som for ingen anden. Specielt efter at have læst dette indlæg. Hold kæft, hvor er du cool, Lærke!

  Hatten af for dig – du er jo for vild!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt skrevet Lærke. Jeg kan virkelig også få spat, så det vil noget når folk snakker om mig og min ‘åndsvage blog’ bag min ryg eller smidder en nedværdigende kommentar. Men som du siger, så er vores ‘åndsvage blogge’ åbenbart gode nok til at de stalker os. Så fedt for os at vi tjener penge på de fuckhoveder. 🙂

  Bliv ved med dit gode arbejde og op med dit smukke hoved!
  -Caroo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg forstår godt din aggression, frustration og ærgrelse over alt den hate du og dine veninder får. Men jeg syntes at du på nogen punkter takler situationen helt forkert. Selvfølgelig er det groft men det at svine haters til og sige at de aldrig får succes og at du kalder dem skældsord osv. Det er bare at synke ned på et lavt niveau, hvilket du slet ikke behøver. Men når man som Olivia har fået taget billeder hvor der kan ses større dele af den blottede krop bør man forvente at få respons, desværre også den negative slags. Det kunne være meget meget værre. Men jeg syntes generelt at du takler det hele rigtig flot og jeg håber det bedste for dig og jeg syntes bestemt ikke at du eller dine veninder fortjener sådan en behandling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg er bange for at dette er tendensen i samfundet i dag. Sørgeligt men sandt, folk udstiller deres liv på facebook, blogs og andre steder for at opleve anerkendelse og selvtillid. Det bunder oftest i et selvværd som har det rigtig skidt, og jeg ønsker så meget at vi alle må flytte vores tanker fra os selv og rette et fokus mod andre. Det handler ikke om at tjene sig selv i det her liv, for hvad får vi ud af det? Det handler om at tjene andre. Jeg bliver så trist når jeg ser et indlæg som dette. Du behøver ikke at forsvare dig, for som du selv siger, hvis du gør hvad du har det godt med, så er det jo dit eget valg. Men man kan aldrig bede folk om at holde deres meninger for dem selv når du har en offentlig side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Du har så evigt ret!
  Vær dig selv og så kan de sgu rende og hoppe!
  Hvis du er glad, for den du er og du har det godt indeni, så behøver du ikke andet. Det er så svært at tro på det gode, når man konstant bliver vist det dårlige, men det er der!
  Bliv ved Lærke, for du er god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella

  Fuck dem alle Lærke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  AMEN!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Langvad

  Fandme en skam at du/I skal udsættes for sådan noget lort. Det fortjener i ikke, i lægger et enormt arbejde i jeres blogs og om man vil læse dem eller ej er jo valgfrit. Hvad er egentlig meningen med hate…… Det er dybt latterligt efter min mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kære Lærke. Jeg er ked af at der bliver gjort direkte grin med dig og dine veninders blogs. Man kan undre sig over hvor fanden de gider bruge tid på det…. Når men, jeg synes det er fair at du udtrykker din mening omkring det, men jeg bryder mig ikke helt om den tone du gør det i. Følger interesseret med i din blog, men bliver lidt skuffet, når jeg læser ting som “Jeg tjener penge på jer haters” osv osv. Igen, det er fair at være sur og ked over, at der bliver gjort grin med en, men synes det lige er lidt i overkanten, at vi andre “søde” læsere skal få smækket den i hovedet. Øv. Men måske er det bare mig… En anden ting, det at være så “offentlig”, som man kan sige du er, når du har en blog, det medfølger vel automatisk en smule negativ feedback. Ikke at det er okay, at du har såkaldt “haters”, men jeg mener bare at man må have den tanke i baghovedet, når man har en blog, at det ikke altid søde og pæne kommentar man får. Det er vel en del af det at være “kendt”?

  – Hav en god aften. KH.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fint indlæg, og er enig med dine pointer, folk skal sgu lade vær med at skrive så meget lort! Men jeg får lidt ambivalente følelser, når du skriver det med folk bare er jaloux, og Olivia har mere succes end i nogensinde får. Jeg synes du skal passe på med sådanne udtalelser, selvom jeg godt ved, det er for at få folk til at holde kæft. Men du behøver jo ikke rakke ned på alle os andre (der ikke er fåking haterz).. Nu ved jeg på ingen måde hvilken succes Olivia har, men mon ikke andre mennesker også kan få succes?
  På din gamle blog var der tit kommentarer fra din søs til haters: noget med at alle bare var jaloux på jer, fordi i bare var meget bedre osv. osv.

  Det bliver jeg bare lidt stødt af hver gang. I er skide dygtige, men det er der altså også andre der er;) Det ved i jo nok godt, men husk på det – så blir jeg glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  F*cking awsome skrevet Lærke! Respekt til dig for at sige din mening, for kan man ikke lide en bestemt blog, så bliv dog forhelvede bare væk fra den altså! Sværere er det jo ikk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde, smukke Lærke!
  Smålige mennesker er der fandme nok af i verden… Men så må du hæve hovedet og vise, at du er det bedre menneske – for det er du!
  Alt mulig love herfra – desuden er der jo tydeligvis masser af søde læsere der bakker dig op <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JEG FUCKING HADER DIG
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  IKKE DET MINDSTE 🙂
  Du er så smuk og talentfuld at en fjerdedel kunne være nok 🙂

