SUMMER

I’m leaving you, denmark
dette er et planlagt indlæg

Lige nu sidder jeg i flyet på vej til USA skal flyve i omkring et døgn, og jeg mener der er to mellemlandinger. Første lokalitet er Los Angeles. Der skal jeg være i cirka 9 dage. Vi skal opleve en helvedes masse sindssyg natur, spise fucking hamrende lækker mad, shoppe(!!!!!) og bade i poolen på hotellet. OG BLIVE FUCKING BRUNE! Der er lige nu over 40 grader, så det ser jeg frem til. Efter Los angeles skal vi vist til californien, hvor vi skal i Disney Words parker nogle af dagene, og ellers opleve en masse store parker og smukke og sjove steder, samt bade på de smukke strande – der skal vi cirka være en uge.
 Efterfølgende skal køre hele vejen til Arizona, hvor vi har noget familie, vi skal på hos. Dér skal vi ud og opleve naturen for real, hold kæft jeg glæder mig! (bande, bande, sikke jeg bander?)
Nu vil jeg ikke blære mig mere. Jeg har mit kamera med, således har min søster og min far, så der kommer virkelig mange billeder op efter ferien!
 Jeg har planlagt indlæg på bloggen mens jeg er væk!

Hav det fantastisk imellemtiden!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER