Bloglovin up and coming!

My shoes

Left to right: Topshop, All star, New Balance, All star, All star, All star, All star
Sneaks:
Denne “klasse” af sko, er absolut de mest behagelige. Næsten alle ejer et par converse, og man kan ikke komme udenom at de er afslappede, og samtidig kan give et fedt look. Jeg synes desværre selv, at converse er blevet lidt for mainstream, hvis man kan sige det sådan. Jeg elsker selv converse, men hader måden, alle tænker, at hvis de ifører sig et par converse, har de fed stil. For dét synes jeg ikke! Jeg synes converse kan give et look lidt “kant”, men det kan også se forfærdeligt ud, hvis man ikke styler dem ordentligt.
Jeg ville til et par converse iføre mig et par tynde strømpebukser, en sort kjole, enten stram A-formet, eller bare løs, og måske en hat og en masse ringe. Simpelt, klassisk men fedt! Man kunne også style således: Et par sorte bukser, smøget op i benene, en sort, hvid, grå t-shirt(eller lignende farver) og en halskæde. SÅ bliver det ikke mere klassisk. 
Et par New Balance, kan man i realateten style lige så. Jeg går mere efter strømpebukse-looket, en kjole, løst, krøllet hår og en stor jakke. Det må ikke blive for sweatshirt-agtigt, når jeg har dem på, så jeg kører den mere afslappede stil, når jeg har New Balance på – eller synes jeg personligt, det kan blive for meget.
Synes også det er flot med strømpebukser, lædernederdel og sweater eller lignende. Der er så mange flotte måder at style et par New Balance på jo! 

Left to right: H&M, Acne, unkown, Acne, Acne, H&M

Festsko/høje sko:
Jeg elsker høje sko, men er ikke selv den store hverdags-høje-sko-beklæder. Nej, vent… I ved hvad jeg mener, haha.
Jeg synes høje, simple, sorte sko kan give et outfit et mere råt look, somme tider mere feminint og fint. 
Specielt elsker jeg mine Atacomaer (med sølvhæl), de kan styles så fint, samtidig med de er rå og smukke.
Jeg ville selv style et par høje sko med et par sorte, stramme busker, en sort skjorte(eller en t-shirt), stor jakke, og en choker af en art, og min balenciaga. Det er det mere rå look. Man kan også gå efter det mere feminine, med strømpebuser, stram kjole, høj, stram hestehale og smokey eyes. Mere sexet, det er meget fest-agtigt. Hvis jeg skulle til en fest fx., ville jeg helt klart gå efter det sidste look, frem for det mere hverdags-agtige look, som det første jeg nævnte.
Left to right: Esprit, unknown, Nelly, unkown, Doc Martens, unknown

Støvler:
Egentlig er jeg mest af alt en støvlepige. Jeg elsker måden, alt tøj kan styles og blive råt, når man har støvler på. Kjole og strømpebukser, bukser og t-shirt, nederdel og top, og især elsker jeg (OM SOMMEREN) shorts, t-shirt og så støvler. Jeg elsker mine (og min mors) Doc Martens. 
Råt er godt.
Jep, så fik i det. Mit sko-indlæg, mange af jer har plaget om. Håber det er ok!

Hvis I har nogle spørgsmål, så skriv en kommentar i indlægget herunder.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloglovin up and coming!