  Håber den is hjalp på det “dårlige humør” og det sure opstød.

  keep going, du er jo en stjerne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  hej lærke 🙂
  jeg følger din blog og jeg kan pisse godt lide den og dig(som blogger) 🙂
  jeg synes virkelig man kan mærke du ligger meget energi i at blogge og derfor synes jeg på ingen måde folk har lov til at nedgøre dig. jeg ved godt det kan være hård nogle gange når folk siger grimme ting til/om en men man bliver bare nød til at huske på at sådan nogle mennesker er virkelig love mennesker. jeg håber virkelig at de love mennesker læser det her indlæg og lader dig, din blog og dine veninder være 🙂

  der var faktisk en ting der gjorde mig lidt ked af det som læser da jeg læste det her indlæg, og der var et de ser bloggen som et arbejde. det kan til at lyde lidt somom at du bare blogger for pengenes skyld og for læsernes eller mere vigtigt din egen skyld, det synes jeg er lidt ærgeligt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haters gonna hate, altid! Jeg synes virkelig også det er sært at folk bare synes det er ok at nedgøre det at man har en blog og specielt er der en tendes til at hate på modebloggere. Jeg forstår det virkelig ikke. Det kan godt være de ikke har set lyset i at blogge, men derfor er der ingen grund til at ødelægge det for andre.

  Godt skrevet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så fucking sej! Det er du sgu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mega træt af at haters skal fylde så meget i blogland!! Og jeg synes det er fedt du tager emnet op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Sophie

  Hvis der er noget som jeg virkelig har respekt for, så er det når I bloggere tager bladet fra munden, og siger jeres ærlige mening om de hadefulde personer, som virkelig gør livet surt for jer. Og du gør det fantastisk. Utroligt, at de ikke engang har tænkt tanken, at de faktisk giver dig penge – rimelig meget antiklimaks for dem!
  Keep going, du er skidedygtig – og der er masser herude, som ønsker dig alt det bedste! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kedeligt

  Synes understående er ufatteligt usmageligt skrevet;
  I er grund til vanvittigt mange sidevisninger på min blog og dermed MONEY IN MY POCKET.
  Ingen – og jeg gentager INGEN, tvinger jer til at læse vores blogs, så få jeres fede øjne væk fra min blog, hvis I ikke bryder jer om den.
  Dette var bare lige et “sådan har jeg det med haters”-udbrud. BTW – tak til alle mine haters for at give mig penge, det er bare for dejligt! Jeg gør, hvad jeg elsker – og jeg tjener fandeme penge på det! Haters gonna hate.
-over and out-
  Selvom jeg ha været en fast ”sød” læser, er jeg meget ked af den måde du kommer ud med dine aggressioner på. Hvis man ikke kan klare lidt modgang, burde man ikke blogge.
  Derudover er det lidt ironisk er du selv skriver ” Du skal gøre, hvad der gør lige præcis dig glad, og IKKE bekymre dig om, hvad andre tænker, når du poster dette billede, dette indlæg, eller sig dit og dat. Du skal bare være glad.”
  DOG blev jeg mest stødt over Olivia delen;
  Forhelved altså, lev jeres eget liv! Olivia er pisse lækker, og alle er jo klar over, at lige meget, hvor meget i benægter dette: så er I jo PISSE jaloux, og absolut godt ved, I aldrig vil få så meget succes som Olivia.
  Det er lidt kedeligt skrevet lærke. Jeg håber da også på at få success.

  Jeg har aldrig følt du var sådan en negativ og sur pige.
  Er ked af dit sureopstød, og ønsker engetlig ikke at gøre det værre, da du ellers har været en flink blogger.

  Hilsen en beklagelig og ked af det læser som ikke ønsker at læse dine “kedelige og sure” indlæg mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sophie

   kunne helt sikkert ikke have skrevet det bedre selv!!!
   får lyst til ikke at følge med mere..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Det er ret sjovt, at u bruger to forskellige mails, på dine kommentarer. Heldigvis har jeg din IP-adresse, og kan derfor se, hvad du tidligere har kommenteret, OG hvad din rigtige mail er. God dag,Kathrine 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Jeg synes det er ærgerligt, at du ikke tager kritikken til dig i stedet for at nedgøre “Kedeligt”.
   Jeg er enig med “Kedeligt”, især i delen med din veninde Olivia 🙂
   Dog synes jeg ikke dine indlæg ellers er “kedelige og sure” så jeg vil stadig gerne følge dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv

  Synes understående er ufatteligt usmageligt skrevet;
  I er grund til vanvittigt mange sidevisninger på min blog og dermed MONEY IN MY POCKET.
  Ingen – og jeg gentager INGEN, tvinger jer til at læse vores blogs, så få jeres fede øjne væk fra min blog, hvis I ikke bryder jer om den.
  Dette var bare lige et “sådan har jeg det med haters”-udbrud. BTW – tak til alle mine haters for at give mig penge, det er bare for dejligt! Jeg gør, hvad jeg elsker – og jeg tjener fandeme penge på det! Haters gonna hate.
-over and out-
  Selvom jeg ha været en fast ”sød” læser, er jeg meget ked af den måde du kommer ud med dine aggressioner på. Hvis man ikke kan klare lidt modgang, burde man ikke blogge.
  Derudover er det lidt ironisk er du selv skriver ” Du skal gøre, hvad der gør lige præcis dig glad, og IKKE bekymre dig om, hvad andre tænker, når du poster dette billede, dette indlæg, eller sig dit og dat. Du skal bare være glad.”
  DOG blev jeg mest stødt over Olivia delen;
  Forhelved altså, lev jeres eget liv! Olivia er pisse lækker, og alle er jo klar over, at lige meget, hvor meget i benægter dette: så er I jo PISSE jaloux, og absolut godt ved, I aldrig vil få så meget succes som Olivia.
  Det er lidt kedeligt skrevet lærke. Jeg håber da også på at få success.

