LINDA FARROW X ALEXANDER WANG SUNNIES

DISNEY

Yep, jeg er en totalt disney-fan og har altid været det. Sammen med min søster har jeg lært alle de gamle disneyklassikere udenad. Alle sangene, alle replikker (næsten), og da jeg var i Californien her i sommerferien, og boede i Los Angeles kunne vi ikke lade være med at tage i Disney Word Californien. Vi var der to dage, og det var en helt fantastisk oplevelse. Sammen med Marie, min mor, far og Kasper gik vi rundt i disneys fortryllende parker og oplevede vilde ting. Det er virkelig en oplevelse, jeg aldrig vil glemm
e.
I parken købte jeg denne lækre sweater til mig selv, og jeg ELSKER den! Den er varm, fin, cool, sej, og alt muligt andet godt. Marie købte selvfølgelig også én.
Da jeg kom hjem til hotellet viste jeg min kæreste den over skype, og han var så vild med den, at jeg også købte én til ham. (faktisk var det mine forældre der købte den til ham, meeeen)
Om 3 timer kommer Olivia og Emmely og hygger, spiser mad, drikker verdi, Strawberry Daiquiri og en masse andet lækkert – vi skal nemlig til fest med vores musical-gruppe, og senere i byen. Det er virkelig 1000 år siden, jeg har været fuld – det må der gøres noget ved!HUSK AT FØLGE MIG PÅ MIN BLOGLOVINFACEBOOKSIDE – OG MIN ISTAGRAM – jeg hedder laerkejedig

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LINDA FARROW X ALEXANDER WANG SUNNIES