On a rainy day

New BalanceJA – jeg er blevet forelsket i disse New Balance sko. Det er min søsters, og jeg har lånt dem af hende. Troede aldrig det skulle blive min stil, men de er så rare at have på, og så er de jo også flotte. Meget klassiske, der er ikke noget vildt over dem – og måske er det dét jeg godt kan lidt ved dem. Det er virkelig komfortable, og jeg overvejer seriøst om jeg skal købe et par.
Jeg har virkelig brug for jeres hjælp, skal jeg, eller skal jeg ikke? – Og i så fald – hvilken farve?, tror I et par af disse smukke sko, vil passe til mig og min stil? 

Ville ELSKE hvis i skrev en kommentar og svarede på mine spørgsmål herunder. 
I er skønne!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On a rainy day