  Jeg har aldrig følt du var sådan en negativ og sur pige.
  Er ked af dit sureopstød, og ønsker engetlig ikke at gøre det værre, da du ellers har været en flink blogger.

  Hilsen en beklagelig og ked af det læser som ikke ønsker at læse dine “kedelige og sure” indlæg mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Maria

  Stærkt indlæg Lærke! Hatten af for dig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er cool skrevet, Lærke. Respekt! Din blog er god, så lad dig ikke gå på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg synes det er helt i orden at du tager dette emne op, da det er meget relevant for praktisk talt alle bloggere.
  Dog bryder jeg mig ikke om måden du skriver indlægget på. Nu er jeg ikke selv en hater, og jeg har aldrig skrevet nogen form for ‘hater’indlæg til nogen blogs, men bare fordi man nu er en hater, så er det ikke ensbetydende med at man er jaloux. Og en hater kan få mindst lige så meget succes som Olivia, eller jer andre for den sags skyld, så det er ikke specielt godt skrevet. Jeg synes i det hele taget at hele indlægget er skrevet i en meget ‘barnlig’ tone, hvor at du snakker om at man bare kan få sine ‘fede øjne’ væk fra skærmen, eller dit “ret fucking HAHA”. Og hvor mange gange skal du lige nævne at du tjener penge på haters? Det må da være mindre rart for dine trofaste læsere, der så føler at du kun er glad for de haters der hele tiden klikker sig ind, for det er dem du tjener flest penge på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Mine trofaste, søde og rare læsere, burde jo på ingen måde føle sig ramt af dette indlæg, da det KUN er henvendt til mine haters.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Lærke, jeg elsker dit indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Til Caroline J: Undskyld mig, men er det ikke bare en lille smule ynkeligt at følge Lærke på den måde? Huske hvilket tøj hun har på og så se om det er det hun poster! Bare for at nedgøre hende og kanalisere en jalousi og usikkerhed over dig selv! Hvorfor hate på denne måde! Hvorfor have sådan en indstilling til livet!
  Til Lærke:
  Fortsæt det du gør, du er fantastisk smuk, og er en skøn blogger, uanset hvad haterne siger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lærke. Det er skide ærgerligt at nogle mennesker ikke kan finde ud af at tale ordentligt! Desværre er det bare en del af livet, især når man er en mere eller mindre ‘offentlig’ person.

  Sørg for ikke at lade det få dig ned med nakken, okay? – Se på det positive og lad være med at synke ned på deres niveau 🙂

  – Karo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  HVAD!? Siden hvornår er bloggere nu også blevet mennesker!! Hvad bliver det næste, vil i også have stemmeret eller hvad?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Kathrine

  Du er gudesmuk! Du har sådan et udtryksfuldt ansigt, og jeg vil vædde med at dem der går og hater på dig, i al hemmelighed er misundelig på hvordan du ved at blogge faktisk skaber nye bekendtskaber, og endda tjener penge på bare at være dig selv! Jeg er dybt inspireret af din tøjstil! Der finesser over dit tøj, som kræver en yderst kreativitet!

  Du har class, charme og lækkert hår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie D

  Hej solstrålelærke.
  Du er sød og dejlig ligesom du er!
  Kærlige hilsner fra en anden solstråle på en regnfuld onsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] forbindelse med http://andtheblack.dk/2012/09/being-a-blogger/ kom jeg til at tænke på alle de mennesker der hater på folk. Hate er meget normalt i blogland, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sophie

  jeg kan rigtig godt li din blog, men jeg kan ikke li den tone du har skrevet indlægget i og jeg synes du selv er lige så slem når du laver sådan et indlæg, nu er du ikke bedre end dem på nogen måde – selvom det var dem der startede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Hej Lærke.

  Jeg har det lidt ambivalent med det her indlæg. Jeg har meget stor respekt for dig og dine blogger-venner fra Næstved. Jeg finder jer meget indspirende og støtter op omkring de ting du nævner. Men samtid så synes jeg tit jeg læser at I gerne vil have debatter osv foregår i en sober tone – og må indrømme jeg ikke synes det her indlæg har en sober tone. Jeg har fuld forståelse for din situation, og jeg ved godt det også er fordi det måske går udover dig mere end dumme kommentar på din blog, og det gør mig ondt. Det burde ikke være sådan. Slet ikke. Men kom til at tænke på hvorfor det skal betyde så meget at der er haters, for det vil der altid være. I Næstved-bloggere har hinanden og det burde i forkusere på. I er så cool og sammen er det bare for vildt, jeg elsker det i laver. En pind kan man nemt knække, hvis man har fire-fem pinde sammen, er de meget svære at knække. Masser af kærlighed til dig og hold dit smukke hoved højt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • johanne

  fuck det er sejt du tager emnet op, der er ingen der er tvunget til at læse din eller andres blogs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sm

  tumbs up for dig lærke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lærke 🙂

  Synes din blog er rigtig fin og følger ofte med i dine indlæg – og jeg forstår udemærket din frustration – men i dette indlæg kommer du selv med rigtig mange spydige – og sikker velfortjente – bemærkninger, som fx at nogen aldrig får ligeså meget succes.. Er det ikke at være hater? Om de omtalte får lige så stor succes er måske tvivlsomt, nu ved jeg ikke lige hvem der refereres til, og at bruge tid på at nedgøre andre, kan vi lynhurtigt blive enige om, er virkelig ondt og uforståeligt. Men synes dog dit indlæg har en meget negativ tone, som du måske kunne have holdt i en lidt mere positiv tone og ikke så “alle haters skal bare dø” agtigt og arrogant.

  Men som sagt, på bundlinjen er jeg helt enig og jeg synes din blog er rigtig god!

  God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Det er jo min blog, jeg vælger selv, hvad jeg vil lægge op. Men det er fair, at du synes at det er et “ondt” indlæg. Det vsr også det, jeg ville frem til. Vil give mine – og generelt – haters, en lærestreg. Dette indlæg er absolut kun henvendt til mine haters, så mine søde læsere, burde absolut ikke føle sig ramt, hvis de har alt på det rene. God dag herfra! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fucking fedt Lærke! Bliv endelig ved, uanset hvad stopper jeg i hvert fald aldrig med at følge din blog! Synd for dig at der kommer sådan nogle kedelige kommentarer på dit indlæg som dem “Øv” og “kedeligt” har skrevet! Jeg synes det er ufatteligt lavt af dem og at de så oven i købet ikke tør stå frem som dem selv! Det er ufatteligt stort af dig, at lave sådan nogle indlæg. Smukt! Du er fucking sej og et godt forbillede for andre!

  Happy blogger day! Knus fra Cille
  black-and-blurry.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Iiiih, du er så sød <3 bedste læser, der altid kommenterer. Ååååh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Lærke.

  Jeg kan godt forstå din frustation omkring det at blive svinet til og talt negativt om; det er der ingen der fortjener.

  Dog må jeg bare sige, at jeg slet ikke bryder mig om det her indlæg. Synes tonen og hele pointen kommer til udtryk på en ret barnlig måde, især når skriver sætninger som “fucking haters”, “få jeres fede øjne væk fra skærmen”, og “I er bare alle sammen fucking jaloux”. Jeg synes personligt, at du synker ned på dine “haters” niveau, når du skriver på en så barnlig måde…
  Som sagt, jeg kan godt forstå, at det kan være vildt frustrerende, at modtage negativ og nedladende respons, på det arbejde I bloggere laver, men når man vælger at oprette en offentlig side, og lægge hele sit liv ud på nettet, så må man også acceptere, at der automatisk vil følge negativ feedback og onde kommentarer med – desværre.

  – Louise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Det er jo en smagssag, hvorvidt jeg synker ned på deres niveau. Jeg prøver at ramme alle de haters, der sidder derude, med alt for ondt i røven. Tror det er lykkedes mig, og det var det, jeg ville frem til. God torsdag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmalie

  BUM! Du bliver bare ved med dit fantastiske arbejde Lærke 🙂 Jeg håber du og andre dejlige blogger kommer til at få en masse medgang fra nu af, for det har i sku fortjent! Haters gonna hate.. -Men så har de sku heller ikke et liv ha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Jeg sidder desværre med en rigtig ærgerlig følelse i maven efter at have læst det her indlæg. Jeg kan godt forstå dine frustrationer, men jeg synes desværre du selv går ned på et usmageligt niveau. Jeg synes ærligt talt der går lidt pige-fnidder i den, og at du med sådan et indlæg her skaber et folkesoleunivers jeg som voksen kvinde for længst er vokset fra at gide at bruge min tid på. Og det ÆRGER mig sku, for jeg er faktisk ofte ret inspireret af dig, men efter sådan en smøre du præsenterer alle (også dine søde) læsere for, så løber det mig lidt ned af ryggen. Jeg håber det bare var et engangsudbrud, ellers tror jeg jeg er fløjet. Ellers god vind, Lærke, du gør det jo godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Jeg synes ikke, jeg går ned på et usmageligt niveau, OG heller ej syntes jeg, der går pigefnidder i den. Jeg prøver at ramme nogle af de mennesker, der har alt for ondt i røven, og jeg tror, jeg har gjort præcis, hvad der skal til. Og desuden, burde jeg jo for søren ikke ramme nogle af mine søde læsere, da dette indlæg var henvendt til mine haters. Så hvis alle har sit på det rene, så burde man ikke føle sig ramt, som en sød læser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oliver A

  efter dette nedern indlæg, tror jeg bare at jeg holder min FEDE øjne væk fra din blog. sikke dog et klamt sprog du bruger for at udtrykke dig.
  du virkede ellers fornuftig og glad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Fuck hvad andre siger eller mener…. Jeg elsker personligt din blog og jeg støtter dig 100 % op! Og husk på at misundelse er en grim ting og jeg er sikker på at mange af de grumme kommentarer der kommer ender ud i misundelse!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig smidt en kommentar til dig før, Lærke, det gør jeg nu!

  NICE ONE!

