JACK DANIEL'S

SISTERHOOD

Har før lavet et indlæg med overstående billeder. Det er en sød søsterting synes jeg. De sølv Atacomas er mine, og de brune, Maries. Den sorte YSL ring er min – og den “guld”, Maries.
 Når jeg bliver 18 skal vi have en tatovering sammen. Der skal stå det samme og jeg vil have at Marie skriver min. Altså den “tegning” der skal gås ud fra i tatoveringen. Det er også den eneste tatovering jeg skal have til gengæld. Er ikke vild med tatoveringer til kvinder – men samtidig er det sindssygt sexet og råt. 
Så jeg skal kun have én, og den skal være på min overarm og der skal stå en lille sød tekst. Synes det er en meget sød tanke. Den skal nemlig symbolisere min søster og min kærelighed til hende. Og så er det en idé vi sammen fik da jeg var 12, og da jeg var meget syg. Så den skal også symbolisere den hårde tid jeg var igennem og hvordan jeg blev hjulpet ud af det på grund af min støttende familie og verdens bedste storesøster.
Nu vil jeg se Sex And The City, spise pasta og holde ferie!
Hvad skal I lave i denne “miniferie”? 
God dag! x

13 kommentarer

 • Hvor er det med tatoveringen en sød tanke! Mine søskende og jeg har overvejet det samme, når de er 18 år. Jeg skal bruge min mini ferie i selskab med min far, hvor vi tager til Paris!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh baby!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en sød tatovering, hvis det endelig skal være, skal det da være sådan en, hvor der ligger en tanke bag, så den ikke går af “mode”. For det gør søskendekærlighed nok aldrig <3
  I aften tror jeg, at jeg vil sætte tid af til mig selv, se film, læse magasiner eller nogen lignende. Og så står reste af ferien på bl.a. lækker madlavning (og spisning) med min søde kæreste, brunch med mine søde veninder, en lille bytur og så lige et par afleveringer… 🙂 God miniferie til dig!

  Nanna Kirstine, nkindigo.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En rigtig sød tanke med tatoveringen. Jeres søskende-forhold er virkelig noget unikt. 🙂

  To af mine veninder fra efterskolen kommer på besøg også tager vi i byen og fulder os lidt. Ellers så skal jeg lige en smuttur til Fårup med en anden veninde. Og så skal der jo læses op til årsprøver og mulige eksamener!

  Du må have en god miniferie, Lærke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er den eneste i min familie, der kan lide tatoveringer, så en søstertatovering går nok ikke. Men har altid gerne have tatoveret Fighter på min arm, da jeg har været syg lige siden, jeg blev født, og har kæmpet med det og blevet stærkere af det 🙂

  – Trine
  http://www.trines-closet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ih hvor er det en sød tanke. Jeg har også overlevet at få en tatovering som symboliserer min søster, som jeg elsker rigtig højt. Super fed idé, OG GIV MIG DE RINGE!

  nckopp.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fed holdning til det med tatoveringen og så er det samtidigt en virkelig sød idé – når det både symbolisere den modgang du har haft og så dit dejlige forhold til din søster og resten af familien… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle mega fede ting! 🙂
  Men hvad har du egentlig fejlet? Det er selvfølgelig helt frivilligt, om du vil svare. Respektere din beslutning fuldt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • these rings are so beautiful, i really love them

  liebe grüße
  http://caily-impressions.blogspot.de/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det en fed idé – hvis papsøs er med på idéen, er det jo perfekt! Der går dog 4 år inden drømmen er virkelighed…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig sødt det hele! Jeg elsker også bare min søster og jeg ved hvor stærkt ens bånd er til hinanden.
  Men glæder mig til at se tatoveringerne når det er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Idéen med tatoveringen er rigtig fin. Her selv henholdsvis 7,9 og 11 år ældre end mine søskende – så en søskende ‘tus’ ville skulle vente en del år endnu. Dog har jeg min families fødselsdatoer tatoveringen på ryggen.
  Vil dog lige sige; når først man har én, vil man have flere 😉 Har selv 6 tatoveringer (som alle betyder noget for mig, vil jeg dog påpege!), og vil rigtig gerne have flere. Det er et fantastisk stykke kunst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Very nice, thanks for sharing.

  Anna @ sewa mobil jakarta

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JACK DANIEL'S