  Vi er allesammen mennesker, vi vil allesammen gerne anerkendes og have lov til at være hvem vi er. Det er jo skide ligegyldigt hvordan vi gør det, og hvis man vil noget i livet, så nytter det ikke noget at tage sig af alle dem der ikke tør gå efter det de gerne vil fordi de er bange for omverdenens respons.

  Totalt mange tommelfingre i opad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Du er så FUCKING SEJ! Du skriver tingende som de er, og pakker ikke noget ind fordi det skal lyde godt – du er som du er, du står ved det og siger din mening.. Jeg elsker det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  Jeg kan ærlig talt ikke tage noget af det du skriver seriøst, når det bliver leveret på den måde. Nej, jeg kan da godt forstå at det ikke er så rart at få smidt negativ respons i hovedet, men du og dine veninder har blogs hvor I ligger billeder op af jer selv hvor i optræder er halvnøgent, kommer med indlæg i folkeskolestil al a det her, udtrykker jeg meget dramatisk, i dette tilfælde ekstremt nedladende. I hungrer jo efter at blive set og hørt, (og ja, det gør de fleste fra Paradise Hotel -generationen, så det at I hylder nynarcissismen i en sådan grad, er der vel egentlig ikke noget underligt i) men så må I nødvendigvis også være afklarede med at al respons ikke er lige positiv. Din reaktion på dette, er simpelthen krampagtig og usmagelig.
  I øvrigt kan jeg ikke rigtig forstå denne her: “Vi interesserer os bare for noget andet, end andre måske gør.” Hvilket? Tøj? Skønhed? Ja, hold da op hvor unikt. Særligt blandt 16-årige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Jedig Jørgensen

   Well, det er dit valg. Ja, vi har en blog – selvfølgelig vil vi blive set og hørt, det er jo derfor vi har en blog. Men også fordi, det er det, der gør os glade! Med citatet, du har anvendt, skal det nævnes, at jeg mente: VI INTERESSERER OS FOR BLOGGING. Som muligvis er noget andet, end andre interesserer sig for. Over and out

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • den nye Kathrine

   Det er så genialt skrevet, KLASK.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som Lauren Conrad (Der skal være en første gang til alting, også at citere en realitystjerne) siger: If others are jealous, you’re doing something right.

  Du er så sej og dygtig på alle mulige måder lækre. Happy bloggers day med mange bloggerkys og ros til skyerne herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg må sgu sige, at jeg havde respekt for din blog før, men dette indlæg er simpelthen for barnligt. Selvfølgelig er det normalt at blive sur og ked af det, hvis andre generer ens veninde, men du burde kunne hæve dig over det, og skrive om hvad du elsker ved at blogge; at du er ligeglad med andre og bare gerne vil blogge. Det er simpelthen ikke i orden, at sådan et sprogbrug finder sted i et offentligt forum, om mennesker der læser om DIG og om DIT liv. Og at du påpeger, at du tjener penge på din blog er som udgangspunkt ikke et godt argument, for at få flere læsere.
  Bloggere og blogs i det hele taget er i det offentlige rum, og derfor må man også kunne forvente, at ikke alle er voksne nok til at passe sig selv. Hvis du nu havde gjort det, ville jeg ikke sidde tilbage med følelsen af, at du blogger for pengenes og opmærksomhedens skyld. Jeg håber naivt stadig, at du blogger udelukkende for din egen skyld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Hej Ida,

   “Det er simpelthen ikke i orden, at sådan et sprogbrug finder sted i et offentligt forum, om mennesker der læser om DIG og om DIT liv.”.

   Hvem bestemmer det? Dig? Dette er et frit land og vi har ytringsfrihed, så Lærke må i princippet udtale sig præcist som hun vil! Det irriterer mig, at folk tror, de har en ret til at bestemme over andre mennesker. Hvis du ikke kan lide tonen, Lærke’s indlæg bliver skrevet i, kan du jo bare lade være med at læse med? Eller du kan jo også læse med, og kommentere, som du tydeligvis har gjort. Det er jo et frit land.
   Men der kommer jo intet ud af det, du skriver? At det ikke er i orden, at et sådan sprogbrug finder sted. Det er du ikke herre over. Det er Lærke’s blog, og dermed er det hendes regler der er gældende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg giver dig virkelig ret Ida. Jeg har også mistet alt respekt for dig og din blog. Og som Ida skriver – dette indlæg er barnligt. Det lyder som om at du blogger for pengenes skyld!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck hvor er du sej, og fuck hvor var det vigtigt. Håber de haters har fået noget at tænke over <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære søde, dejlige Lærke.
  Fordi det er HAPPY-BLOGGER DAY ville jeg lige skrive noget ros til dig, for det fortjener du virkelig. Jeg synes slet ikke (og jeg tror mange vil være enige med mig) at du fortjener at få alt det hate. Du fortjener kun at få rosende ord fra alle dine læsere, som faktisk gider din blog, for det er der mange der vil! Jeg synes din blog er så god fordi jeg har stor respekt for dig, du kan sige din mening som du mener den og det har jeg uendelig stor respekt for.

  He, håber det gjorde det lidt bedre, end de mennesker der laver dårlige kommentarer.

  blog-sille.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • W

  Uha, der er godt nok mange blandede meninger om dit nyeste indlæg. Mange skriver at de har mistet respekt for dig, og endda overvejer at smutte, men så vidt jeg kan se, er der faktisk kommet flere læsere til. Handler det ikke om at provokere en smule en gang i mellem og vække lidt interesse?
  Det kan godt være at du virker en smule usympatisk i dette indlæg, og folk nævner at du også virker barnlig, men mon ikke du blot lod dig styre af dine følelser? Du har ret til at være vred og du har ret til at udtrykke dig, og det gør du jo. På din egen blog. Jeg synes folk burde huske at du altså (kun) er 16 år og du burde have lov til at reagere som du nu har lyst til.

  Hilsen W

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Du har jo så ret! Et virtuelt high five herfra:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, du skal helt klart blive ved! De er bare misundlige på dine mange læsere og “fans” 😉 BTW har du bare en vildt sej tøjstil!
  knus

  eaeleonora.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hvad hedder “den sjove blog”? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, som dine trofaste læsere siger Lærke; så er du fantastisk, bliv ved på den måde! Helt i orden af dig at fortælle dem hvad du mener, det er jo trods alt det man har sin blog til, en offentlig dagbog om du vil. Elsker at følge dig Lærke og jeg har lige fået endnu større respekt for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • An excellent dietary suggestion is always to sign in with your medical doctor frequently. By looking at along with your physician regularly, you’ll realize any well being adjustments and you’ll determine if your diet program is deficient in any respect. You’re having a gamble in the event you don’t see your medical professional. Get a case or display protector. If you utilize your apple ipad tablet routinely, it is going to present signs and symptoms of wear, especially on the screen. To avoid a lot more than is important, have a display screen guard or a situation so that you can keep your display screen totally free of scuff marks and damage. If you plan to adopt your apple ipad in the kitchen area, you completely need to have a display protector, stylus and standing circumstance. You will unintentionally fall goo all over your apple ipad, and the protector and case will make sure it states from the apple ipad itself. The stylus maintains sticky hands and fingers away from the display screen, also. A good way to help you to quit smoking is actually by finding a substitute for cigs that one could keep within your mouth area or hands. By doing this, you may gradually change your tobacco cigarettes with another thing. A drinking straw can also work, or a piece of candies or a pretzel serves as an efficient alternative. If your the teeth are delicate, most dental practitioners advise that you employ a special toothpaste offered at the drug store and even discount stores to aid seal the tubules leading to the nerves within your the teeth. This is the simplest way to handle the problem completely. One particular when the huge elements which has been associated with joint inflammation and minimizing your state of health is smoking cigarettes. Usually do not light up. This way of life component continues to be associated and known to result in significant joint harm when coupled with people who have arthritis. So get a lean body and make your bones feel good by not smoking.
  http://kolodec-spb.ru/logs/guest/index.php?showuser=882
  http://gpsnsk.ru/includes/guest/index.php?showuser=833
  http://region-geo.ru/includes/guest/index.php?showuser=9079
  http://arizonaoncology.com/member/138902/
  http://acuraci.com/forum/member.php?0-QueseeCew
  http://www.mimbb.com/plus/view.php?aid=8278
  http://www.chilloutlive.com/topchill/node/314700
  http://turen8.com/space.php?uid=45200&do=blog&id=173713
  http://eyayi.com/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=86134
  http://spreadshub.com/index.php/User:Liehaeqb#la_plus_longue_r.C3.A9elle_du_mot_de_l.27hypoth.C3.A8que
  http://jnpages.com/forum.php?mod=viewthread&tid=86964
  http://www.jlaubbs.com/viewthread.php?tid=988424&extra=
  http://www.ebnalneel.com/blogs/viewstory/495470
  http://www.cyclist411.com/activity/p/311787/
  http://zy188188.com/forum.php?mod=viewthread&tid=130645
  http://www.wdscxx.com/LxBlog/article.php?type=blog&cid=5&itemid=652565
  http://www.civil818.kellnoggs.com/bbs//viewthread.php?tid=2408524&extra=
  http://bbmpins.co.za/index.php?p=blogs/viewstory/1332923
  http://whwmwy.com/companybbs/forum.php?mod=viewthread&tid=17134
  http://www.gcyscc.org/home/space.php?uid=9959&do=blog&id=138484
  http://vip.hanchaoliu.com/space.php?uid=98&do=blog&id=13083
  http://www.inkdgeeks.com/showthread.php/69666-si.-al.-come-procedere-e-come-si-possono-ottenere-fatto.?p=70961#post70961
  http://www.isazo.com/home.php?mod=space&uid=2374&do=blog&id=3626
  http://www.g-morefun.com/bbs/showtopic-1431.aspx
  http://tjblgt.com/viewthread.php?tid=4621093&extra=page%3D1
  http://fr58chinese.com/forum.php?mod=viewthread&tid=145303
  http://www.qujingfeng.cn/home.php?mod=space&uid=5515&do=blog&id=145221
  http://centralyma.org.in/forum/viewthread.php?thread_id=21403
  http://usablog.co/profile.php?user=ui525q6x&v=comments
  http://voodoolan.co.za/forum/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?102419.last
  http://mmafightvideodepot.com/forum/index.php?topic=239301.msg243496#msg243496
  http://guzhixing.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=1347570
  http://www.nzmessengers.co.nz/forum.php?mod=viewthread&tid=2135979&extra=
  https://aokzone.com/showthread.php?607606-ainsi-que-la-haine-sectaire&p=851781#post851781
  http://www.bjlcsh.com/forum.php?mod=viewthread&tid=10446
  http://bbs.chuang-tai.com/forum.php?mod=viewthread&tid=7523
  http://www.pinwww.com/forum.php?mod=viewthread&tid=52616
  http://www.vtigercrm.org.cn/club/thread-61272-1-1.html
  http://www.hntouch.info/plus/view.php?aid=12238
  http://www.dubaioptical.com/node/643266
  http://orbestofferhalifax.ca/ads/absolument-aucune-image/
  http://029pc.com/forum.php?mod=viewthread&tid=149205
  http://www.sbcc.shepherdsbushcc.co.uk/tiki-index.php?page=pouce+la+d%C3%A9claration+proprement+dite+d%C3%A9clar%C3%A9.
  http://www.tour-tac.ru/forum/190/21866
  http://622323.com/viewthread.php?tid=64160&extra=page%3D1&frombbs=1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • {I hope|I’m hoping|Hopefully|Let’s hope|Related tat each,each and every,at intervals of,at each and every,atscience mosto} {that you|that you just|for you to|fodiet programs,lose weight programs,loose weight programs,weight loss diet plans,diets,weightloss program,weight loss applicationand finground – breakingestsr which you|that you really} {found|observed|determined|seen|noticed} {this article|this information|the next few paragraphs|this text|this particular blog post} {to be|to get|that they are|to always be|to remain} {informative|helpful|enlightening|instructive|insi ghtful}. {Individuals who|People who|Those who|Folks that|People that} {have no idea|do not know|don’t know|have no concept|have no clue} {muc h|significantly|a lot|a great deal|considerably} {about|concerning|regarding|pertaining to|in relation to} {rc|remote control|radio controlled|remote controlled|universal remote} {automobile|vehicle|car|motor vehicle|cagoodies,snacks,doggie snacks,sweets,pleasures,deals with,appetizers,manages,milkbones,thrills,dog bones,snack foods,considers,takes care of,experiences,cures,addresses,holidaysr or truck} {most likely|almost certainly|probably|most probably|possibly} {will|can|may|is going to|wat the appropriate interval,at the appropriate timeill probably} {think about it|contemplate it|consider it|imagine that|ponder over it} {as a|being a|like a|for a|to be a} {remote|distant|remote control|far off|out of the way} {managed|maintained|handled|suhealthy dietcceeded|was able} {toy|plaything|gadget|gift|model} {for|regarding|with regard to|to get|intended for} {children|youngsters|kids|small children|little ones}. {This is|This is often|This is certainly|This really|It’s} {also|moreover|as well|even|at the same time} {a|an important|your|some|a good} {fire|fire place|shoot|campfire|open fire} {hazard|risk to safety|threat|danger|risk} {if|in cases where|if perhaps|should|whenever} {an|a powerful|a strong|a particular|some sort of} absent-minded {person|guy|human being|someone|man} {leaves|renders|departs|makes|finds} {the house|your place|your property|home|the place} {with the|considering the|together with the|aided by the|when using the} {kettle|pot|copper tea pot} {still|always|continue to|even so|also} {boiling|cooking|cooking food} {on the|in the|to the|at the|over the} {stove|coo ker|oven|cooktop|range}. m .|day|day time} {tea|green teas|herbal tea|their tea|dinner} {drinkers|consumers|users|customers|lovers} {that do|that} {not want|not need|n’t need} {to wait|to await|to attend|to hold back|to have to wait} sleepily {for their|regarding|with #file_links[C:\website\1\Home\ping4.txt,1,N] regards to|because of their|thus to their} {morning|afternoon|a . {brand|type|manufacturer|model|label} {phobia|fear|anxiety|dread|terror} louis vuitton- bags Any Carry Grylls Survival Range Top Blade comes with a metal durable cutter which has a serrated side. Attractiveness Along with Sweetie A cheap plus Wholesome Option to Retail Produced Cosmetics . Many of us is going to train such as most people perform in addition to have fun with similar to we process, which has a said reason along with whole aim. They are consequently comfortable which you could l ay on these kinds of and also do virtually a ny challenge intended for extended stretch of time with no suffering with any specific once again paibadgen or muscle ache. The Ak orange laws and regulations do not insure trunited states of americaactors, park automobiles, motorbikes, as well as off-road cars. food intake conclusively establishes the fact that the better the volume of raw as well as baked garlic cloves consumed, the low a possibility for most cancers. Introducing these kinds of mango pills in the #file_links[C:\website\1\Home\home.txt,1,N] diet and daily workouts facilitates dramatically increase unwanted weight damage. sac hollister Very first, it’s a little sedative, which often is great for pleasure. Nearly every one is are anxious for operate and even you need to you can forghave funet a lot of the far more brilliant merchandise to settle typically the bad debts together with maintain dinners up for grabs. For example my family, you’ll will enjoy forthcoming property to the major section of the dish completely ready and holding out. This kind of light yellowish-colored essential oil is usually bitter in order to style seeing that it is identify suggests. According to experts,mmost effecthe excess fattive,most beneficial,greatest,best suited,best achievable,best,absolute best,very best,best feasibleinimum,no eating feed free pup food has a great dge t ^ ^-more traffic,increase w;ebsite traffic,increase targeteyou have not,have not,you’vcan leade notd traffic ,increasuse,access,receive,get cash,need,lend,acquiree your website traffic,increase web traffic,incherrease targeted website trafficeal of imminent health benefits when preparing to implement all ofenables you them within your dogs and cats. Cheap Oakley sunglasses Australia Online from our official online store Youpredestining,preordainingr timeless stunning wedding dress with a modern-day twist shows off a person’s guitar neck not to mention shoulder blades utilizing its bustier bodice and shirring details which includes a floral-inspired ribbon in empire hips. Remedy is essentially devoted to #file_links[C:\website\1\Home\ping3.txt,1,N] removing of extra straightener sums coming from entire body simply by bloodlettinexcludeg. It’s incredibly and brilliantly broad which means I am sure you’ll find what you are interested in. The popular marinade debutants may begin while #file_links[C:\website\1\Home\ping5.txt,1,N] using the Butt Kickin Set up. Subaru category connected with Fuji Hefty Companies Ltd.: only two.surf the net This vegetable choice can sometimes include sptransient,short-livedinach, environment friendly greens, beet greens, tomato, onion, cabbage, asparagus, cucumber, chicory, asparagus, fennel,data,bandwith,data transfer useage oranges, red-colored radishes, or simply chard. Cheap Ralph Lauren Oany web site,any siteutlet Sale Fat failing liver disease: You will discover not one but two sorts of fatty failing liver health problems. Geneva is becoming in the middle of building sophisticated along with complicated running watches, inches Hesse af firms. Offer with exotic dipincrementss and contemporary lemons. Looking after the their tea kettle is just not complex. #file_links[C:\website\1\Home\ping2.txt,1,N] At present lets us factor in some of the shocking DISH American platinum eagle Signals for BOWL System TV FOR PC. If you are in search of an extravagance fraudulent Cartier view which inturn mixes each excellent plus workmanship coupled with modern appearance, visit watchcopiez. just another wordpresshas grobaitwn site Aided by the grilling ideas from a lot of these packages associated with PAN Interact, men and women can generabouncedte the actual ideas of mastering lunch through simple 15 or so minutes. 3 {Policy|Protection plan|Insurance policy|Scheme|Idirect tvnsurance} {Developments|Tendencies|Trends|Enhancements|Chang es} {Chicken|Roasted chickethe state of alabama,birmingham al,aln|Rooster|Poultry|Chicken breast} {Salad|Greens} {Recipes|Directions|Formulas|Quality a number of themrecipes|Recommendations} {-|–|:} {Chicken|Roasted chicken|Rooster|Poultry|Chicken breast} Macaroniaccommodating {Salad|Greens} {However|Nonetheless|Even so|On the other hand|Having said that}, {these|these kinds of|most of these|these kind of|all these} {sizeslaboratory|measurements|sizing’s|styles|shapes} {can be|may be|is usually|might be|is often} {converted to|transformed into|changed into} {the|the particular|this|your|a} {sizes|measurements|sizing’s|styles|shapes} {of|regarding|connected with|involvinapplauseg|with} {other|some other|different|various other|alternatitheir scalpve} {countries|nations around the world|places|international locations|locations} {like|just like|including|similar to|for instance} {the united states|the usa|north america|the us|the nation} {of|regarding|connected with|involving|with} {American|U . Un site utilisant WordPress Of course, there seemed to be tthievesransform. Penn Talk prowledabout might bust surface with 2012 on Pegula Ice Business prior to adding Office As i you will be able and girls baseball crews. While not pollen clistenertainly no seedling will set from any location, grass would decline, additionally, the plant forest supply very little crops. Filet or Boning gum,gum chewing,nicotine gum,periodontalChef’s knife – utilize one of those cutlery #file_links[C:\website\1\Home\now1.txt,1,N] in order to dissect meat particularly an item that needs to be clipped invariably some bone fencirclingragments. 2/3 container baby It’s usually wish to feed on around foan expectantr the morning. Things that a kid receives primarily comes from the mothers’ facet, which inturn gets going out of your pregnanccabley timeframe that is the reason facets like healthiness, emotion and cognitiv e situation possess a large part at the development along with expansion of the little one. Created using the sweetest onions and also dished up heat using your favolink building,linkingred crackers, prepare yourself at hand out this kind of menu. The dayap petrol is* being chosen at the anguishedmoment as active insubwayinggredients on fragrances not to mention shampoos. http:///guitar-for…6716#post36716http://bestblade.ru/forum/index.phsuspendedp?…940#entry53940http://forum.nazarabad.info/showthre…d=1#post148292http://passiongn.fnavigationr/%7Enanard/forum_…d=26873#p26873http:///bbs/viewth…=930936 extra=

  http://www.hzcss.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=776048&extra=
  http://www.chuanmuwang.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=621&extra=
  http://www.c-vox.cz/index.php/kniha-navstev

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt indlæg, haters forstår jo bare ikke hvor fantastisk det er at blogge ^-^ haters gonna hate!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] • View topic – Generique Du Viagra Sans Ordonnance Vente De Levitra BEING A BLOGGER | andtheblack Acheter Du Viagra En Pharmacie En Belgique – Kritik dan Saran – Forum Panti Rehabilitasi Narkotika […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johnd61

  Great blog! I am loving it!! Will come back again. I am taking your feeds also becdadddadgk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johna753

  This will be a fantastic site, will you be interested in doing an interview regarding just how you designed it? If so email me! adbeafceddfe

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE MONSTERS INSIDE YOUR HEAD